İsveç çok modern bir lle. Kaldırımları bile buz tutmasın diye kalıriferli. A bi de belediyenin ücretsiz metrolara koyduğu sandviçler var, bunu Türkiye de düşünebiliyormusunuz? Acıkmamış olanlar dahi sırf beleş diye çantalarını doldururlardıHafta içi haberlerde görmüşsünüzdür.İsveç'te elektrik ve ısınma ihtiyacı çöplerin geri dönüşümünden elde ediliyormuş ve İsveç'in kendi çöpü bittiği için başka ülkelerden ithal edicekmiş. Keşke bizimkileri alsalar, para da istemez
Çöp pislik hepsi çok kötü
Ama hepsinden çok tükürenlerden çekiyorum arkadaş ya
Hele sabahları dayanamıyorum, birine çıkışıyorsun arkadan biri geliyor, otomatiğe bağlanmış gibi yollarda tükürerek yürüyor erkekler, bir gün bunun yüzünden başım belaya girecek, mide bulantısı cabası, pislik cabası, geçen gün her sabah rastladığım bir adamı uyardım bak kardeş dedim her sabah aynı yolda karşılaşıyoruz, her sabah tükürüyorsun ee dedi midem bulanıyor vazgeç bu kötü alışkanlıktan yazık değil mi insanlara, en azından yanında kağıt mendil taşı dedim demez olaydım yüksek sesle sanki bütün içini boşalttı arkamdan inadına, bütün gün öğürdüm. Ya şu forumu okuyan erkekler tükürmeyin arkadaş tükürmeyin yaa, biz mecburmuyuz yollarda sizin her türlü ifrazatınızla muhatap olmaya, ahirette yakasına yapışıcam bunların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?