Bence eşin seninle çalıştıgın için evlenmiştir...

Ya bana çok kötü gelmedi.

Tahmin ediyorum ki, ben çalışmasam eşim benimle evlenmezdi. Aslında çalışmasam doğru tanım değil, hani okumamış olsam mesleğim olmasa, veya mesleğim olsa ama çalışma azmim olmasa falan. Çalışan olmak da bir yerde karaktere dayanıyor sonuçta. Bu karakterde biriyle evlenmek istemek kötü bir şey değildir ki.

Şahsen ben de çalışmayan adamla evlenmek istemem, babadan zengin olup beni bir eli yağda bir eli bağda geçindirecek olsa bile. Çalışsın paranın nasıl kazanıldığını görsün, kariyer hedefi olsun...

Onu batakhaneden cektim cikardim, o hayattan kurtardim, evimin erkegi cocuklarimin babasi yaptim derdim ben olsam
Bir süredir yazılıp çiziliyor, konuyla ilgili konuşuluyor. Bize de hergün soruyorlar "doğru mu değili mi?". 'Değil' desek de inanmıyorlar, 'yok öyle bir şey' desek de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet, doğru çalıştığım için evlendi Doğru. Çok mutluyum. Paylaşmak istedim sizlerle de.":))))

Siz ne dusunuyorsunuz? Bakin benim 5yildir işim yok ...bazi arkadaslarim yanimda atanan arkadaslarima eş isteyen adamlari gosterdi...tahmin edersiniz ki bana soylemedi bile... sanirim memur istiyorlardi ... icten içe uzuldum ben sirf memur olmadim diye istenmiyorum dusuncesine kapildim ... atanan arkadasimin birine gorustugu kisi 1 ay icinde nisan yapalim demis daha kiz neyi sever bilmiyor ben boylesine derim memurlugu icin diye... ama sizi tanimiyorum arkadaslariniz neye dayanarak dedi bilemiyorum

Arkadaşlarım değil halam bunu diyen maalesef.

Bir insan karsisindakinin calismasini isteyebilir cocuklarina daha rahat bir gelecek hayat icin kendisi icin de isteyebilir.

Evlenecegi adamin evi arabasi olsun diyerek oyle olanlarla evlenen kadinlar da var.

Ayni sekilde oyle isteyen erkek de var.

Herkesin gorusu kendinedir ve oyle biriyle evlenir.

Maddi sıkıntı çekmiş insan refah isteyebilir katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…