• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bence Herşey Mümkün!!! Zayıflamak da mümkün !!! Ya Sizce???

selam bayanlar listemiz yokmuu???
bende kg bldrimimi yapıyorum ,nihayet farklı bir rakam gördüm,galiba kalori sayımı işe yaradı yada vücudum bnmle inatlaşmayı bıraktı:1:
72.3...............71.5,,,,,
ya bakıyorm cıkıyorum kimseckler yok...
NİDEN AMAAA

selam bayanlar listemiz yokmuu???
bende kg bldrimimi yapıyorum ,nihayet farklı bir rakam gördüm,galiba kalori sayımı işe yaradı yada vücudum bnmle inatlaşmayı bıraktı:1:
72.3...............71.5,,,,,
ya bakıyorm cıkıyorum kimseckler yok...
NİDEN AMAAA

süpersin canım 800 gr
bu sayfayı haeketlendirmek lazım ama nasıl..:((

slm kızlar bıraz gec oldu ama ben yarını cuma zannedıyorum:1: kafa kalmamıskı
72.7den.....................72.2

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[1]

Kırmızı Mercimek Çorbası

1.5 PORSİYON

274.5

[2]

Leblebi Şekeri

10 GRAM

56.8

[3]

Ekmek

2 DİLİM

130

[4]

Domates

3 ADET

42

[5]

közlenmiş patlıcan

1 adet

28

[6]

Taze Kırmızı Biber

200 gr

186

[7]

TAMEK-fruit mix

250 ml

117.5

[8]

Salatalık (hıyar)

0.5 ADET

5.5

[9]

Sucuk

50 GRAM

225

[10]

siyah zeytin

4 adet (3gr)

32

[11]

yumurta

1.5 adet

120

Toplam :

1217.3 kal.

Evlendikten sonra aldıgım kiloları nasıl verdiğime gelince
Kalorisepeti.com sitesinden yediğimin içtiğimin kalorisini saydım
Fırsat buldugum zamanlarda leslie sensone la evde yürüyüş yaptım
asansör yerine merdiven kullandım (6.katta çalışıyorum :)) )
Ev işlerinde kendime devamlı bişiler buldum hareketli olmak için elimden geleni yaptım

şimdi biraz motivasyona ihtiyacım var sıkı bir diyet için
ve tabiki sizlerin desteğinize ihtiyacım var

ben diyet için örnek bir liste hazırladım, diyet yaparkende genelde bu şekilde beslendim

Sabah:
1 dilim kepekli ekmek, 1 dilim peynnir

Ara:
1 Meyve yada ceviz, fındık vs (kalori sepetinden miktar ve kalorisi hesaplanarak yenecek)

Öğlen:
İşyerinde çıkan yemek ne varsa (Ekmek, pilav ve makarna yenmeyecek)
sebze yemeği, baklagil yada et
Yoğurt, salata(bol miktarda)

Ara:
1 Meyve yada ayran

Akşam:
Evde ne yemek varsa ondan yarım porsiyon (pilav yok, biber dolması yenebilir, makarnayı haşlanmış olarak yenebilir)
1 dilim ekmek, ayran, salata

Özellikle akşam yemeklerinde ayran öneririm aşırı derecede tok tutuyor.

Ara:
Süt ve meyve

Eğer spor yapıyosanız, spordan sonra tarçınlı süt içmenizi öneririm ben öyle yaptım
spordan sonra süt içilirse yağ yakımı 1,5 saat daha devam ediyormuş
tarçın kan şekerini dengelemesi için sabahları açken tarçınlı süt içtim

:17::17::17::17::17: Selam kızlar beni de alın aranıza :43::43::43::43::43: evlendiğimde tam 53 kiloydum şimdi ise 78 oldum :43::43::43::43::43::43: ben ne yapacağımı bilemiyorum 1,50 sene de aldığım 25 kilo beni mafetti ... Ailem çevrem dalga geçtiler belkide haklılar ben bunu kendime nasıl yapabildim neden koyverdim bıraktım ki kendi mi ??? İçmediğim bitki çayı, denemediğim diyet listeleri, zayıflama kürleri kalmadı. Diyetisyene gitme gereği de duyuyorum çünkü ben bunu beynimde bitiremiyorum, düzensiz beslenmem abur cuburlar hepsini bıraktım en fazla 2-3 kilo verebildim. Başarıyorum derken yine diyeti bıraktım... Bana destek olun motivasyona ihtiyacım var... hee bide aramızda kalsın sanırım eşimde kilomdan mennun değil beni üzmemek için yüzüme söylemiyor ama hissediyorum, bana çavdar ekmeyi, düşük kalorili yiyecekelr alıp geliyor :25::25::25::25: çalıştığım için ev işlerini anca halledebilirken spora zaman ayıramıyorum, yaptığım egzersizleride bırakınca verdiğim kilolarımı geri alıyorum. Karar verdim yüzmeye de gideceğim tüm kış boyunca, yemem gerekenler dikkat etmem gerekenler nedir? aramızda kilo verenler yazsın lütfen elimden tutun 5 ay veriyorum kendime bakalım sizinde desteyinizle ne kadar kilo vereceğim. Bu sefer ki başka kararlıyım kurtulacağım eminim ümitliyim hadi kızlar el ele verelim :17::17::17::17::17:

:17::17::17::17::17: Selam kızlar beni de alın aranıza :43::43::43::43::43: evlendiğimde tam 53 kiloydum şimdi ise 78 oldum :43::43::43::43::43::43: ben ne yapacağımı bilemiyorum 1,50 sene de aldığım 25 kilo beni mafetti ... Ailem çevrem dalga geçtiler belkide haklılar ben bunu kendime nasıl yapabildim neden koyverdim bıraktım ki kendi mi ??? İçmediğim bitki çayı, denemediğim diyet listeleri, zayıflama kürleri kalmadı. Diyetisyene gitme gereği de duyuyorum çünkü ben bunu beynimde bitiremiyorum, düzensiz beslenmem abur cuburlar hepsini bıraktım en fazla 2-3 kilo verebildim. Başarıyorum derken yine diyeti bıraktım... Bana destek olun motivasyona ihtiyacım var... hee bide aramızda kalsın sanırım eşimde kilomdan mennun değil beni üzmemek için yüzüme söylemiyor ama hissediyorum, bana çavdar ekmeyi, düşük kalorili yiyecekelr alıp geliyor :25::25::25::25: çalıştığım için ev işlerini anca halledebilirken spora zaman ayıramıyorum, yaptığım egzersizleride bırakınca verdiğim kilolarımı geri alıyorum. Karar verdim yüzmeye de gideceğim tüm kış boyunca, yemem gerekenler dikkat etmem gerekenler nedir? aramızda kilo verenler yazsın lütfen elimden tutun 5 ay veriyorum kendime bakalım sizinde desteyinizle ne kadar kilo vereceğim. Bu sefer ki başka kararlıyım kurtulacağım eminim ümitliyim hadi kızlar el ele verelim :17::17::17::17::17:

merhaba canım bende evlenince kilo alanlardanım bende 15 kilo aldım evlendikden sonra..:((( 3 yıl sonra aklı8m başıma geldi ve kilolu olduğumu kabullendim öncelikle kilolu olduğunu ve bunun en önemlisi sağlığın için kötü olduğunu kavramalısın...kalorisepeti.com diye bir site var orda yediklerinin kalorisini hesapla seni motive edecektir akşamda 7 den sonra birşey yeme yanında da günde 20 dk egzersiz yap elvada kilolar..:)))

merhaba canım bende evlenince kilo alanlardanım bende 15 kilo aldım evlendikden sonra..:((( 3 yıl sonra aklı8m başıma geldi ve kilolu olduğumu kabullendim öncelikle kilolu olduğunu ve bunun en önemlisi sağlığın için kötü olduğunu kavramalısın...kalorisepeti.com diye bir site var orda yediklerinin kalorisini hesapla seni motive edecektir akşamda 7 den sonra birşey yeme yanında da günde 20 dk egzersiz yap elvada kilolar..:)))

İnşaallah canım ya inşaallah ben bide bebeğim olsun istiyorum hamile kalmadan önce vereyimki hamilelikte alırsam ne yaparım hayata küserim dediklerini yapacağım uslu kız olacağım ve kilo vereceğim :17:

İnşaallah canım ya inşaallah ben bide bebeğim olsun istiyorum hamile kalmadan önce vereyimki hamilelikte alırsam ne yaparım hayata küserim dediklerini yapacağım uslu kız olacağım ve kilo vereceğim :17:

hoşgeldın canım.Allah yardımcın olsun

bugun 1400 kal aldım kızlar ben beceremıyom kopyalayıp yApıstırınca cok uzun oluyor.sız nasıl yapıyorsunuz

merhaba kızlar tatilim bitti ve döndüm, Allaha şükür sağlığımda yerinde
kızlar ben size bişi sorucam aranızda yaz 24 d.kontrol hapı kullanan var mı 4. beyaz hapı içtim ama hala adet olmadım ben :((

kaç yaşındasın canım, çocuk var mı??

