Bence ben önceki hayatımda paratonerdim!!!!!! "/(-?/?(/?-:*/!!*₺=:

Öncelikle geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanırsınız. Şunuda yazmadan geçemeyeceğim. Yaşadıklarınız korku filmi gibi .kurban kesin yada sadaka verin.
Evet en yakın zamanda yapabildiğimi yapıcam gerçekten inşallah sağol
Korku filmi demeseydin iyidi

Tum dunya bize karsida olsa sevdigimle beraber olmanin tadini cikartirdim ben. İnsanin sevdigiyle olmasindan baska neyin onemi vardir ki bu hayatta. Sukredin herseye ragmen berabersiniz ya sevdigi yaninda olmayan insanlar ne yapsin

Tum dunya bize karsida olsa sevdigimle beraber olmanin tadini cikartirdim ben. İnsanin sevdigiyle olmasindan baska neyin onemi vardir ki bu hayatta. Sukredin herseye ragmen berabersiniz ya sevdigi yaninda olmayan insanlar ne yapsin
Tabiki de öyle herşeye rağmen birlikteyiz çok şükür

yaaa sormayın aynı şanssızlık sadece sizde yok izinlerin iptali tatil rezervelerinin yanması evde yaşanan aksilikler bizde de var hatta daha fazlası o sebeple asla umutsuzluk etmeyin geçecek inşallah herşey yoluna girer bir gün... sabretmekten başka seçeneğimiz yokkk

Hayırlı işlerde şeytan uğraşırmış öyle derler aksilikler bitmez sakinliğinizi koruyun her işte vardır bir hayır

Teşekkürler sabrın sonu selametmiş bekliyicez artık

nazr değmiş olabilir gerçekten de. ayrıca çok takma eşinle aranız iyiyse bu sorunlar nazar boncuğu olsun:)

ayyy aynı ben
bu saydıklarının cogusunu yasamıs bırıyım ustelık dugun gunumde ablamın esı vefat ettı dugunumde olmadı aglıya aglıya baba evınden cıktım gıttım öyle hıccc bıseyımı yasıyamadımmm balayım iptal oldu haliyle nişanımda ananem öldü

herşeyin bana garezi var gibi...
bazen yapacak birşey olmuyor kaderine razı gelıyorsun ..

valla ben de benzer durumdayım :/

eşimle artık aynı şehre tayin olup beraber yaşıycaz derken darbe girişimi oldu
eşimin çalıştığı askeri üs kapanıyor eşimi nereye gönderecekleri belli değil
yine ayrı kalacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…