• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bence Herşey Mümkün!!! Zayıflamak da mümkün !!! Ya Sizce???

bu sabah 1 kruvasan , 2 dilim ekmek, 1 domates 10 gram kadar labne peyniri yedim birde çay...
baktimki kruvasan çok olmus hemen aldim stepperimi 15 dakika hizli ayarda step yaptim stepperimle 15 dakikada 700 adim attim 101 kalori yaktim...

iste bana kalan kalori: 1] Step (40 adım/dak) 11.5 dak 106.07
[2] Şeker (küp) 2 ADET 39
[3] Çay 2 ADET 10
[4] Labne Peyniri 10 GRAM 20
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Ekmek 2 DİLİM 130
[7] kruvasan UNO 1.5 adet 132.66

Toplam : 239.59 kal.

bundan sonra haftanin 4 gunu oglum okuldayken en az 20 dakika sterpper ve ardindan 10 dakika egzersiz yapicam... bugun yaptim ve kendimi çok iyi hissediyorum ben:52::52:

bende spor yapınca kendimi süper hissediyom
bu hafta biraz gerginim c.tesi sınav var ondan heralde :50:
haftaya başlıcam bende spor yapmaya

meraba kızlar
sabah 2 dilim etiform kepekli ekmek ve light peynir
ara yarım paket etiform çubuk kraker
öğle 2 küçük parça tavuk pirzola+ şehriye çorba+ yoğurt+ 1 dilim kepek
ara yarım paket etiform çubuk kraker + yeşil çay
birazdan spora gidip 1.5 saat spor yapıcam eve gidincede 1 kase yoğurt yicem size kolay gelsin kızlar;)

evet kizlar biraz sonra yiyecegim yemegimi ve aksam yatmadan once 15 yapacagim egzersizimide ekleyerek bugunu kapatiyorum....

[1] Aerobik 10 dak 61.275
[2] Mekik 5 dak 53.15
[3] uludağ limonata 2 100 ml 112.4
[4] Ekmek 1 DİLİM 65
[5] Kış Türlüsü 1 PORSİYON 238
[6] Dost Yoğurt 125 GRAM 99.25
[7] Ekmek 2 DİLİM 130
[8] ülker çikolatalı gofret 38gr 0.4 adet 83.2
[9] Patlıcan Kızartması 100 GRAM 147
[10] Step (40 adım/dak) 11.5 dak 106.07
[11] Şeker (küp) 2 ADET 39
[12] Çay 2 ADET 10
[13] Labne Peyniri 10 GRAM 20
[14] Domates 1 ADET 14
[15] Ekmek 2 DİLİM 130
[16] kruvasan UNO 1.5 adet 132.66

Toplam : 1000.015 kal.

bu sefer iddiali basladim korkun benden:27::27:

Selam kizlar ben fazla giremedim kizim fena hasta bugun aksama kadar hic durmadi, daha yeni uyududa nefes aldim, benim
Diyet guzel gidiyor bende kalori hesapliyorum ama Telefonun programda hersey dogrumu bilmiyorum , badi eksik seyler oldugundan tam hesaplama yapamiyorum ama yinede boyle devam ederim , ozellikle paketli yiyecek'lerin uzerine bakıyorum ne kadar kac kalori olduguna bu sekilde idare ediyorum, dunku kalorim biraz yüksekti 1500 lerdeydi , suan te tek yazmaya zamanmi yok gun içinde vaktim olursayazarim insallah

Günaydın kızlar ben gece çok kötü rahatsızlandım :(( üşüttüm heralde midem berbat oldu

sympathiqe çim kızın için çok geçmiş olsun
bu arada menülerini takip ediyorım gayet istikrarlı gidiyosun

bety cim hangi şehirdeydin sen?? bi de evlimiydin, söylemişsindir belki hatırlayamadım canım kusura bakma?

mehay menüne bayıldım valla ya, sporu da devreye sokmuşsun süpersin aynen devam :72: bay bay kaloriler

arzyal sen sporu salonda yapıyorsun sanırım 1,5 saat süper valla

ayçacım senin menünüde çok begendim ayça kaya diyetini bozmamışsın süper

kızlar bol su ve yeşilçay içelimmmm, ben midem kötü oldugu için ıhlamur içiyom gerçi

genel olarak baktıgımda hepimiz gayet iyi gidiyoruz bravo bize :32:

günaydın h.mümkün cnm gecmiş olsun:71:
bugün sabah 7:30 e.sirkeli ılık su ,30 dk. eliptik:65:
kahvaltı:2 dlm kız. kepek ek., az peynir,2 zeytin,1ttlı kaş.yağ ile menemen,sekersiz cay
şimdi yeşilçay içicem.biraz evişi yapıcam.
öğlen: yarım armut 3 minik grissini yemeyi düşünüyorum .
öğleden snra yokum ,ark. gitcem bakalım inş. fazla kaçırmam.:56:

kahvaltı:2 dlm kız. kepek ek., az peynir,2 zeytin,1ttlı kaş.yağ ile menemen,sekersiz cay

arkadaşının ikram ettiği şeylerden yarımşar ye canım tamamını yeme ozaman bişicik olmaz
arkadaşına da sölersin sıkı diyette oldugunu hatta o da bize katılsın :))

