- 2 Şubat 2017
- 3.342
- 3.491
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Siz gerçeğini biliyorsunuz sonuçta herkes herşeyi söyleyebilir,kaldı ki böyle olsa bile bu bi tercihtir kimseyi ilgilendirmez. Ben olsam takılmazdım,şuan çalışıp o da eve para getiriyorsa sizin kazancınıza güvenip yatmıyorsa sıkıntı yok.Mehaba arkadaşlar.Bu benim 2. evliliğim.Eşim benimle tanıştıgında bekardı.Ben boşanmış oldugum için istemeyenler olmuştu Fakat biz herkese ragmen evlendik.Mutluyuz cok şükür çocuklarımız da var.Faka benim çevremde zaman zaman (Seninle çalıştıgın için evlenmiş olabilir"tazı söylemler duyuyorum bu da benim zoruma gidiyor.Eşimle aramızda para konuları kattiyen geçmez.Biz severek evlendik diye düşünsemde insanı tiksindiriyorlarNot bu arada zengin değilim Kamuda Teknikerim sadece.
yoo kesinlikle aramızdaki fark o sadece özelde çalışıyor.Siz gerçeğini biliyorsunuz sonuçta herkes herşeyi söyleyebilir,kaldı ki böyle olsa bile bu bi tercihtir kimseyi ilgilendirmez. Ben olsam takılmazdım,şuan çalışıp o da eve para getiriyorsa sizin kazancınıza güvenip yatmıyorsa sıkıntı yok.
ya bilmiyorum fakat insana kendini sorgulatıyorlar.Alan almış satan satmış. İki de çocuğunuz olmuş, mutlusunuz da, onlara ne ki yorum yapıyorlar? Dervişin fikri neyse zikri o olurmuş, kendi zihniyetlerini eşinize mal etmeye çalışıyorlar.
Amin canım cok tatlısın çok sağol.Mutluysaniz ve eşinizle para konuları geçmiyor lafları donmuyorsa kim ne derse ne düşünürse düşünsün ne önemi var ki. Ona bakarsanız siz evlenirken de " aa bak dul kadinla evlendi " demişlerdir evlenmemek mi lazim öyle diyorlar diye. Hııhhh şeyimin kenarı :) Aranız hep böyle iyi olur inşallah da millet de çene yorduguyla kalır
Özeli kamusu yok para heryerde para :)yoo kesinlikle aramızdaki fark o sadece özelde çalışıyor.
Mehaba arkadaşlar.Bu benim 2. evliliğim.Eşim benimle tanıştıgında bekardı.Ben boşanmış oldugum için istemeyenler olmuştu Fakat biz herkese ragmen evlendik.Mutluyuz cok şükür çocuklarımız da var.Faka benim çevremde zaman zaman (Seninle çalıştıgın için evlenmiş olabilir"tazı söylemler duyuyorum bu da benim zoruma gidiyor.Eşimle aramızda para konuları kattiyen geçmez.Biz severek evlendik diye düşünsemde insanı tiksindiriyorlarNot bu arada zengin değilim Kamuda Teknikerim sadece.
cok umursadıgımdan değilde fakat o an iiçin canım sıkılıyor şahsen.Biz evlenirken de eşim işsizdi hatta iki ay çalışmayan eş yardımı aldım eşim işe girince “ gitti 154 tl” diye geyik yapmışlığım bile vardır,öğrenciyken bile çalışan bi adamdı eşim,belki bizim için de farklı şeyler düşünmüşlerdir siz deyince aklıma geldi,isteyen istediğini desin no problem
Benim çevremde densiz var cehalet desek daha dogruNeden böyle bir bağlantı kuruyorlar acaba .. Bence alakası yoktur... Bende çalışıyordum da eşim benimle bu yüzden evlenmesine imkan vermem..
çok daha mutlu olursun inşallah.ay inşallah bende sizin gibi mutlu olurum. amin :))
1. derece yakınım olmasa cok fena bozarım şahsen.insanlara sizinle böyle konuşma cesareti vermeyin derim. ayrıca evlenmişsiniz, çocuk olmuş konuşulcak konu değil bu.
Boz ya..terbiyesizler. Size ne yaniii, öyle olsa bile onlara ne!Mehaba arkadaşlar.Bu benim 2. evliliğim.Eşim benimle tanıştıgında bekardı.Ben boşanmış oldugum için istemeyenler olmuştu Fakat biz herkese ragmen evlendik.Mutluyuz cok şükür çocuklarımız da var.Faka benim çevremde zaman zaman (Seninle çalıştıgın için evlenmiş olabilir"tazı söylemler duyuyorum bu da benim zoruma gidiyor.Eşimle aramızda para konuları kattiyen geçmez.Biz severek evlendik diye düşünsemde insanı tiksindiriyorlarNot bu arada zengin değilim Kamuda Teknikerim sadece.
1. derece yakınım olmasa cok fena bozarım şahsen.
Çalışan ve geçmişinde bir evlilik yaşamamış bir kadınla da evlenebilirdi. Belli ki size aşık olmuş. Onlara göre boşanmış bir kadın olmak kusur sanırım ve sizin bu kusurunuzu da çalışıyor olmanız kapatmış heralde. Ne kadar cahilce buradan bakınca, öyle değil mi?ya bilmiyorum fakat insana kendini sorgulatıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?