Bence yanlış

DenizYildizi

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2008
633
32
643
slm arkadaşlar kısa süren bir ilişkim vardı o arada ayrılmak üzreyken kuzenmle tanıştrmştım ayrıldım ve onlar arkadaş olark görüşüyorlardı ve ben buna karşı çıktım ynlş olduğu içn küstüm bgnde ilşkileri olduğunu öğrendm tam sevgili değilmişiz ona göre oyüzden normal geliyor galiba bana göre ynlş ve çok üzüldüm kimseye güven olmuyor..:gitme:

slm arkadaşlar kısa süren bir ilişkim vardı o arada ayrılmak üzreyken kuzenmle tanıştrmştım ayrıldım ve onlar arkadaş olark görüşüyorlardı ve ben buna karşı çıktım ynlş olduğu içn küstüm bgnde ilşkileri olduğunu öğrendm tam sevgili değilmişiz ona göre oyüzden normal geliyor galiba bana göre ynlş ve çok üzüldüm kimseye güven olmuyor..:gitme:

Tam sevgili,yarım sevgili nasıl olunuyormuş anlamadım ama kuzeninize dikkat edin derim.
Sadece aşk konusunda değil ciddi güvenilmez kişilik bence..:delphin:

İkisindeki şu genişliğe bak...
Üzülme ya degmez ikiside...Boşver önündeki aşk lara tutkuya bak sen :teselli:

1 yıldır şüphelniyodm ve ben konuşmadığım içndiğr kuzenlrime soruyodum varmı aralrında bşy die bgnde ytr sorma bıkmşlr 2 aydr var merakını gideriyim dedi.:((

1 yıldır şüphelniyodm ve ben konuşmadığım içndiğr kuzenlrime soruyodum varmı aralrında bşy die bgnde ytr sorma bıkmşlr 2 aydr var merakını gideriyim dedi.:((
yazınızı okumakda gucluk cekdım..
1 senenın sonunda sevgılı olmuslar demekkı..
sızle arasında cok cıddı bısı yasanmamıs ıse boyle olmus olabılır..

bence ciddi olup olmadığı farketmemeli doğru değil yaptıklarıı:olmaz:
size gore degıl bana gore degıl ama herkesın kışılıgı bır degılkı..
demekkı sızle yaşadıkları cıddı bısı degılmıskı kuzenınız le bırlıkde sımdı..
kuzenınıze yaşadıgınız herseyı paylasmıssınız kı oda suankı durumdan sıkayetcı olamadan bı ilişki yaşıyomus..

1 yıldır sürekli şüphe içindeydim boşamı kuruntu yapıyorum diye üzülüyodum ama haklı çıktım malesef..nasıl davranayım ne yapayım arkadaşlar yardım edin:((

1 yıldır sürekli şüphe içindeydim boşamı kuruntu yapıyorum diye üzülüyodum ama haklı çıktım malesef..nasıl davranayım ne yapayım arkadaşlar yardım edin:((

Kuzenizle olan ilişkinizi gözden geçirin..
Ben olsam artık hayat boyu hiç bir konuda güvenmezdim,kendisine..

canım çok feci bir durum yaa.. cidden ben olsam ben de çok kırılırdım.. ama bu durumda senin başın dik olsun.. ikisi de birbirinin layiğini bulmuşlar.. çok geçmeden ikisinin de gerçek yüzünü görmüşsün.. bu bir kuzene yapilabilecek en kötü şeylerden biri.. bırak sen onların ikisini de arkanda ve başın dik olarak hep önüne bak.. sakın ama sakın kimseye güvenmicem diye düşünme.. herkes asla bir değil.. bu olay seni çok olgunlaştiracak sana çok şey katacak ama asla insanlara olan güvenini kaybetme.. çok fazla emek harcamadan eski sevgilinin ne olduğunu gördün kurtuldun sevin bence buna ve önüne bak.. çünkü karşına sana asla böyle bir kazık atmayacak bi çok insan çıkacaktır.. sen sadece önüne bak ikisiyle de muhattap olma.. gün gelir devran döner kimsenin yaptiği yanına kar kalmaz.. unutma bunu..

al birini wur ötekineealsanaalsanasmile
çok yanlışş bişeyy yaptıklarıı.kuzenin denen karaktersizdnn her anlamda uzak durmann senin yararına olur

empati kurmaya çalıştım biraz ve çok igrenç bi durum ya... kuzenımın sevgılıı diye biriyle tanıştırılacagım ve sonr o kişyle flört edecegim... daha neler ya:delphin:

bide bana dediklerine bakın.( sevmiyosan neden üzülüyosun seni sevmiyp beni sevdiği içn ezikmi hissediyosn) fln dedi gerçek aşkı bulurssam anlarmışım onu...bu kdr adileşebilyor insanlar:((

Ben mi yanlış anlıyorum.. Kısa sren bir ilişkiniz varmış, ayrılmak üzereyken kuzeninşzle taanıştırmışsınız ve ayrılmışsınız...
Sonra kuzenin o adamla arkadaş olarak görüşmeye devam etmiş, sonra da arkadaşlık aşka dönüşmüş...
Bunda ayıplanacak yuhlanacak bir durum göremiyorum ben...
Siz adamdan ayrılmışsınız 1 sene olmuş... 2 aydır sevgililermiş, yani size ihanet ettikleri falan yok.... Niye herkes de sizin gibi kuzenin üzerine çullandı anlamadım...

Back
X