- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
-
Erkek kardeşin eşi elti değil, yengedir.
2 hafta misafir olunur mu ya? Barbarlıktan çıkamadık bir türlü.
SUPERSIN:)Hiç derdi yok milletin,gezecek yer arıyor!!!!
Hiç de kabul etmem!
Okuldan izin alacaklarına benden müsade alsalarmış!
Kalsınlar otelde!
Tadilat çıkarırım evde!
Erkek kardeşin eşi elti değil, yengedir.
2 hafta misafir olunur mu ya? Barbarlıktan çıkamadık bir türlü.
Hiç derdi yok milletin,gezecek yer arıyor!!!!
Hiç de kabul etmem!
Okuldan izin alacaklarına benden müsade alsalarmış!
Kalsınlar otelde!
Tadilat çıkarırım evde!
Ya vizyon da yok insanlarda. 2 haftalık tatilini ne diye başka birinin evinde kalmakla heba edersin ki? Şaka gibi.
Elti cimriymiş duyduğum kadarıyla tatil masrafı yapmaz,zaten büyük kızıyla konuşmuşluğum var ondan belli.kız sürekli "ona şu kadar para verilir mi,ben ona para vermem" gibi cümleler kullanıyorduYa vizyon da yok insanlarda. 2 haftalık tatilini ne diye başka birinin evinde kalmakla heba edersin ki? Şaka gibi.
Olay yeni gündeme geldi biz yeni öğrendik yani.bir daha gelme planları yapıyorlarmış heralde ondan sordumÇocukları bir hfta okuldan uzaklaştıran ebeveynden herşey beklenir de uzerinden altı ay geçmiş şimdi niye soruyorsunuz onu merak ettim
O zaman bence sormaniz gereken bu senede gelmelerine nasıl engel olurumOlay yeni gündeme geldi biz yeni öğrendik yani.bir daha gelme planları yapıyorlarmış heralde ondan sordum
Ben olamam ama aile dostumuz olan kadın engel olur gibi.kim kaldırır o kadar iş gücün arasında 5 kişiyiiO zaman bence sormaniz gereken bu senede gelmelerine nasıl engel olurum
Bencede .iki uç gün olsa tamam kabulde 15 gün nedir yani.yuzsuzlukten başka birşey değilBen olamam ama aile dostumuz olan kadın engel olur gibi.kim kaldırır o kadar iş gücün arasında 5 kişiyii
bence normal değilGünaydın ablalarım bunu kendim için değil tabiki bi tanıdığım aile dostumuz için soruyorum.
Eşinizin annesi,erkek kardeşinin eşi (eltiniz sanırım) ve onun 2 çocuğu, ve eşinizin başka bi yeğeni yani toplam 5 kişi şubat tatilinin 2.haftası gelip çocuklara okuldan 1 hafta izin alıp toplamda 2 hafta sizde kalsalar ne yapardınız tepkiniz ne olurdu? (Eşiniz de siz de öğretmensiniz çalışıyorsunuz)
Ayrıca onlar gelmeden eşiniz 1 hafta kalacaklarını söylüyor ve o bir yeğenin geleceğini bilmiyordunuz 4 kişi sanıyordunuz onlar gelince öğrendiniz.2 hafta kalacaklarını da onlar uçak biletini gidiş dönüş aldıktan sonra öğrendiniz.
Ne yapardınız sizce normal mi veya siz aynı şekilde gidip kalır mıydınız?
bence normal değil
o kadar kişinin bir hafta misafirlikte işi ne
1 gun kalır gıderler
ev sahıbı calısan ınsanlar bır hafta mıletı agırlamak durumunda mı
resmen düşüncesizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?