Evet bu '' zararsız '' ama aynı zamanda da '' yararsız '' eş tipleri bolca mevcut bu iklim şartlarında
Bolcadan arta kalan azca bir kısımda var tabiii;
mesela biz şuanda sabahın köründe işe gidicek iki salak(!) hala mısır yiyip çay içiyoruz.Eşim ps3 de oyun oynuyor ben ona taktik veriyorum.Ben burda yorum yazıyorum o yazdıklarımla dalga geçiyor.
Ayrı geçirilen zaman ve paylaşılan zamanların dengesini kurmak önemli.Ne iç içe vıcık vıcık,ne bir evde iki yabancı.
Gözün korkmasın evlilik hattı zatında iyi bişey iki iyi insan varsa ucunda.
Guldurdun beni allah da seni guldursun :)))
Teknolojiyi sevmiyorum yan yana otururken bile bizleri bir kutunun icine hapsettigi icin bunu da eklemek istedim.
Meltem
' Sen henüz sevgilin sıfatındaki birini face de yakalamana rağmen, öylesine birşeydi gibi klasik bir açıklamaya inanıp affettiysen annenden kaç yıllık eşini hiç birşey yokken öyle birşey olursa boşarım demesini bekleyemezsin '
Meltem
' Sen henüz sevgilin sıfatındaki birini face de yakalamana rağmen, öylesine birşeydi gibi klasik bir açıklamaya inanıp affettiysen annenden kaç yıllık eşini hiç birşey yokken öyle birşey olursa boşarım demesini bekleyemezsin '
nasıl yani
benim bundan öceki konumu okursanız kimse o olayı aldatılmak olarak bulmadı ki sevgilim kıza canm bile dememişti
Aldatmak cinsel birliktelik yaşamak ya da canım cicim demek midir ?
nasıl yani
benim bundan öceki konumu okursanız kimse o olayı aldatılmak olarak bulmadı ki sevgilim kıza canm bile dememişti
Ben konunuzu okumadım ki
Elmayra'nın konusunda bu erkekleri affetmemek lazımmış demek ama ben sevgilimi bi kere affettim yaa, face de yakalamıştım yazmıştınız
Bende 'sevgili iken bile' yapıyosa bas 38 numarayı demiştim..
Siz de ben konuştum öylesine birşeydi dedi sevgilim, dediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?