kararınızdan vazgeçin demiyorum.zamanınız var yavas yavas fikrinin ne kadar yanlıs yada size uygun olmadığını tatlı dille , huyuna suyuna giderek izah etmeye çalışırsın. kii inşallah cıkarmazlar işten. Gerçekten sıfırdan iş bulmakta kurmakta coook zor
Çevremdeki üç ailede aynı mesele gündemde. Hiçbirinin eşi gitmek istemiyor. Hatta bi arkadaşım bu durumdan dolayı boşanma noktasına geldi. Bu aralar bu köy olayı moda oldu galiba.
Aklına koymuş o bir kere,ne kadar üzerine giderseniz ters teper bilmiş olun.Şartlariniz belki maddi olarak daha iyi olacak diye düşünüyordur.okul var mi peki civarda orda? Cocuklar? Bu deneyimi yaşamadan vazgecmez gibi duruyor. Belki cok daha iyi olacak ,sabırli olun önce,gidişata göre karar verirsiniz.Calisacak da o bi yerde.
Bırakın gidip bir kez inek sağsın da görsün kolaydı sanki o işler bir köylü kızı olarak diyorum bunu ne kazancı var nede kolay. Ya Halim ismi şerifini çekip ufleyin suratına iyi gelir yumuşar
Inşallah sagolun. Gerçekten uzaktan davulun sesi hoş gelir sadece inek sağmak da değil. Ahir temizliği var düzenli beslemesi var bakımı var eşim üşengeç biridir yapamaz zaten ama nasıl inat ediyor bende şaşıyorum.
Köy hayati kötü diyemem hatta alisik olsam baştan beri en sağlıklısı bir yerde ama.ben tamam desem çocuklar var onları alıştığı bu hayattan imkanlardan çekip almak gerçekten bencillik diye düşünüyorum.
İstediği şey iyi bir seçenek mi bilmiyorum ama keşke böyle bir karar alırken size de danışsa fikrinizi alsaydı.İnşallah bencilce davranmak yerine sizin fikrinize de önem verir beraber ortak bir karar alırsınız
Şartları bilmiyorum ama devlet 100 bin hibe ediyor, sadece 50 bin tl yi faizsiz olarak 5 yıl içinde tahsil ediyor.
10 tane küçük ya da büyükbaş hayvan veriyor.