Kasinn akill verilmiş birşey çok bariz net cümleler kullanilmisDestek olmak ayrı şey,onu mutlu etmek için kendinden fedakarlık etmek ayrı.Böyle cümlelerle bir de duygu sömürüsü yapmıyorlar mı çok sinir oluyorum.
Peki bu fikir aklına nasıl geldi ? Biri falan mı fikir verdi yoksa ?
Bende öyle söyledim sana yaparım diye yalan söyleyemem yapamam hem çocukların eğitimi için uygun bir yer değil dedim. Bu fikri benden önce ailesine sunmuş onlarda kabul etmemiş kapanmış bu konu şimdi tekrar gündeme getiriyor.Destek olmak ayrı şey,onu mutlu etmek için kendinden fedakarlık etmek ayrı.Böyle cümlelerle bir de duygu sömürüsü yapmıyorlar mı çok sinir oluyorum.
Peki bu fikir aklına nasıl geldi ? Biri falan mı fikir verdi yoksa ?
4 ay var arada. evde olacak. nabza göre şerbet verirsin. yavaş yavaş işlersin hemen dellenme sendeMerhaba arkadaşlar. Eşim 7 senedir özel sektörde çalışıyor, çalıştığı kurum el değiştiriyor ocak ayında kapanıyor tadilat nedeniyle 4 ay kapalı kalıcak ve işten çıkarmalar olucakmış. Eşimde bugün bana eğer işten çıkarırlarsa memlekete gideriz bende tazminatımla inek alırım hayvancılık yapariz dedi. Bende başta şaka yapıyor dedim birşey demedim, sonra tekrar edince hayvancılık| yapamam daha önce hiç yapmadım ki çocuklarımızın eğitimi için elverişli bir yer değil dedim. Eşimde senden bu cümleleri beklemezdim her durumda yanındayım demeni beklerdim dedi. Suratını düşürdü bende lütfen mantıksız davranma, üniversite mezunusun mesleğin var mutlaka iş bulursun sen direk köye gideriz diyosun dedim. Söylendim oda benim kararım kesin hayvancılık yapicam diyor. Nasıl moralim bozuk bencillik bu yaptığın dedim ama çok kararlı gibi dua edin bana kızlar eşim işine devam etsin.
Çok ısrar ederse sonumuz öyle olucak zatenTamam gitsin yapsın o.
Siz çocuklarla buyuk sehırde kalın okullarına baksınlar.
Her durumu kaza iflas hastalık sakatlık kapsıyor söylersiniz sorumsuz adama.
Keyfi koye yerleşmek her duruma girmiyor
Eşim insanın ağzından lafı alır unutmaz sen tamam demiştin sen ses çıkarmamıştın der sonra tavrım net olmalıydı.4 ay var arada. evde olacak. nabza göre şerbet verirsin. yavaş yavaş işlersin hemen dellenme sende
Eşim 4 ay tatil için değil temelli köye yerleşelim hayvancılık| yapalım diyorEl işinde çalışıp bunalmış bir buhran geçiriyor
4 aylık tatil i var bir dinlendim hmm karar verilmez guzllikle ılımlı anlayışlı yaklasin
kararınızdan vazgeçin demiyorum.zamanınız var yavas yavas fikrinin ne kadar yanlıs yada size uygun olmadığını tatlı dille , huyuna suyuna giderek izah etmeye çalışırsın. kii inşallah cıkarmazlar işten. Gerçekten sıfırdan iş bulmakta kurmakta coook zorEşim insanın ağzından lafı alır unutmaz sen tamam demiştin sen ses çıkarmamıştın der sonra tavrım net olmalıydı.
Yapamaz beceremez olan size çocuklara olur siz gitmeyin tek gitsin koyun ambargoyuEşim 4 ay tatil için değil temelli köye yerleşelim hayvancılık| yapalım diyor
Eşim 4 ay tatil için değil temelli köye yerleşelim hayvancılık| yapalım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?