Aynen daha önce 3 kere teklif etti. Kabul etmedim. Belki o zaman kabul etseydim dışarı da görüşürdük. Sonra ben denemeye karar verince korona yı bahane etti evine çağırdı.Ben anlamadım tam, sizin bu kişiyle ilk buluşmanız mı olacaktı? Yani ilk buluşmada mı evine çağırdı? Biz de mesela dışarıda arkadaşlarla görüşemediğimiz için evlerimizde buluşuyoruz ama sizin durum farklı. Daha tanımadan etmeden evine gitmek mantıklı gelmedi.
3 kere teklif etti reddettim. En son tanıyayum dedim onda da böyle söyledi. Eminim yazsam dönüş yapar ama benim
Tam diyecektim duzenli iliski olunca ya da evlenince bulasmiyor bu merette tek gecelik ya da yeni tanıştığınla bulasiyoray boşver valla gerildi biraz abla. Bir kadının tek gecelik ilişki isteme ihtimali onu gerdi ya adamda aids varsa diye. Halbuki ya kadında varsa mesela?
kendisine düzenli ilişkisi tarafından hastalık bulaştırılmamasını temenni ederekten diyalogu bitirelim
Tam diyecektim duzenli iliski olunca ya da evlenince bulasmiyor bu merette tek gecelik ya da yeni tanıştığınla bulasiyorciddi ciddi sormus yalniz yaparsin yanii diye.
Sayaç taksinlar kadinlara anca rahatlarlar..
Belki de haklısın.Hevesin gitmesi seni kullancıgina emin olduğun için bence
Haklısınız. O kadar yalnızım ki ne düşüneceğimi bilemiyorum. Bir tarafım kestirip atmasaydın diyor, diğer tarafım iyi yaptın diyor. Belki de güzel bir aşkı kaçırdım. Hayırlısı artık.. Bu saatten sonra olmaz zaten.bu herkesin kendi düşünce yapısı, yaşama tarzıyla alakalı bir konu.
3. buluşmada evine gittiğim adamla 4 senedir beraberim.
ama benim ilişkimin böyle gelişmesi biz ikimiz olduğumuz için böyleydi
siz ikiniz farklı insanlasınız, o nedenle burada kimsenin yaşadıkları ile özdeşleştirip beklentiye girmeyin bence
zaten iç sesiniz gitmenizi söylese kalkıp giderdiniz
Buna guldumevet korkma yapmicam diyorum yaparsın yaparsın diyor
Görüşmemekle iyi yapmışsınız bence.Aynen daha önce 3 kere teklif etti. Kabul etmedim. Belki o zaman kabul etseydim dışarı da görüşürdük. Sonra ben denemeye karar verince korona yı bahane etti evine çağırdı.
Evet canım dikkat et, sonuçta çok isteyen bir parkta da oturur sohbet eder.Evet bende bunu bilmiyorum ki.. Biraz tanıyıp vakit geçirseydik. Ben denemeye karar verdikten sonra direk evine çağırdı. Cinsellik hadi bir kenara bırakayım ama nasıl biri nasıl güveneceğim ki ona.
Haklısınız. O kadar yalnızım ki ne düşüneceğimi bilemiyorum. Bir tarafım kestirip atmasaydın diyor, diğer tarafım iyi yaptın diyor. Belki de güzel bir aşkı kaçırdım. Hayırlısı artık.. Bu saatten sonra olmaz zaten.
Yalan söylemeyeyim şimdi. Ben görüşmek istemediğimi söyledikten sonra dışarı da görüşelim dedi üzüldü de.. Ama hevesim ve maalesef güvenim kalmadı.Evet canım dikkat et, sonuçta çok isteyen bir parkta da oturur sohbet eder.
Ben olsam bu her kızı evine davet ediyor demek diye düşünürüm. Ama ben aşırı kıskancım beni örnek almaYalan söylemeyeyim şimdi. Ben görüşmek istemediğimi söyledikten sonra dışarı da görüşelim dedi üzüldü de.. Ama hevesim ve maalesef güvenim kalmadı.
Bende çok kıskancım, düşündüm de maalesef zaten.Ben olsam bu her kızı evine davet ediyor demek diye düşünürüm. Ama ben aşırı kıskancım beni örnek alma
Siz baya baya gitmek istemissiniz de kendinize konduramadginizdan hayir demissiniz.Yalan söylemeyeyim şimdi. Ben görüşmek istemediğimi söyledikten sonra dışarı da görüşelim dedi üzüldü de.. Ama hevesim ve maalesef güvenim kalmadı.
Açıkçası güvenemedim Ona.tanıdığım güvendiğim bir insan olsa giderdim. Karşı değilim. Ama tanımam lazımdı..Siz baya baya gitmek istemissiniz de kendinize konduramadginizdan hayir demissiniz.neden ki yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?