Bence eşin seninle çalıştıgın için evlenmiştir...

Esiniz issiz gucsuz degil, siz de super-zengin degilsiniz sonucta...eeee yani ne adam zugurt, ne siz zenginsiniz, adam niye para icin evlensin ki?? Bir daha laf ederlerse esimin isi gucu var masallah, kendisini satmasina gerek yok dersiniz olur biter.

O kadar çok boş ve gereksiz konuşan, kendini bilmez densizler var ki etrafta bunları kafaya takarsak vay halimize. Hiç kafanıza takmaya değmez inanın siz mutluluğunuzun tadını çıkarın. Rabbim bir ömür boyu mutluluğunuzu bozmasın inşallah.

Hala yerine koyup aramam sıkıtı galıba aramamak en güzeli.

+++++++
Ne gerizekali insanlar var

Boşanan kadına toplulumuzun bazı kesimlerince hala potansiyel tehlike gözüyle bakılıor maalesef.

Son düzenleme:
O an için cevap veremedim dondum fakat sonraa aramakta içimden gelmedi şahsen.Olaya para açısından bakan insanların hayat görüşü bu olsa gerek.

bana da zenginsin diye evlenmiştir diyen olmustu
aynı benim ikinci eşimin ilk evliliğiydi
biz de aşık evlendik , eşim hala bana aşıktır, ben de aynı şekilde

bunu diyenler bariz kıskanıyorlar, takılma

Amin canım allah hepimizin gönlüne göre versin.

bana da zenginsin diye evlenmiştir diyen olmustu
aynı benim ikinci eşimin ilk evliliğiydi
biz de aşık evlendik , eşim hala bana aşıktır, ben de aynı şekilde

bunu diyenler bariz kıskanıyorlar, takılma
Sanırım onlar eşleriyle para tutkusu için evlendikleri için herkesi kendileri ile kıyaslıyorlar.

Yurt dışından olsaydin, yurt dışı icin evlendi derlerdi.. Boşver kıskaniyorlar, tıka kulaklarını

günümüzde erkekler bi tuhaflaştı artık.

mutluluğunuzu bozmayın ama aklınızın bi köşesinde de bulunsun insanların dedikleri. artık erkekler çalışmayan kadına çöp muamelesi yapıyor çevremden biliyorum. üstelik iş aradıkları halde kadınlar işsizse hiçbir karizması yok.

erkekler bi tuhaflaştı dediğim gibi.

Ağzı olan konuşuyor. Genelde mutlu olduğunuz için hasetlenmis de olabilirler. "Evet param için evlendi. Onu bu hayattan kurtaracak evimin beyi çocuklarımın babası yapiciiimmm." Demek lazım. Gerçi çocuk da yapmışsınız. " Buyur çocuğumun babası oldu" dersiniz. Takmamak lazım kim münasebetsiz laf ederse ağzının payını verin gitsin. Siz dusuneceginize onlar düşünsün.

Son düzenleme:
Biz toplum olarakta tuaflastik geçen gün işsiz oğluna öğretmen ariyan kadın gordum

En yakınim bildiğim insanın böyle düşünmesi üzücü.

Onu batakhaneden cektim cikardim, o hayattan kurtardim, evimin erkegi cocuklarimin babasi yaptim derdim ben olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…