• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bence Herşey Mümkün!!! Zayıflamak da mümkün !!! Ya Sizce???

hully 54.5 kılo
neslih 95
herşey mümkün 66.6
arzyal 72
ayça81 72.1
bety21 73.7
kuzumelifim38 64.5
sympathique 68
hmyrali 58.8
mehay 64.5

bugün başlangıç kilo bildirimi yapanlar

geçmiş olsun neyi var oğlunun
olsun verecez bu geri gelenleri de fazlasıyla inşallah

canim oksuruyor feci sekilde cigerleri yerinden oynuyor sanki birde grip:43:
vericez vericez diyoruz da donup dolasip ayni kiloya geliyoruz bizdeki bogaz istanbul bogazini geçti valla:1: bir turlu motive olamadik gitti:26:

hully 54.5 kılo
neslih 95
herşey mümkün 66.6
arzyal 72
ayça81 72.1
bety21 73.7
kuzumelifim38 64.5
sympathique 68
hmyrali 58.8
mehay 64.5

bugün başlangıç kilo bildirimi yapanlar

ben bu hafta cok ofkeliyim kendime o yuzden bildirime 63-63.5 arasi bir kilo ile gelmeyi kafaya koydum....yapicamda çok kararliyim insallah basarabilirim...basarirsam kendime guvenim artacak cunku:40:

oğlun için tkrar geçmiş olsun canım
ya sen fırsat bulursan leslie sensone yapsana 20 dk bile yapsan faydası olcak bak

firsat bulursam onuda yaparim da ben oglumun okula gittigi gunlerde (eger hasta olmazda giderse hep) 30 dakika stepper ile çalismayi dusunuyorum acayip terletiyor yag yaktiriyor...leslinin linkini tekrar yazarmisin canim???

kimse yok ama yazayım yinede ara 16:00,da yogurt salatalık yiyecektim komşuya gittik veee hamurişleri,tatlılar havada uçuştu.ama ben naptımmm sadece 3,4 kasık azyaglı kısır yedim:nazar:aferin bana....
akşam 1 tabak çorba,1dlm.kız.cavdar,1tbk bezelye ,salata,2,3 kasık yoğurt..2 saat sonra meyve yerim
yatmadan 30-40 dk arası eliptik yapcam:65:

3 kilo verme sende canım 13 günde 1.5 kilo versen yeter
bu arada spor falan yapıyormsun
ben biara leslie sensone yapıyordum,şimdilik ara verdim, boya badana temizlk girdi araya
c.tesi kpss ye girecem
şu sınavı atlatayımda gene evde leslie sensonela yürümeyi düşünüyorum,tavsiye ederim vücut hemen şekle giriyor :72:

sımdıden basarılarr... ben yeterki vereyim 3-5 farketmez :) spora pek vaktım olmuyor haftada en az 3 defa mari wisorun basen hareketlerini yapmaya calısıyorum. bıde erken kalkabılsem sabahtan yapardım yuruyusu platesı bı gun olacak ıns

kimse yok ama yazayım yinede ara 16:00,da yogurt salatalık yiyecektim komşuya gittik veee hamurişleri,tatlılar havada uçuştu.ama ben naptımmm sadece 3,4 kasık azyaglı kısır yedim:nazar:aferin bana....
akşam 1 tabak çorba,1dlm.kız.cavdar,1tbk bezelye ,salata,2,3 kasık yoğurt..2 saat sonra meyve yerim
yatmadan 30-40 dk arası eliptik yapcam:65:

ayçacım seni irdenden dolayı tebrik ederim valla :D

bende sabah kahvaltımı yaptım, 1 dilim kaşar, yarım açma, şekersiz çay

şimdi de limonlu yeşilçayımı içiyorum

bu arada akşam yemeğinde
zeytinyaglı pırasa, salata, ayran, yarım kepekli simit yedim :72:

sımdıden basarılarr... ben yeterki vereyim 3-5 farketmez :) spora pek vaktım olmuyor haftada en az 3 defa mari wisorun basen hareketlerini yapmaya calısıyorum. bıde erken kalkabılsem sabahtan yapardım yuruyusu platesı bı gun olacak ıns

saol canım
evet ya düzenli yapabilsek sporun çok etkisi oluyor

günaydınn akşam spor yapamadım ama sabah 7:30 da yaptım:nazar:30 dk eliptik.
sabah ılık sirkeli su ,spor,
kahvaltı:1er tutam mayd. d.otu,tere,yarım domat.badem ,1haslama yum.beyazı(sarısı kızıma:)3zeytin 2 d.kızrmış cavdar,accık peynir
şimdi temizlik yapıcam 1 saat .
ara 11:00,1 yeşilçay 2-3 diyet bisküvi.
6:30 da kalktıgımdanmı spordanmı nedir çok enerjik hissediyorum.:21:

