Bencil ev arkadaslari!!

Sen çok alıngan olmuşsun güzelim... 2 ay kalmış zaten, görme duyma umursama. Ben aynı odada hiç konuşmadan aylar geçirdim, umrumda da olmadı. 3 kuruşluk insanlar için canımı neden sıkayım ki. Kendi yemeğini hazırla, gerektikçe üstün körü temizliğini yap sonrasını onlar düşünsün😊

Hayatımda geçirdiğim en kötü dönem üniversite dönemimdi. Kos koca 5 sene de 5 tane bile arkadaşım olamadı.
Sürekli bu tarz kendini yığmacı ve yağmacı tiplerden kaçarak bir okul bitirdim.
Yerinizde olsam akşam yaparım ekmek aramı , demlerim çayımı , açarım bir film ohh mis..

Hayatımda geçirdiğim en kötü dönem üniversite dönemimdi. Kos koca 5 sene de 5 tane bile arkadaşım olamadı.
Sürekli bu tarz kendini yığmacı ve yağmacı tiplerden kaçarak bir okul bitirdim.
Yerinizde olsam akşam yaparım ekmek aramı , demlerim çayımı , açarım bir film ohh mis..
Benzer seyler yasiyoruz desenize. Bende oyle gercekten dost diyebilecegim kimseyle karsilasmadim burda. Genelde vize final haftalari not yagmalamak icin cevremde dolanir sonra selam bile vermezler. Birde ustune ev arkadaslarimdan cekiyorum. Asık suratlarini gorunce bile butun enerjimi aliyorlar. Allah sabrimizi artirsin

Benzer seyler yasiyoruz desenize. Bende oyle gercekten dost diyebilecegim kimseyle karsilasmadim burda. Genelde vize final haftalari not yagmalamak icin cevremde dolanir sonra selam bile vermezler. Birde ustune ev arkadaslarimdan cekiyorum. Asık suratlarini gorunce bile butun enerjimi aliyorlar. Allah sabrimizi artirsin
Valla nefret ettiğim biriyle okul dönemi boyunca zoraki arkadaş olarak takıldık:D
Her zaman içimden ona küfür ederdim , ama takım arkadaşım olduğu için gık diyemezdim.
Şükür geçti gitti. Bence siz de dediklerimi uygulayın.

Valla nefret ettiğim biriyle okul dönemi boyunca zoraki arkadaş olarak takıldık:KK70:
Her zaman içimden ona küfür ederdim , ama takım arkadaşım olduğu için gık diyemezdim.
Şükür geçti gitti. Bence siz de dediklerimi uygulayın.
Nefret ettiginiz biriyle takilmak kabir azabi gibi😕sukur sukur darisi basima bende kurtulayim artik şu ortamdan. Tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim uygulayacagim insallah☺

Ayy ev arkadaşından illallah ettim.. Yok tuvalete en son kim....... Tı leke bırakmış bilmem ne.. Sanki orda yemek yapıcak

Onlar kim ki idare etmeniz gerekiyor aileniz değil eşiniz değil bende direkt ayrılın yanlarından 2 ay ınız bari huzurlu geçsin..

Onlar kim ki idare etmeniz gerekiyor aileniz değil eşiniz değil bende direkt ayrılın yanlarından 2 ay ınız bari huzurlu geçsin..
Keske ayrilabilme imkanim olsa. Dairenin parasini yillik pesin odedigim icin maalesefki elim kolum bagli. Yoksa bir saniye dahi durmazdim bunlarin yaninda

Tamam da odanız ayrıymış zaten kendinize yemeğinizi yapın odanızda tek başınıza zamanınızı geçirin.Onlarıda görmezden gelin bu kadar

Inanin fazlasiyla vicdan yaptim acidim onlara o yuzden bu durumdayim
Sana abla tavsiyesi, kazık yiye yiye akıllandık bizde.
İnsanlar çıkarı yoksa yaralı parmağa işemez.
Kendi yemeğini yap, kendi bulaşığını yıka.
2 ay dayan sıkıldın mı, takıl kadınlar kulübüne.
Bir adama birisi çok büyük bir yardım iyilik yapıyor. Adamı tanıyanlar soruyor sen bu adama ne gibi iyilik yaptında sana bu yardımı iyiliği yaptı diye. Adamın cevabı hiç bir iyilik yapmadım. Kıssadan hisse.
O yüzden hiç kafana takma.

Sana abla tavsiyesi, kazık yiye yiye akıllandık bizde.
İnsanlar çıkarı yoksa yaralı parmağa işemez.
Kendi yemeğini yap, kendi bulaşığını yıka.
2 ay dayan sıkıldın mı, takıl kadınlar kulübüne.
Bir adama birisi çok büyük bir yardım iyilik yapıyor. Adamı tanıyanlar soruyor sen bu adama ne gibi iyilik yaptında sana bu yardımı iyiliği yaptı diye. Adamın cevabı hiç bir iyilik yapmadım. Kıssadan hisse.
O yüzden hiç kafana takma.
Guzel tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim.

Canim hic takilma eve gelip kulaklik tak muzik dinle ders calis. Iyi yone cevir olaylari bol bol ders calismis olursun.odani temizle. Yada odadayken surekli aileni ara. 2 ay zsten hemen gececek

Canim hic takilma eve gelip kulaklik tak muzik dinle ders calis. Iyi yone cevir olaylari bol bol ders calismis olursun.odani temizle. Yada odadayken surekli aileni ara. 2 ay zsten hemen gececek
1 haftadir bu dediklerinizi uyguluyorum. Keske onceden oyle yapsaymisim dedim. Sanki gorevimmis gibi onlara yemek yapmam en buyuk hatam oldu. Yavas yavas bir pismanlik seziyorum onlarda. Kendi yaglarinda kavrulsunlar ne halleri varsa gorsunler hakkimda helal degil onlara. Bana cok buyuk saygisizlik ettiler cunku.

Back
X