- 29 Ekim 2015
- 1.421
- 1.417
- 133
- 32
Şöyle iki aile tam kadro bi hamama filan mı gitseniz, bu nedir hakikaten.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyle iki aile tam kadro bi hamama filan mı gitseniz, bu nedir hakikaten.
Benim aklıma geliyor ama :))neyse demiyimHamam ne alaka
Yaaa deme böyle şeyler yani ben böyle şeylere çok inanırım düğün arifesinde ayrılırım çocuktan mazallahilahi isaret olabilir mi evlenme gibi?
inssani biktirir yahu
Ovv bu etkileyiciydiilahi isaret olabilir mi evlenme gibi?
inssani biktirir yahu
Ya çok kötüsünüz kızlar ayyyyyyBenim aklıma geliyor ama :))neyse demiyim
tersten dusunelim. evlenmeden bu kadar zorlugu asarsaniz guzel bi evlilik sizi bekliyor. sinav gibi diyelim madem.Yaaa deme böyle şeyler yani ben böyle şeylere çok inanırım düğün arifesinde ayrılırım çocuktan mazallah![]()
ya yapmayınOvv bu etkileyiciydi
Oovvvv evet seni bekliyordum buna ihtiyacım vardı seni seviyorumtersten dusunelim. evlenmeden bu kadar zorlugu asarsaniz guzel bi evlilik sizi bekliyor. sinav gibi diyelim madem.
hamam ne yaa ben de merak ettim. ozelden yazar misjn bari konu sahibinden gizliyse :))Benim aklıma geliyor ama :))neyse demiyim
Dedi ve çalılıkların arasından kaybolduimza atana kadar yolu var işte
nasip degılse olmaz zaten
orada anlarsın![]()
Yani çokta gizli sayılmaz bi çeşit geyik muhabbeti diyelim:))hamam ne yaa ben de merak ettim. ozelden yazar misjn bari konu sahibinden gizliyse :))
Yazdım benYani çokta gizli sayılmaz bi çeşit geyik muhabbeti diyelim:))
Hani nerede?Yazdım ben![]()
bunu her seye yorabılır insan.Dedi ve çalılıkların arasından kaybolduyani bu da bir ihtimal tabi
ÖzeldenHani nerede?
Zaten 2 hafta var o zaman içinde kafama yıldırım düşüp ölmezsem imzayı atıcaz bakalımbunu her seye yorabılır insan.
-belkı kader bırlesmenızı istemıyor
- belkı kader zorluklardan geçip kıymet bılmenızı ıstıyor
kısacası sen imzaya kadar git![]()
Dugun gununuzu haber verin de sokaga falan cikmayalim biz![]()