- Konu Sahibi hersey_mumkun
herseymumkun sana katılıyorum.annem ziyarete geldi diye 1haftadır diyeti bozdun sayılır kılo vermem durdu.eylul hedefım 70di ama 13gunde veremem 3 kiloyu
(((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herseymumkun sana katılıyorum.annem ziyarete geldi diye 1haftadır diyeti bozdun sayılır kılo vermem durdu.eylul hedefım 70di ama 13gunde veremem 3 kiloyu(((
evet diyete baktım
ben bi diyet listesine baglı diyet yapamıyorum bi yerde mutlaka bozuyorum diyete
kalorisepetinden kalori hesaplıyarak yapıyorum
tmm cnm seni de ekledim listeye, bu kiloları nasıl verdin onu da yazarmısın??
hully 54.5 kılo
neslih 95
herşey mümkün 66.6
arzyal 72
ayça81 72.1
bety21 73.7
kuzumelifim38 64.5
sympathique 68
hmyrali 58.8
anladım cnm bnde harfi harfine uyamıyorum zaten :89:ama hareketli bi yasantım var tabiki evişi ve 3 çocukla:118:birde akşamları eliptik bisiklet kullanmaya çalışıyorum yarım saat hergün olmasada haftada 3 gün kızımdan fırsat bulursam![]()
teşekkür ederim canım
canım düzenli beslenmeye çalıştım.
yürüyüş yaptım vaktim oldkça. Hamur işlerini, kızartmaları, geç saatte yenen yemekleri hepsini bıraktım.
beyaz ekmek değilde çavdar,kepek yada tam buğday ekmeklerinden birini tercih ettim
günde yaklaşık 2litre su ve 2bardak yeşil çay içmeye çalıştım
ve her şeyden önemlisi burada topikteki arkadaşlarla olan iletişimim beni teşvik etti kilo vermeye
pes ettiğimde güç verdiler kilo verdiğimde tebrik ettiler moralim bozuk olduğunda içimi rahatlattılar
böylelikle gitti 9-10 kilo çok şükür
ama bi 4-5 kilo daha vermek istiyorum ben
tebrik ederim seni
benimde vermem gereken 6.5 kilom var
ya bide dikkat etmezsek kışın çok kilo alınıyor
burda enazından birbirimize destek olup kilo almasak o bile faydadır
ben kışın aldıgım kiloları vermeye çalışıyorum(
kesinlikle canım kilo bir şekilde veriliyor ama inan o kiloyu korumak daha zor
ben ramazanda 56 kiloya kadar düştüm bayramdan sonra hiç dikkat etmedim hemen 2-3 kilo geri aldım
benim nişanlım çok takıntılı kilo konusunda
hemen bikaç kilo aldım mı başımın etini yiyor yine simitlerin çıktı diye
o yüzden bende çok kafama takıyorum fazlalıklarımı
olsun nişanlın umursamasa kilo alırsın bak onun sayesinde dikkat ediyorsun ne güzel :))
benim eşim hiç önemsemiyor, hatta ben diyetteyken zorla yediriyor, o beni motive etse ne bilim akşamları yürüyüşe çıksak beraber süper olurdu ama malesef
kilo iyi bişi değil ya başından dikkat edip, önlemini almamız lazım
Kahvaltı 2 dilim etiform kepekli ekmek ve light peynir+ çay
ara 3 dilim etiform tahıllı bisküvi+ yeşil çay
öğle mercimek çorbası+ sebze türlü ve salata yedim
akşam salata ve yoğurt yemeyi planlıyorum kalori hesaplamıyorum ama artık bakıcam :)kahvaltı menün bnmkinin aynı sayılır,öğlen menünde çok güzel, akşama ne yemek var ?
bu arada kalori sayımı yapıyormusunuz kızlar
kalorisepeti.com u öneririm faydası oluyor
akşam salata ve yoğurt yemeyi planlıyorum kalori hesaplamıyorum ama artık bakıcam :)
hully, zeyom, mehay kızlar nerdesiniz?
ekliyorum seni de canım
listeye eklemeyi unuttugum arkadaşlar olursa eğer listenin sonuna kendilerini ekyebilirler
ben işyerinden girdiğim için devamlı açamayabiliyorum yada gözümden kaçıyor bazen
hully 54.5 kılo
neslih 95
herşey mümkün 66.6
arzyal 72
ayça81 72.1
bety21 73.7
kuzumelifim38 64.5
sympathique 68
mehay 64.5
canim benim oglum haslalandi gene giremedim bu sabah...simdi cizgifilm izlemek istedi de anca girebildim kilom 64.5 geri gelmis kilolar gene yaaa![]()