- 31 Ocak 2015
- 482
- 451
- 103
Ya ben kendimi hic sevmiyorum kisiligimi karakterimi öküz gibiyim degisemiyorum hep begendigim kizlari taklit ediyorim tipim zaten dünyanin en cirkini gergedan suratli koca kafali bi kizim. He sözde 27 yadinda kendi ayaklarinin uzerinde tek basina yasayan kariyer sahibi bi kizim uzaktan bakinca, ama ben kendimi sevmiyorum aptal gibi hisdediyirim sevilmeyen itici salak bide gevezeyim ki cene vermis allah ama kendimi gostercem die mal mal konusuyom hep is yerindeki kizlar endamli alimlu kibar bende bikere tip yok sacimu heeer renge boyattim cirkinim yine cirkinim. Hergün baska özendigim karakteri taklit ediyorum.. Kendimi aticam denize sonunda.. Az once toplu fotograf cektik onlar gibi gulumsedim bende ay herkes normal bende bi tuhaflik var allahim neden beni boyle yarattin. Simdi bana hersey diyin ama ne olur kendin gibi ol demeyin ben kim oldugumu bilmiyorum ciddiyim
evt ama utaniyorum bide cok para yaa az cimriyimdirdeYou are going to go to Beden Dismorfi Bozukluğu. Hem de koşa koşa. Profesyonel yardım şart bence. Öncelikle yardımı profesyonel şekilde al.
hem cimri hem öküz hem çirkin olunmaz bari aralarından seçim yapE
evt ama utaniyorum bide cok para yaa az cimriyimdirde
Koy bakalım nasıl yorumlar gelecek.En cirkin ciktigim resmi bile koysam guzelsin diyeceksinizben kendimi begenmiyorum.siz begenirsiniz belku idare eder derdiniz
demek ki çirkin değilsin az biraz pohpoh lazımKizlar benim piskologa gitmeme gerek yok ben biliyom neden bozuldugunuo eski sevgilimin öküzlugu yuzunden 3 sene konustuk bana birkere iltifat etmedi paso hakaret etti.. -- suratin cökmüs nenem gibisin suratindan sivilce eksik olmuo krem sür gecsin igrenc gorunuyosun. Beni benden alacak bi guzelligin yok (ama falanca cocuk bana laf atti cok tatlisin dedi) erkekler icin kiz olsun yeter farketmez sen acik giyiniosun cirkin kizlar kendini acik giyinerek gostermeye calisir. Sende oylesin o... Mu olmak istiyon.. Ben seni aman aman begenmiyorum ama seviyorum. Ben bu zamana kadar hep cok guzel kizlarla ciktim.. Baktikca icimi titretecrk guzellikte degilsin kimse sana bakmaz o yuzden kafam rahat evlenilecek kizsin ama. Ayyyyyyyy ne cektim bu okuzden ayrildim 1 sene pesimi birakmadi tehtit etti polise sikayet ettimde oyle kurtuldum..
Baktikca icimi titretecrk guzellikte degilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?