Bence Herşey Mümkün!!! Zayıflamak da mümkün !!! Ya Sizce???

zaten işin özü hareket ve spor kesinlikle bende buna inanıyorum
günde yarım saat yapılan sporun bile inanılmaz faydası oluyor
sporla desteklenmeyen diyette kilo vermek zor yada verilen kilolar hemen geri alınıyor,
en kısa zamanda umarım hedef kilolarımıza ulaşırız
pazartesi günü sende buradan yoluna devam et, birbirimize destek olup motive edelim
yolunda başarılar dilerim

kızlar yeni topik hayırlı olsun diğerine yazmıştım p.tesi bende kilo bildirimi yapacağım yarın diyetisyen randevum var inşallah gidecek bu kilolarrrrrrrr :)

hoşgeldin mehaycım
pazartesi günü herkes başlangıç kilosunu yazar
bi liste yaparız
tamamdir canim...

ya bende kisi kilo almadan bir geçirsem yazin veririm kendime guveniyorum su kisi kilo almadan atlatalim gerisi kolay....
bu arada bende 4-5 gundur diyet yapiyorum diyemem bende acayip sistim...1.5 kilo vermistim geri aldim sanirim

Mrb kizlar burda yarisma baslamis, yarisma cok guzel oluyor diyette insan cok guzel motive oluyor, ben diyeti bırakmadım hala devam ediyorum aranızda olmak isterim ama ben fazla sohbete katılamam sadece gunluk yediklerimi yazabiliyorum, benim minik buyuk ilgi istiyor, olsun derseniz Pazartesi icin listeye girebilirim yada olmazsa listeye almazsınız

canim olurmu oyle sey senide aliriz tabiki aramiza da listeyede...hergun girip saatlerce konusma kosulu yok ki zaten...girebilen girdikçe katilir sohbete...ama bazilari var ki insan sinir oluyor topikte kilo bildirimi yapiyor sonra ugramiyor , forumda cirit atiyor ama topikte paylasimda yok...gelde uyuz olma hersey mumkun gelince seni listeye ekler dert etme sen...

Günaydın kızlar
ilk kilo bildirimini neslih yapmış bile
kilo bildirimi yapanlar kendilerini listenin sonuna eklesin arkadaşlar

neslih 95
herşey_mümkün 66.6

Sabah kahvaltım

yarım kepekli simit, 1 dilim peynir

bugun bol su ve yeşilçay günü olacak bnm için

geçen hafta diyet ve spor yapmadım 1 kilo almışım bu hafta bunu telafi edicem

neslih 95
herşey mümkün 66.6
arzyal 72
ayça81 72.1

Kızlar ben bugunu kendime bol su ve yeşilçay günü ilan ettim vücudumdaki ödemi atmak için size de tavsiye ederim

saat 11 gibi 1 meyve ile ara öğün yapıcam yanımda elme ve armut var, birini de akşamüstü ara öğün yapıcam

işyerinde akşamüstü midem çok kazınıyor bunu meyve ile geçiştiricem

Son düzenleme:
günaydın bayanlar ben 31 yasındayım,72.1 kg yum, boyum 165 cm, 13.yasında,10 yasında ve 7.5 aylık 3 cocugum var.ew hanımıyım.
kAhvaltı:
10:00.birer tutam tere,maydonoz,dereotu,1salatalık,1k.k beyaz peynr,3 zeytin ,1dilim kız.çavdar ekm.2 fincan şekersiz acık cay.
bu hafta ayca kaya 3.5 kğ diyeti yapıcam 1.5 kg versemde yeter...... gecen hafta sadece yarım kg.vermişim yaa

Son düzenleme:

merhaba ayça
ayça kaya diyetini nasıl yapıyorsun? 1 haftada mı 3.5 kilo verdiriyor?? 1 aydamı?

mrb kızlar bende aranıza katılmak ıstıyorum ama emzırdıgım ıcın gunluk ek 500 kal alıyorum sızın ıcın sorun olmazsa...bugun ıtıbarıyle kılom 73.7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…