Bence iyi yaptım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen daha önce 3 kere teklif etti. Kabul etmedim. Belki o zaman kabul etseydim dışarı da görüşürdük. Sonra ben denemeye karar verince korona yı bahane etti evine çağırdı.

Tam diyecektim duzenli iliski olunca ya da evlenince bulasmiyor bu merette tek gecelik ya da yeni tanıştığınla bulasiyor ciddi ciddi sormus yalniz yaparsin yanii diye.
Sayaç taksinlar kadinlara anca rahatlarlar..

Tam diyecektim duzenli iliski olunca ya da evlenince bulasmiyor bu merette tek gecelik ya da yeni tanıştığınla bulasiyor ciddi ciddi sormus yalniz yaparsin yanii diye.
Sayaç taksinlar kadinlara anca rahatlarlar..

evet korkma yapmicam diyorum yaparsın yaparsın diyor

bu herkesin kendi düşünce yapısı, yaşama tarzıyla alakalı bir konu.
3. buluşmada evine gittiğim adamla 4 senedir beraberim.
ama benim ilişkimin böyle gelişmesi biz ikimiz olduğumuz için böyleydi
siz ikiniz farklı insanlasınız, o nedenle burada kimsenin yaşadıkları ile özdeşleştirip beklentiye girmeyin bence
zaten iç sesiniz gitmenizi söylese kalkıp giderdiniz

Haklısınız. O kadar yalnızım ki ne düşüneceğimi bilemiyorum. Bir tarafım kestirip atmasaydın diyor, diğer tarafım iyi yaptın diyor. Belki de güzel bir aşkı kaçırdım. Hayırlısı artık.. Bu saatten sonra olmaz zaten.

Evet bende bunu bilmiyorum ki.. Biraz tanıyıp vakit geçirseydik. Ben denemeye karar verdikten sonra direk evine çağırdı. Cinsellik hadi bir kenara bırakayım ama nasıl biri nasıl güveneceğim ki ona.
Evet canım dikkat et, sonuçta çok isteyen bir parkta da oturur sohbet eder.

zaten hissetseniz düşünmeden giderdiniz. bu saatten sonra geri adım atmak da bence abes olur.
illa ki başka biri çıkar.

Evet canım dikkat et, sonuçta çok isteyen bir parkta da oturur sohbet eder.
Yalan söylemeyeyim şimdi. Ben görüşmek istemediğimi söyledikten sonra dışarı da görüşelim dedi üzüldü de.. Ama hevesim ve maalesef güvenim kalmadı.

Yalan söylemeyeyim şimdi. Ben görüşmek istemediğimi söyledikten sonra dışarı da görüşelim dedi üzüldü de.. Ama hevesim ve maalesef güvenim kalmadı.
Ben olsam bu her kızı evine davet ediyor demek diye düşünürüm. Ama ben aşırı kıskancım beni örnek alma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…