bence ölmeliyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi wyz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işte dünyanın gitgide iyice şekilci olmasının yarattığı psikolojik çöküş örneklerinden.

"hayat seni güldürmüyor olabilir başkalarını ağlatıyor" derler halimize şükredelim.

You are going to go to Beden Dismorfi Bozukluğu. Hem de koşa koşa. Profesyonel yardım şart bence. Öncelikle yardımı profesyonel şekilde al.

En cirkin ciktigim resmi bile koysam guzelsin diyeceksiniz ben kendimi begenmiyorum.siz begenirsiniz belku idare eder derdiniz

E
You are going to go to Beden Dismorfi Bozukluğu. Hem de koşa koşa. Profesyonel yardım şart bence. Öncelikle yardımı profesyonel şekilde al.
evt ama utaniyorum bide cok para yaa az cimriyimdirde

bi güzellik merkezine falan git, belki kaşının biçimini bile değiştirseler çok farklı görürsün kendini, bence çirkin kadın yoktur, güzel olmayı beceremeyen kadın vardır

İyimser olun, gülümseyin ve şükredin.. Etrafınıza yaydığınız pozitif ışık size de yansıyacaktır.

Estetik yaptırma imkanın yok mu yüzündeki bi hareket bile cok değiştirir seni mutlu olucaksan imkanın varsa yaptır

En cirkin ciktigim resmi bile koysam guzelsin diyeceksiniz ben kendimi begenmiyorum.siz begenirsiniz belku idare eder derdiniz
Koy bakalım nasıl yorumlar gelecek.

Bence de çirkin kadın yoktur kendini sevmeyen bakımsız kadın vardır.

ohooo paraya da kıymıyosun
olmaz ki öyle
ayda bir komple vücut ağdasına git
kaşını falan aldır
saçlarının kırıklarını kestir
yüzüne ve saçına bakım ürünleri uygula
giyim tarzını daha naif giysilerle değiştir
arada topuklu ayakkabı giy
kaliteli çanta vs. kullan
sonra zaten özgüven gelir kendini beğenirsin.

ama bunlar görsel olarak sadece.
insanın asıl diğer insanları etkileyen özellikleri zekadan gelir, konuşmalarından hareketlerinden etkilenirler.
onlara da çeki düzen ver.
ve bol bol gülümse. gülmek gerçekten insana yakışan en güzel şey, makyajdan bile daha çok güzelleştirir.

Kizlar benim piskologa gitmeme gerek yok ben biliyom neden bozuldugunu o eski sevgilimin öküzlugu yuzunden 3 sene konustuk bana birkere iltifat etmedi paso hakaret etti.. -- suratin cökmüs nenem gibisin suratindan sivilce eksik olmuo krem sür gecsin igrenc gorunuyosun. Beni benden alacak bi guzelligin yok (ama falanca cocuk bana laf atti cok tatlisin dedi) erkekler icin kiz olsun yeter farketmez sen acik giyiniosun cirkin kizlar kendini acik giyinerek gostermeye calisir. Sende oylesin o... Mu olmak istiyon.. Ben seni aman aman begenmiyorum ama seviyorum. Ben bu zamana kadar hep cok guzel kizlarla ciktim.. Baktikca icimi titretecrk guzellikte degilsin kimse sana bakmaz o yuzden kafam rahat evlenilecek kizsin ama. Ayyyyyyyy ne cektim bu okuzden ayrildim 1 sene pesimi birakmadi tehtit etti polise sikayet ettimde oyle kurtuldum..

demek ki çirkin değilsin az biraz pohpoh lazım

Canm bunu kafana çok takıyor olabilirsin. Önce Allah'ına hamd etmeyi öğren beni neden böyle yarattın dersen isyan etmiş oluyorsun. Herhangi bi engelin yok, allah şükür bi hastalığın yok e bak çalışıyorum diyorsun demek ki hayatını güzelce yasabiliyorsun. Bunun için önce hamd etmelisin.
Ayrıca güzellik göreceli bi kavramdır. Mesela bakalım herkez senin hakkında böyle mi düşünüyor. En basitinden televizyonu açtığında dahi şu kadın ne güzel dediğinde biri ordan hadi be neresi güzel diyebiliyor. Herkez aynı şeyi beğenmek ve güzel olmak zorunda değil.
Ayrıca güzellik bu kadar önemli değil. Ne demişler " güvenme güzelliğine bi sivilce yeter,güvenme malına bi yangın yeter" herkes hayatın sonuna kadar güzel olucak diye bişey yok onun için gene devreye hamd etmek giriyor.
Kaldı ki saçı boyatmakla makyajla güzel olunsa ooo..
Mesela güzel şeyler düşünmeyi denesen biraz bu düşüncelerle suratın tabiki ya asık ya düşünceli gözükür. Bak ne güzel işi gücü olan bi insansın kendinle barış önce millet ne der diycene amann beğenen böyle beğensin de..
Yani önce pozitif ol ötekiler gelcek zaten.
Kim olduğunu bilmiyom diyosun ya kimseyi taklit etmemeye gayret edersen sen sen olursun zaten birini taklit ederek yasayamazsin ki. Yada bi pskiyatr bul git önce kuaföre değil be canm

Mal mal konusuyorum diyosun da hic oyle gorunmuyo.Gayet de derdini anlatmissin.Senin bu dusuncen hemen herkeste vardir.Tek fark kimse senin gibi buyutup bogulmuyo bunlar arasinda...Canim ni de cook cirkin olup cilvesiyle bas donduren gordum.Cok guzel olup bi hslt etmeyeni de
...

Böyle dusunmenize sebep nedir? Destek almalısınız.
Halinize şükur edin.En azından sağlığıniz ,işiniz ,gücünüz yerinde. . Bir de bu tarafından düşünün.

Bence yasamalisin. Kisinin kendinictanimasina yardimci olacak kisilik ozel kisilik testleri var psikologlarin uyguladigi bence bir psikologa git sana bu testlerden yaparlar. Yavas yavas tanirsin kendini bu cozulemeyecek bir problem degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…