hemen ümitsizliğe kapılma kurtulacaz bu kilolardan

youtube a gir ve leslie sensone yaz

çıkan linklerde 1 mil lik yürüyüş var 20 dk civarı

ilk olarak evde bu şekilde spor yapmaya başlayabilirsin, ben çok faydasını gördüm şu sıralar sağlık sorunlarım nedeniyle ara verdim ama kısa zaman sonra tekrar başlıcam

akşamları erken yemeye pilav makarna ve ekmek yememeye özen göster, her öğününde salata ve yoğurdun olsun ara öğünlerini ihmal etme, akşam yemeğinde tavuk, köfte gibi proteinleri yemeye çalış yada sebze yemeği faydasını görürsün

merhaba kızlar tatilim bitti ve döndüm, Allaha şükür sağlığımda yerinde
kızlar ben size bişi sorucam aranızda yaz 24 d.kontrol hapı kullanan var mı 4. beyaz hapı içtim ama hala adet olmadım ben :((
slmmmmmmmmmmmmmmm
evet hemen ben cevaplıyorum sorunu
1.sı dogum kontrol hapını duzensız kullandıysan boyle durumlar olabılıo
2.sı benım basıma cok geldı bu durumdan dolayı adet bıle olmadıgım zamanlarım oldu
3.su ınsallah hamılesındır cunku oda bor ıhtımal:52::52::52:

slmmmmmmmmmmmmmmm
evet hemen ben cevaplıyorum sorunu
1.sı dogum kontrol hapını duzensız kullandıysan boyle durumlar olabılıo
2.sı benım basıma cok geldı bu durumdan dolayı adet bıle olmadıgım zamanlarım oldu
3.su ınsallah hamılesındır cunku oda bor ıhtımal:52::52::52:

evet düzensiz kullandığım zamanlar oldu olmazmı hiç :(((
peki adet olamadıgın zamanlarda ne yaptın ?? hapı kullanmaya devam ettinmi sonradan düzene girdimi
hamile değilimdir inş. çünkü bu ay 6 tane antibiyotik iğne vuruldum
buscopan içtim
bu ilaçlardan dolayı da gecikme olabilir mi acaba hully morelim çok bozuk :((

sen hapı bırakmışsın takip ediyorum seni umarım tez zamanda hayırlı haberlerini alırız

evet düzensiz kullandığım zamanlar oldu olmazmı hiç :(((
peki adet olamadıgın zamanlarda ne yaptın ?? hapı kullanmaya devam ettinmi sonradan düzene girdimi
hamile değilimdir inş. çünkü bu ay 6 tane antibiyotik iğne vuruldum
buscopan içtim
bu ilaçlardan dolayı da gecikme olabilir mi acaba hully morelim çok bozuk :((

sen hapı bırakmışsın takip ediyorum seni umarım tez zamanda hayırlı haberlerini alırız

hasta mı oldun yoksa sen ne bu bu kadar antbıyotk
ya ben ole durumlarda normal devam edıyordum ılaca
bı sonra kı ay hastalınıyordum yıne
bı kere dr a bıle gıttım oda bana sana yazdıımı soledı
duzenlı kullan dedı
ben bıraktım canım korunmayı bu ay ılk deneme ama cok heyecanlıyım
10 gun kaldı adet gunume :52::52::52::52:

hoşgeldin mümkün.iyi olmana sevindim.tatılın ıyı gecmıstır umarım...
bugun:930kal aldımısım kızlar

hasta mı oldun yoksa sen ne bu bu kadar antbıyotk
ya ben ole durumlarda normal devam edıyordum ılaca
bı sonra kı ay hastalınıyordum yıne
bı kere dr a bıle gıttım oda bana sana yazdıımı soledı
duzenlı kullan dedı
ben bıraktım canım korunmayı bu ay ılk deneme ama cok heyecanlıyım
10 gun kaldı adet gunume :52::52::52::52:

evet idrar yolu iltihabı oldum :((
bu arada gece regl olmuşum, d.kontrol hapını da bıraktım bugunden itibaren
bir süre de eşim korunsun bakalım

hoşgeldin mümkün.iyi olmana sevindim.tatılın ıyı gecmıstır umarım...
bugun:930kal aldımısım kızlar

gunaydınnnn
valla benımde aldı basnı gıttı kılolar
57 kılo oldum ama bole daha mutluyum
hatrlarsan bı oncekı dıyette cok kılo verdım ve cok cırkın olmustum yuzum cokmustu
artık bıraktım dıyet ıslerını
bu arada zeyom u goruomusun hıc

Back
X