Hanımlar söz konusu eşimin ailesi aşırı derece de benciller, kayinpederim diktatör, dedigim dedik, aile içinde sadece benim sözüm geçer, iyi yonleri çok kibardir , benden su istese sana zahmet kızım der, kendilerini haklı bulduklari konuda benimle tartışmalar bile ertesi gün hiç bişey olmamış gibi kızım derler. Kayınvalidem koyun gibi kayınpeder ne derse onu yapar, örnek veriyorum kayinpederim bacinla konusma der konuşmaz. Şu iyi der o da iyi der ,. Kısaca ipiyle kuyuya inilmez , gorumcwlerimde babalarına ses çıkarmazlar he baba haklısın baba. Yeni evliyken eşimle aram iyi diye kayınpeder kaynanam , oğlumuz bizden uzaklaşıyor diye ağlamış gorumcelerimde ağlayarak destek vermişler. Bir tane de akıllı yokki baba onlar evli artık destek cikicak kimse yok yani. Beni biri silsin hepsi siler. Eşimde ailesine karşı sessiz kalıyor dili dışı kitleniyor resmen. Asıl konu kayınpeder için damatlar kötü damadının anneleri kötü , kizlari hakkında kaynanalri şöyle yaptı böyle yapti diye anlatıyorlar e sizde bana yapiyorsunuz? Damarları neymiş ailesine destek çıkıyormuş, sizde 3yildir benim esimi sömürüyorsunuz? Damarlarının ailesi kızlarına maddi konuda destek cikmiyormus sizde bize çıkmıyorsunuz? Bunu bana kasten soylemiyorlar. Kendilerini mükemmel , biz yapmak zorundayız olarak görüyorlar benciller kısaca. Bu arada cevabımı saygısızlık yapmadan söylüyorum bu sefer sinirleniyorlar. Ay bir garipler ya hem seviyorum hemde bazı şeyler zoruma gidiyor. Aile komple değişik eşimde dahil babaları konuştuğunda dilleri kesiliyor a çok bir ben sesimi cikartiyorum ailede. Damatlar bile kayinoederin yanında iki büklüm oturuyorlar.