- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.539
- 798
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Tabi canım ay ben neler demezdim ya. Bu çok masum
Onu batakhaneden cektim cikardim, o hayattan kurtardim, evimin erkegi cocuklarimin babasi yaptim derdim ben olsam
Bir süredir yazılıp çiziliyor, konuyla ilgili konuşuluyor. Bize de hergün soruyorlar "doğru mu değili mi?". 'Değil' desek de inanmıyorlar, 'yok öyle bir şey' desek de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet, doğru çalıştığım için evlendi Doğru. Çok mutluyum. Paylaşmak istedim sizlerle de.":))))
Onu batakhaneden cektim cikardim, o hayattan kurtardim, evimin erkegi cocuklarimin babasi yaptim derdim ben olsam
Arkadaşlarım değil halam bunu diyen maalesef.Siz ne dusunuyorsunuz? Bakin benim 5yildir işim yok ...bazi arkadaslarim yanimda atanan arkadaslarima eş isteyen adamlari gosterdi...tahmin edersiniz ki bana soylemedi bile... sanirim memur istiyorlardi ... icten içe uzuldum ben sirf memur olmadim diye istenmiyorum dusuncesine kapildim ... atanan arkadasimin birine gorustugu kisi 1 ay icinde nisan yapalim demis daha kiz neyi sever bilmiyor ben boylesine derim memurlugu icin diye... ama sizi tanimiyorum arkadaslariniz neye dayanarak dedi bilemiyorum
Arkadaşlarım değil halam bunu diyen maalesef.
Eşim hakkında genel konuşuyorduk eşimi de şahsen tanımaz.Neye dayanarak dedi
Eşim hakkında genel konuşuyorduk eşimi de şahsen tanımaz.
Cahile selam vermek bile kabahat benceKendileriyle kimse evlenmemiştir de o Yüzden . Bekar çalışan yok muymuşta beni seçmiş deseydin sende .
Nedir bu ayrılmış kadına tepki anlamıyorum ki
O onu görüşü olsa hissederdim kesinHmmm ... siz eminseniz zaten savunmussunuzdurkonussun dursun
Bence de ama delirtiyorlarsa ver cevabınıCahile selam vermek bile kabahat bence
Zamanında verecektim cevabı geç kaldimAslında bu lafi eden kişi hem eşinize hemde size hakaret etmis.Esiniz sadece maddiyata deger verecek kadar vizyonsuz,sizde cakismaktan başka meziyetleri olmayan birisiniz demek istemis..
Cok hadsizce..
Ben olsam cok pis bozarım
Tabi canım ay ben neler demezdim ya. Bu çok masum
Maddi sıkıntı çekmiş insan refah isteyebilir katiliyorumBir insan karsisindakinin calismasini isteyebilir cocuklarina daha rahat bir gelecek hayat icin kendisi icin de isteyebilir.
Evlenecegi adamin evi arabasi olsun diyerek oyle olanlarla evlenen kadinlar da var.
Ayni sekilde oyle isteyen erkek de var.
Herkesin gorusu kendinedir ve oyle biriyle evlenir.
Neden olmasin. " Oh ya oh ya alcam fıstığı işte vurcam kırbacı vurcam kırbacı " sahnesi canlandı gözümdeParasini verdim tepe tepe kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?