arkadaşının ikram ettiği şeylerden yarımşar ye canım tamamını yeme ozaman bişicik olmaz
arkadaşına da sölersin sıkı diyette oldugunu hatta o da bize katılsın :))

canm benm,yarım yarım bile yesem bisürü kal. alcam gereksiz yere gitmesem olmaz :(bozmak istemyorum diyeti ama yersem akşamda spor yapcam öle düşünyorum bklım.
biliolar zatn diette oldgumu,onun ihtiyacı yokki diyete yaa herkes bnm gibi şanssızmıkiii

gecmiş olsunnnnnn.kendımı bıraz tanıtayım.2.5yıllık evlıyım 5aylık bır kızım var.hamılelıgımde 30 kılo aldım troıdden :((( bu arada dıyarbakırda yasıyoruz.

menum kalkınca 2brdk su kahvaltı:2yumurta,1dlm ekmek,1ksk pekmez
ara 3kayısı öğle:soganlı yumurta,domates,1dlm ekmek

20gun boyunca sut ve urunlerı dıyetıne gırıyorum kızlar.bebeğide süt alerjisi şüphesi var.benım yedıgımden ona gecıyormus doktor kalsıyum ıcın tablet verdı.:(((

Selam kizlar ben fazla giremedim kizim fena hasta bugun aksama kadar hic durmadi, daha yeni uyududa nefes aldim, benim
Diyet guzel gidiyor bende kalori hesapliyorum ama Telefonun programda hersey dogrumu bilmiyorum , badi eksik seyler oldugundan tam hesaplama yapamiyorum ama yinede boyle devam ederim , ozellikle paketli yiyecek'lerin uzerine bakıyorum ne kadar kac kalori olduguna bu sekilde idare ediyorum, dunku kalorim biraz yüksekti 1500 lerdeydi , suan te tek yazmaya zamanmi yok gun içinde vaktim olursayazarim insallah
canim kizina çok uzuldum geçmis,olsun , benim oglumda hasta 1 haftadir oksuruk, grip , kusma ne ararsan var ...doktorun verdigi ilaclar iyi gelmedi hatta daha beter oldu cocuk bugun yine goturdum sabah çok kustu nefesi hiriltiliydi bronsit olmus, cigerlerinde enfeksiyon var dedi doktor...bir suru ilaç verdi yine :2::2: onlarin yerine biz hasta olsak keske....
Günaydın kızlar ben gece çok kötü rahatsızlandım :(( üşüttüm heralde midem berbat oldu

sympathiqe çim kızın için çok geçmiş olsun
bu arada menülerini takip ediyorım gayet istikrarlı gidiyosun

bety cim hangi şehirdeydin sen?? bi de evlimiydin, söylemişsindir belki hatırlayamadım canım kusura bakma?

mehay menüne bayıldım valla ya, sporu da devreye sokmuşsun süpersin aynen devam :72: bay bay kaloriler

arzyal sen sporu salonda yapıyorsun sanırım 1,5 saat süper valla

ayçacım senin menünüde çok begendim ayça kaya diyetini bozmamışsın süper

kızlar bol su ve yeşilçay içelimmmm, ben midem kötü oldugu için ıhlamur içiyom gerçi

genel olarak baktıgımda hepimiz gayet iyi gidiyoruz bravo bize :32:

canim sporu devreye soktum sokmasina da ancak oglum okula giderse yapabiliyorum ...3 saat gidiyordu yemek , temizlik yaptiktan sonra kalan zamanda yapacaktim ki artik alisana kadar 1.5 saat getirin alisana kadar dediler agliyormus 3 gundur surekli okulda :(( hayatimi bir duzene sokamadim gitti yaa:43:
birde canim ben bu hafta ugrayabildigim kadar ugrarim haftaya da ama ayin 27 sinde oglum ameliyat olacak ondan sonra bir muddet sadece kilo bildirimlerine gelebilirim sana bildireyim dedim...bu sure 1 ayi geçmez ama...çunku dikisleri olacak kalkip hoplayip ziplamamasi lazim...yerinde duramayan bir yapisi var zaten o yuzden surekli basinda olmam lazim canim...

bu arada bugunku menum her telden çaldim gene....hastaneye git alisverise git yemek yapamayinca ne bulduysam yedim...ama gunluk almam gereken miktari asla asmadim....:40:

[1] nutella 0.3 100 gr 159
[2] kruvasan UNO 2.3 adet 203.412
[3] Uno Çikolatalı Kruvasan 1 50 GRAM 211
[4] limonata (250ml) 1.5 büyük bardak 157.5
[5] Omlet 100 GRAM 191
[6] Doygun Tam Çavdar Ekmeği 3 DİLİM 180
[7] Bal 0.4 YEMEK KAŞIĞI 28
[8] Tereyağ 10 GRAM 71.7
[9] Kahve 1 ADET 4
[10] Çay 2 ADET 10
[11] Şeker (küp) 2 ADET 39
[12] Labne Peyniri 20 GRAM 40

Toplam : 1294.612 kal.

vayyy:27: 30 dakika hiç durmadanmi yaptin :53:
kaç kalori yaktin peki:23::23:

Back
X