Bence blöf,ama ya değilse ?

doubleanne57

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
12
4
1
Hanımlar merhaba;3yıllık evliyim 1buçuk yaşında ikizlerim var.Sorunum eşim..Ailesiyle ilgili sebeplerden boşanmanın eşiğinden döndük eğer böyle birşey yaparsam kendini öldüreceğini söyleyip durdu.Ailesiyle görüşmeyi kestim ortalık şimdilik duruldu lakin içim huzursuz kafama takıldı..Psikolojim bozuk diyor ama yardım almayı kabul etmiyor..Ben şimdi ne yapmalıyım bana bi akıl verin lütfen öylesine bi lafmıydı yoksa ciddiye mi almalıyım ?

Psikolojisi bozuk sa ne yapacağı belli olmaz. Eşin seni seviyor anlaşılan sende seviyorsan gorusme ailesiyle uzak olun sorun olmaz die düşünüyorum. Bende ailesi için defalarca boşanma eşiğine geldim ama düşününce eşimin günahı ne hadi ezdirse neyse ama senin yanindaysa mutlu olmaya bak kimsesiyle muhatap olma :)

Hareketlerinden , halinden az buçuk anlarsı n sonuçta eşini en iyi sen tanırsın. Şuan için ne probleminiz varki.kafana takılan görüşmeyerek zaten sorunları bitirmişiniz. Takma kafana düzelir herşey umalımda blöf yapıyo olsun eşin

Destek ol, yanında olduğunu hissettir bence.
Ailesiyle görüşmen için baskı da yapabilirdi..

Hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için.Eşim hala görüşüyor ailesiyle ben kestim görüşmeyi bunu kabul etmesi kolay olmadı tabi..Kv kızı yok benim kızları almak istedi taşıyıcı anne muamelesi gördüm fln hamileliğimi hatırlamak bile istemiyorum erken doğum yaptım sıkıntıdan neler neler..

Bencede blof yapiyor aklincabu yolla seni elinde tutmaya calisiyor''bi sure takip edin onu sevdiginizi belli edin ona kiymet verdiginixi sensiz yapamayacaginizi soyleyin'''eminim bu sacma dusunceden uzaklasacaktir'''

Kendini oldurecegine ailesine azicik agzini açsa daha basit olur. Esine bence bunu söyle.

Bunu yeni okudum. Sakın sakin görüşmeyin derim. Kizlarimi almak istedi ne demek ya????

yok kız öldürmez kendini, canları kıymetli onların.en azından şöyle anlayabilirsin, birkaç ay sonra yine başlarsa annemlerle görüş demeye , heh işte bi haltı yoktur onun .seni öldürmesinde varsın kendini öldürsün boşver.

Bunu yeni okudum. Sakın sakin görüşmeyin derim. Kizlarimi almak istedi ne demek ya????
Düğünüme yakın lenf veremi olduğunu öğrendim,annesi aman oğlum sakın bu veremliden çocuk yapmayasın dedi oğlu da yapmim demi anne dedi ama doktorların asla olmaz demesine rağmen ilk geceden hamile kaldm hemde ikizlere..Önce istemedi kadın ama kız olduklarını öğrenince benim bunlar dedi isim konusunda tutturdu hele bi verme kaçırırım dedi,benim koca da bunlar olurken bostan korkuluğu tabi şimdi de öldürürüm asarım keserim diyo..

İyi öldür hadi görelim ne halt yiyeceksen de.
Pfff blöf yapıyor artisliği manyak anasına değil tek size geçiyor .

Eminim ben zaten sızlanmaya başladı geçen akşam annesi aradı kabız oldum oğlum diye oğlu ne yapcaksa artk hep stresten hasta anam deyip durdu..

Ailesi biliyor eşimin tavrını annesi beni suçluyo oğlumun başına bişe gelirse sebebi sensin dedi hanım boşanmak istedm diye onlarda boşanmak gibi bi adet yokmuş da

Vallahi adam olsun. Çocuklarınız da var ailesinin kıymetini bilsin bu adam. Zırvayı kessin yani :)

Eminim ben zaten sızlanmaya başladı geçen akşam annesi aradı kabız oldum oğlum diye oğlu ne yapcaksa artk hep stresten hasta anam deyip durdu..

ya kusura bakmayın da çay içiyordum pörtlettim resmen.. kabız oldum diye oğlunu mu arıyor töbe töbe.. Allah sabır versin size görüşmeyin sakın.. eşinde blöf yapıyor anasına desin madem eşimi rahat bırakın yoksa kendimi öldürürüm diye..

Ben alıştm yadırgamıyorum artk düğün gecesi halası aradı napıyosunuz diye ailesine diyemez beyim annesi şeker babası kalp hastasıymış da kaldıramazlarmış yüzgöz olmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…