Bencan nasılsın, yoksun ortalarda son durumunu merak ettim.
yarın doktora gideceğim inş . Şuan pek değişmiş gibi durmuyor.moralım bozuluyor ama Soracağım kavis olayını falan son durumu yazarım . :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencan nasılsın, yoksun ortalarda son durumunu merak ettim.
şu anki durumundan bende hoşnut değilim ama oturur daha dedi doktor oturmazsa ben tekrar yaptırırım valla :)
Tekrar amelyat olurumda burnum daha berbat olurum diye korkuyorum bugün mü dünmü ne televizyonda kışın burun etleri şişer diye bir programda duymuşttum burnumda eğrilikte var iiçi sürekli kabuk bağlıyor amelyat dışında bir çözümü yok heralde :26::26::26::26::26: geçmiş olsun buarada çok umarım busefer çok daha iyi olursun buarada amelyattan çıktığımda bende çok rahattım sonra eğrildi büğrüldü bişeyler oldu:84::84::84::84::84::84::84:
23 yaşındayım işte önceki ameliyatım 1.5 yıl önceydi.. şimdiki doktoruma dedim uzama olur mu kemikte içindeki kıkırdakta eğri:S... yok olmaz kesinlikle dedi... yaş 18 i doldurmuşuz sonuçta o da haklı.. ameliyattan sonra sordum uzama olmuş mu diye?? evet dedi bana :S dokularda kalınlaşma da olmuş dedi..olabiliyor bünye meselesi..ama inşallah bundan sonra olmaz 3. ye cesaretim yok..ameliyattan kısa bi süre sonra gitseydin bistürüyle açarlardı yapışıklığı ama 1 yıl geçtikten sonra ameliyatı şart koşuyorlar..tşk ediyorum bu arada..
hayatım benımde amelıyat sonrası burnumda kabuklanmalar oldu ama pansumanlar bıtınce bıttı senın nekadar oldu amelıyat olalı,hem nasıl eğilir burnun ya cok sasırdım ılk defa duydum gıtseydın hemen doktoruna benım doktorum Allah razı olsun her sorumu net bır sekılde cevaplıyor hastadan önce zaten olmayan yada ters gıden bırsey varsa kendısı rahat olmuyor yaa
Amelyat olalı yaklaşık 3 yıl oldu şeklini çok beğeniyorum ama iç kısmı eğrildi yani tek taraftan rahat nefes alamıyoyorum doktor konusunda çok şanslıymışsın canım sanırım benim bu durumum daha önce burnumu kırmış olmamdan kaynaklanıyor.. Bişey sorucam canım seninde burnunun uç kısmı sert değilmi ???
yok hayatım benım sertlık falan kalmadı amelıyat olmadan öncekı yumusaklıga döndu bıtanem ya
bencan senin burnunun şeklini bende çok merak ettim foto eklersen çok sevinicem.biliyorsun bende erdinç ak beye ameliyat oldum bana da kavisli bir burun yapmadı bazen bende üzülüyorum keşke söyleseydim diyorum ama bide şöyle bişiy var erdinç bey yüze yakışan nasıl bir burunsa onu yapmaya çalışıyor belkide sana kavisli bi burun yakışmıcaktı.ben artık böyle düşünüyorum buraya fotolarımı ekledim ve arkadaşlarımdan çok güzel yorumlar alıyorum moralim yerine geliyor .bence sende bir an önce foto eklemelisin
canım bende erdinc ak a amelyat olmak istiyorum amelyat olalı nekadar zaman gecti ve suanda burnun nasil yorumlarını alabilirmiyim??
evet gerçekten de pişman olmak kötü şuan biraz daha şişliklerim inmiş durumda aslında. problemim şişlikle değildi kavissiz olduğundandı. Ama doktor erken olduğunu söyledi. Biraz daha kavisli eskisine nazaran ama neden en iyisi olmasın diyor insan.