• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bence Sevgilim Beni Aldatıyor

canım durum belırtılerı bellı gerÇekten ısteyen adam her halukarda arar sorar gÖrÜŞÜrÜz 5 dak gelıp gÖrmektemı zor bırımkıyle en son barıŞtık baktım hareketlerı tuaf hafta ıÇı gÖrŞmeler kesıldı ıŞlerının yogunluundan hafta sonları o ararsa gÖrÜŞÜrdk 1 saat falan ben hÇbızaman demedım 1.5 yıl ıÇınde bıgun bı gÖrÜŞelım aÇıkÇası.aramalar artık gunde 1 kereye dÜŞtÜ benım kafamda soru ıŞaretlerı oluŞmaya baŞladı en sonunda ayrıldık farklı sebeplerden.ve 2 hafta sonra cafede karŞılaŞtık bı hatunla geldı hafta ıÇı hemde nasıl oluo hafta ıÇı Çok yogunsa bey efendı....artık dıcek bıŞey bulamadım yanı bır ınsan kendı hareketlerınden bellı eder sen bence ılk Önce ıyıce bı bak hareketlerıne
ve arama derım bakalım napıcak ne tepkı verıcek gerÇektenseven ınsan Çokta yogun olsa 5 dak aramak 5 akŞam gelıp senı gÖrmesı Çok zor degıl ya ben bu bahanelere ınanmıorum bende ÇlıŞıorum yarım saatımı ayırmıcak kadar vaktım yokmu yanı yanında olmak ıÇın 5 dak gÖrsek yeter..
Ben artık bu bahane laflardan sıkıldım valla hep erkekler aynı bahanler Üretıo

sen sevgiline kıyamıyorsun ama o sana pek güzel kıyıyormuş baksana.. ben olsam asla buluşma teklif etmem.. bakalım paşa gönlü ne zaman isteyecek, ne zaman aklına gelicem.. sadece buluşalım dendiğinde tamam diyen ama kendi asla teklif etmeyen adamlara sinir olurum.. tam bi "olsa da olur olmasa da" tavrı!

Back