- Konu Sahibi hersey_mumkun
-
Kendimle yüzleştiğim ilk gün aynanın karşısında duran tombul kızı gördüğüm an oldu. Ve o an dedimki işte kilo verme vakti. Yaşım 23 boyum 1,53 ve kilom 60 ‘dı. İşe önce sağlıklı beslenmeyi öğrenmekle başladım. Kızartmaları çıkarttım hayatımdan ekmeği azalttım. En önemliside hayatımda eksik olan sporu soktum hayatıma. Ve böylelikle 2,5 ay gibi bir sürede 56 kiloya düşmeyi başardım. Fakat hedefim 48 kilo olmak. 1 hafta önce başladığım diyet yolculuğumda her şeyden az yiyerek ve araöğünlerle diyetimi destekleyerek akşam en geç yemek vakti olarak 7,30 ve sporla birlikte diyetime katkıda bulundum. Şuan tartıda gördüğüm rakam 54,20 ama bitmedi 48 kilo olana kadar devam edicem ve ideal kiloma ulaşmış olsamda sağlıklı beslenme ve spordan asla vazgeçmeyeceğim
zaten işin özü hareket ve spor kesinlikle bende buna inanıyorum
günde yarım saat yapılan sporun bile inanılmaz faydası oluyor
sporla desteklenmeyen diyette kilo vermek zor yada verilen kilolar hemen geri alınıyor,
en kısa zamanda umarım hedef kilolarımıza ulaşırız
pazartesi günü sende buradan yoluna devam et, birbirimize destek olup motive edelim
yolunda başarılar dilerim
çok teşekkür edeim.
tamamdir canim...hoşgeldin mehaycım
pazartesi günü herkes başlangıç kilosunu yazar
bi liste yaparız
dün çok yakın bir arkadaşım diyarbakıra atandı beden eğitimi öğretmeni olarak
gece mangal yaptık, ıslattık alkol falan aldım
bugun tartılmadım ama şiştiğimi hissediyorum hadi bakalım pazartesiye bomba gibi bir başlangıç yapalım
kışın kilo almak istemiyorum
Mrb kizlar burda yarisma baslamis, yarisma cok guzel oluyor diyette insan cok guzel motive oluyor, ben diyeti bırakmadım hala devam ediyorum aranızda olmak isterim ama ben fazla sohbete katılamam sadece gunluk yediklerimi yazabiliyorum, benim minik buyuk ilgi istiyor, olsun derseniz Pazartesi icin listeye girebilirim yada olmazsa listeye almazsınız
kızlar bende hafta sonu kaçırdım biraz ve kilo veremedim. şuanda 72 kiloyum
ayça81 72.1:2:canım eğer bizle beraber diyete başlayacaksan listeye ekliyorum seni
neslih 95
herşey mümkün 66.6
arzyal 72
ayça81 72.1:2:
günaydın bayanlar ben 31 yasındayım,72.1 kg yum, boyum 165 cm, 13.yasında,10 yasında ve 7.5 aylık 3 cocugum var.ew hanımıyım.
kAhvaltı:
10:00.birer tutam tere,maydonoz,dereotu,1salatalık,1k.k beyaz peynr,3 zeytin ,1dilim kız.çavdar ekm.2 fincan şekersiz acık cay.
bu hafta ayca kaya 3.5 kğ diyeti yapıcam 1.5 kg versemde yeter...... gecen hafta sadece yarım kg.vermişim yaa
merhaba ayça
ayça kaya diyetini nasıl yapıyorsun? 1 haftada mı 3.5 kilo verdiriyor?? 1 aydamı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?