E
evt ama utaniyorum bide cok para yaa az cimriyimdirde
Böyle konuşma herkesi güzel bulan birisi zamanı gelince senide gelip bulacaktır.Ya ben kendimi hic sevmiyorum kisiligimi karakterimi öküz gibiyim degisemiyorum hep begendigim kizlari taklit ediyorim tipim zaten dünyanin en cirkini gergedan suratli koca kafali bi kizim. He sözde 27 yadinda kendi ayaklarinin uzerinde tek basina yasayan kariyer sahibi bi kizim uzaktan bakinca, ama ben kendimi sevmiyorum aptal gibi hisdediyirim sevilmeyen itici salak bide gevezeyim ki cene vermis allah ama kendimi gostercem die mal mal konusuyom hep is yerindeki kizlar endamli alimlu kibar bende bikere tip yok sacimu heeer renge boyattim cirkinim yine cirkinim. Hergün baska özendigim karakteri taklit ediyorum.. Kendimi aticam denize sonunda.. Az once toplu fotograf cektik onlar gibi gulumsedim bende ay herkes normal bende bi tuhaflik var allahim neden beni boyle yarattin. Simdi bana hersey diyin ama ne olur kendin gibi ol demeyin ben kim oldugumu bilmiyorum ciddiyim
Ya ben kendimi hic sevmiyorum kisiligimi karakterimi öküz gibiyim degisemiyorum hep begendigim kizlari taklit ediyorim tipim zaten dünyanin en cirkini gergedan suratli koca kafali bi kizim. He sözde 27 yadinda kendi ayaklarinin uzerinde tek basina yasayan kariyer sahibi bi kizim uzaktan bakinca, ama ben kendimi sevmiyorum aptal gibi hisdediyirim sevilmeyen itici salak bide gevezeyim ki cene vermis allah ama kendimi gostercem die mal mal konusuyom hep is yerindeki kizlar endamli alimlu kibar bende bikere tip yok sacimu heeer renge boyattim cirkinim yine cirkinim. Hergün baska özendigim karakteri taklit ediyorum.. Kendimi aticam denize sonunda.. Az once toplu fotograf cektik onlar gibi gulumsedim bende ay herkes normal bende bi tuhaflik var allahim neden beni boyle yarattin. Simdi bana hersey diyin ama ne olur kendin gibi ol demeyin ben kim oldugumu bilmiyorum ciddiyim
Aaaa onlar da kimmis bacim bizim yanimiz da hih :)Hepimiz birer Adriana Lima, birer Cenıfır Lopez olduğumuz için seni anlamamız mümkün değil.
bi güzellik merkezine falan git, belki kaşının biçimini bile değiştirseler çok farklı görürsün kendini, bence çirkin kadın yoktur, güzel olmayı beceremeyen kadın vardır
Ya ben kendimi hic sevmiyorum kisiligimi karakterimi öküz gibiyim degisemiyorum hep begendigim kizlari taklit ediyorim tipim zaten dünyanin en cirkini gergedan suratli koca kafali bi kizim. He sözde 27 yadinda kendi ayaklarinin uzerinde tek basina yasayan kariyer sahibi bi kizim uzaktan bakinca, ama ben kendimi sevmiyorum aptal gibi hisdediyirim sevilmeyen itici salak bide gevezeyim ki cene vermis allah ama kendimi gostercem die mal mal konusuyom hep is yerindeki kizlar endamli alimlu kibar bende bikere tip yok sacimu heeer renge boyattim cirkinim yine cirkinim. Hergün baska özendigim karakteri taklit ediyorum.. Kendimi aticam denize sonunda.. Az once toplu fotograf cektik onlar gibi gulumsedim bende ay herkes normal bende bi tuhaflik var allahim neden beni boyle yarattin. Simdi bana hersey diyin ama ne olur kendin gibi ol demeyin ben kim oldugumu bilmiyorum ciddiyim
Aaaa onlar da kimmis bacim bizim yanimiz da hih :)
Wuhuuu egomuz tavan :))) amiinnnn gozu olanin gozu ciksin beaHani güzelliğimle övünmeyi çok sevmediğim için bu iki vasat kadını örnek verdim, sen de mütevazilik ben diyim eşsiz benzersiz olmak.nazaar değmesin bize bacıııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?