Bence ben önceki hayatımda paratonerdim!!!!!! "/(-?/?(/?-:*/!!*₺=:

Souldfly

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2015
1.421
1.417
133
32
Tanışmamız dahi her şeyimiz şimdiye kadar olaylıydı zaten ama bu kadarını da beklemiyodum hani. Dünya birlikte olmamıza karşı gibi... Evlenelim dedik darbe ye kalkışıldı. Evimize eşya alalım dedik beğendiğimiz tüm eşyalar bitmiş yeniden fabrikada üretilmesini bekledik ki hala düğünden bir gün önce teslim olacak eşyalar var. Ayrıca balayımızı aylar öncesinden rezervasyon yaptırıp parasını ödedik izinler kaldırıldı... Kınama 2 hafta var temizlik yapalım dedik koskoca şehirde sadece bizim apartmanın su borusu patladı. Yemek yapıp önceden hazırlayalım dedik buzdolabımızın iç kabloları erimiş tüm yiyecekleri çöpe attık ki bu sadece bizim evde olanlar bi de nişanlımlarda da benzeri şeyler yaşanıyor.... Yani sizce haksızmıyım siz olsanız napardınız çıldırmak üzreyim

Helenra Helenra Ay kendimi şu filmlerde nereye gitse bela arkasından gelen tipler gibi hissediyorum valla bakalım hayırlısı acaba evlenince nolur 3. Dünya savaşı falan çıkarsa benim yüzümden şaşırmayın :))))):KK70::KK70::KK70::KK70:

sen bi dua falan oku..yani nazar göz değer böyle herşey alt üst olur..yada kurşun döktür iyi gelir bak

Back
X