bence ölmeliyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi wyz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

wyz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
51
9
28
Diğer
Ya ben kendimi hic sevmiyorum kisiligimi karakterimi öküz gibiyim degisemiyorum hep begendigim kizlari taklit ediyorim tipim zaten dünyanin en cirkini gergedan suratli koca kafali bi kizim. He sözde 27 yadinda kendi ayaklarinin uzerinde tek basina yasayan kariyer sahibi bi kizim uzaktan bakinca, ama ben kendimi sevmiyorum aptal gibi hisdediyirim sevilmeyen itici salak bide gevezeyim ki cene vermis allah ama kendimi gostercem die mal mal konusuyom hep is yerindeki kizlar endamli alimlu kibar bende bikere tip yok sacimu heeer renge boyattim cirkinim yine cirkinim. Hergün baska özendigim karakteri taklit ediyorum.. Kendimi aticam denize sonunda.. Az once toplu fotograf cektik onlar gibi gulumsedim bende ay herkes normal bende bi tuhaflik var allahim neden beni boyle yarattin. Simdi bana hersey diyin ama ne olur kendin gibi ol demeyin ben kim oldugumu bilmiyorum ciddiyim

e psikoloğa gidin
ya da bu kadar neyi dert ediyorsunuz.mesela burnunuz mu?dudağınız mı? ne bileyim beğenmediğiniz yeri gidip estetik yaptırın iyi bir doktor bulup. bu tabii geçici bir çözüm.önce psikolojiniz düzelmeli ama çözümsüz bir derdiniz yok bana kalırsa

1- Sence ölemezsin, onu Allah bilir.
2- Yaradılış kadar niyet, ruh hali, düşünce de yüze yansır. Çirkinim der ve kötü hissedersen öyle olursun.
3- Saç boyamak, yüz boyamak, kıyafet mesele değil.
4- Kimse mükemmel değil, kimse dünya güzeli değil. Herkes kötü yanlarını bilip onları mümkün mertebe törpülüyor ve iyileri parlatıyor.
5-Psikolpğa git...

saç boyatmakla illaki güzel olunacağını nerden çıkardın?
konuşmaların boşsa biraz kendini geliştirecek şeyler yap kitaplar oku kültürlen daha dolu konuşursun
taklit ettiğin idollerin olması normal bence iyi bile
ama aynı onlar gibi olmaya çalışırsan kötü bir kopyadan öteye gidemezsin, özenti olursun.
hayatına iyi değerler katmalısın.
çok olumsuzsun ya beni de karamsarlaştırdın valla.

saçmalama

Oncelikle sukret ki gozun goruyor ayagin tutuyor cokca sukret haline cirkin lafina gelincr cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir cik bi alisveris yap gez dolas kendine yakisan guzel sreyler al ustune basina kuafore git kendine ozguven kazandir salma kendini oyle

Herkes güzel bir sen mi çirkinsin ?
Güzel algısı yaratan kadınları incelersen güzel olmadıklarını farkedebilirsin.Hatta çoğu kepçe kulaklı veya elleri ayakları çirkin veya bacakları çarpık vs....Herkesin bir veya daha fazla kusuru var.Güzelliğin bakımla,enerjiyle ve özgüvenle çok alakası var.

Sen zaten kendini yaşarken öldürmüşsün be arkadaşım bu ne bunalım böyle yaşında küçük değil ki okuyunca tipik ergen tipleri dedim ama öyle değil acil bi yardım alman lazım

Nasıl hissedersen onu yansıtırsın guzel olduğuna inanmalı kendini sevmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…