günaydınn akşam spor yapamadım ama sabah 7:30 da yaptım:nazar:30 dk eliptik.
sabah ılık sirkeli su ,spor,
kahvaltı:1er tutam mayd. d.otu,tere,yarım domat.badem ,1haslama yum.beyazı(sarısı kızıma:)3zeytin 2 d.kızrmış cavdar,accık peynir
şimdi temizlik yapıcam 1 saat .
ara 11:00,1 yeşilçay 2-3 diyet bisküvi.
6:30 da kalktıgımdanmı spordanmı nedir çok enerjik hissediyorum.:21:

Ayçacım süpersin valla gaza getirdin beni evde olsaydım bende spor yapardım :))
o enerjiklik kesinlikle spordan, bende spor yaptıgımda hem çok enerjik hemde morelman çok iyi oluyorum
bu ara depresyon modundayım zaten :((
bnm de acil spora başlamam lazım

bu arada akşam eşim makarna istedi yemeğin yanına ona yaptım kendim yemedim tüm ısrarlarına ragmen :nazar:

h.mümkün canım bende seni tebrik ederim makarnaya hayır demek zor:46:. ama makarnayı yaglamadan yoğurtla karıştır biraz nane p.biber at ekmek yemezsin onu yersin:56:
senin menülerinde güzel takip ediyorum :13:

normalde makarna yersem öyle yapıyorum da
pırasa yemeği yapmıştım o yüzden makarnayı yemedim

bu arada öğlen yemeğimi yedim domates çorbası ve mantı
akşama az yiyerek telafi edicem bu mantı olayını :26:

olsun cnm arada mantıda yiyicez tabiki:56:bende şimdi yicem öğle yemeğimi
1kaç parca fırında tavuk ,salata, ayran,2 d.kız. ekm.
bu arada gruptaki arkadaşlar hiiiiç paylaşımcı degiller:20::19:

selam kizlar nasilsiniz ?? her gun bir onceki gunku menumu paylasacagim sizlerle yine kalori sayimina devam ve aksam 18.00 dan sonra su dan baska bisey yok bana en fazla cay kahve, elma...bunlar dunku yediklerim:

1] Çay 1 ADET 5
[2] Kellogs Special Tam Tahıllı 1 PORSİYON 153
[3] Sebze Çorbası 0.5 PORSİYON 87.5
[4] Dankek Muffin 0.7 ADET 112
[5] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[6] Domates 1 ADET 14
[7] Çay 1 ADET 5
[8] Şeker (küp) 2 ADET 39
[9] Ekmek 2 DİLİM 130
[10] Omlet 100 GRAM 191
[11] Uno Çikolatalı Kruvasan 1 50 GRAM 211
[12] Sıcak Çikolata 1 ADET 184

biraz abuk subuk oldu dun fdarkindayim:27::27:

bu sabah 1 kruvasan , 2 dilim ekmek, 1 domates 10 gram kadar labne peyniri yedim birde çay...
baktimki kruvasan çok olmus hemen aldim stepperimi 15 dakika hizli ayarda step yaptim stepperimle 15 dakikada 700 adim attim 101 kalori yaktim...

iste bana kalan kalori: 1] Step (40 adım/dak) 11.5 dak 106.07
[2] Şeker (küp) 2 ADET 39
[3] Çay 2 ADET 10
[4] Labne Peyniri 10 GRAM 20
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Ekmek 2 DİLİM 130
[7] kruvasan UNO 1.5 adet 132.66

Toplam : 239.59 kal.

bundan sonra haftanin 4 gunu oglum okuldayken en az 20 dakika sterpper ve ardindan 10 dakika egzersiz yapicam... bugun yaptim ve kendimi çok iyi hissediyorum ben:52::52:

selam kizlar nasilsiniz ?? her gun bir onceki gunku menumu paylasacagim sizlerle yine kalori sayimina devam ve aksam 18.00 dan sonra su dan baska bisey yok bana en fazla cay kahve, elma...bunlar dunku yediklerim:

1] Çay 1 ADET 5
[2] Kellogs Special Tam Tahıllı 1 PORSİYON 153
[3] Sebze Çorbası 0.5 PORSİYON 87.5
[4] Dankek Muffin 0.7 ADET 112
[5] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[6] Domates 1 ADET 14
[7] Çay 1 ADET 5
[8] Şeker (küp) 2 ADET 39
[9] Ekmek 2 DİLİM 130
[10] Omlet 100 GRAM 191
[11] Uno Çikolatalı Kruvasan 1 50 GRAM 211
[12] Sıcak Çikolata 1 ADET 184