- 29 Ekim 2023
- 42
- 18
- 3
- 30
- Konu Sahibi kittirikiz
Çok teşekkür ederimOyun oynuyor dediği için ben farklı bir şeyler söyledim. Odak noktası dağılsa diye .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimOyun oynuyor dediği için ben farklı bir şeyler söyledim. Odak noktası dağılsa diye .
Bana gerizekalı diyecek adam onu 1 (bakın BİR) kere diyebilir. Çünkü beni bir daha göremez.Merhaba
kk önüme gelince ne yapacağımı bilmediğim için buraya yazmaya karar verdim çünkü artik ne yapacağımi bilmiyorum.
üçüz bebeklerim var 7 yillik evliyim
Sorun kocam ve ben artık onunla savasmaktan yoruldum.
Ağlayarak yazıyorum nasil toparlayacagimi da bilmiyorum açıkçası, kocamin narsistmi bencil mi oldugunu dâhi çözemiyorum,
psikolok , aile terapisti gidelim diye yırtınıyorum gitmiyor da.
Aslinda sorunumuzu çözmek için uğraşan hep benim, ve bu beni yoruyor.
1.5 yaşında üç tane bebek var evde koşturan hep benim onun canı isterse yardım ediyor sonrasinda hep oyun oynuyor.
Evden çalıştığı için rahat,
artık bana yardım etmesini istemiyorum beni elestirmesin yeter
Sürekli herseyime laf ediyor, insanlık hali birseyi yanlış yapsam onun için triplere giriyor. Arabasini çizdim diye saymadıgini bırakmadı haklı olduğunu söyleyince de sakinlesmiyor.
Surekli ağzında Gerizekali aptal havada uçuşuyor. Artik sakinlikle karşılayamıyorum bu durumu
Sonrasinda hiç bisey olmamış gibi gelip konuşuyor özür dahi dilemiyor
bir saat önce kavga ettik bana sus seni duymak istemiyorum bebeği hazırla anneme götürcem dedi.
Bende arabayi bırak diğerini al ben arkadaşlarımla bulusacagim deyince
evde kal yemek yap dedi şok oldum bu üslubu üzerine. Bağırdım çağırdım ama duyan yok ben bedava temizlikcin değilim senin diye saydirdim ama
beni umursamiyor başı ağrısın istemiyormuş söyledi ve gitti.
Bilmiyorum toparlayarak yazamadım belki ama genel anlamda beni sürekli elestiren ve beni degersiz kılan biriyle beraberim aslında cinsellik konusu zaten yok
ben yanına gidersem oluyor ama ben de gitmiyorum oda bitti artık.
Bir hafta önce ağlayarak anlattım dertleri mi ayrılmak istedim bir erkek nasıl cinsellik düşünmez başkası varsa ayrılalım dedim seni seviyorum ama ben böyleyim sevgi nedir bilmiyorum dedi.
Ama bebeklerine olan sevgisini görünce çözemiyorum onu
Aslinda ben güçsüz bir kadin değilim ama ayrılmak benim için çözüm değil
ayrılmak istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum
Normalde bende bunları başkası yazsa okusam aynı tepkiyi verirdim sanırım ama cidden ayrilmak için ne gücüm var birde belli basli sebeplerim varBana gerizekalı diyecek adam onu 1 (bakın BİR) kere diyebilir. Çünkü beni bir daha göremez.
Size ne saygısı, ne sevgisi var. Sizin de kendinize saygınız kalmamış sanırım, bu lafları hak ediyormuşsunuz gibi adamla yaşamaya devam etmişsiniz.
3 bebekle ayrılmak zor olabilir, bunu anlıyorum.
Fakat "ayrılmak istemiyorum" deyişinizi anlamamın imkanı yok.
Sizin "Ben bunları hak etmiyorum" deyip o evden çıkmanız gerekirdi, kaldığınız müddetçe "evet hak ediyorum" mesajı veriyorsunuz karşıya.
Umarim öyle bisey olmaz bu kadar yuz göz olmak istememEsiniz sizin en ufak yanlislarinizi affed8lmeyen 7 gunahtan birini islemissiniz gibi saga sola anlatmaya baslar yakinda. Sizde yasadiklarinizi en azindan ailenizle paylasmaya baslayin derim
Konunuzu okudum. Ayrilmak istemiyorsaniz birtek çareniz var: kendinizi güçlendireceksiniz. Çift terapisini kabul etmiyormu? Kendiniz gidip güçleneceksiniz. Eşinizin derdi sizi ezmek, ve gayetde başarılı. Ezdirmiceksiniz! Özgüveninizi geliştireceksiniz.Cunki tüm konular olaylar bebeklerden çıkıyor
kavgalarin çoğu sebebi onun ilgisizligi baslica ama
bir yandan da bebeklere birseyi yapmasam olay çıkıyor
bebeğin ayağı ciplak corap giydirmemisin
hasta Olacak üstünde kazak yok gibi gibi
dusunceli ve iyi baba demem de bu yüzden
ayrica 3 bebekle uğraşıpta birde ondan destek almamak beni deli ediyor
Kusura bakmayın ya cidden Belkide ben sizi sert anladım cidden kafam çok dolu
kaybettirme korkusu yaşatmak istiyorum ama karşımdaki umursamaz diye korkuyorum evet ayrilmak belki tek çare belkide beni bagimmi gibi felan da görebilirsiniz ama cok farkli sebeplerim var
Konunuzu okudum. Ayrilmak istemiyorsaniz birtek çareniz var: kendinizi güçlendireceksiniz. Çift terapisini kabul etmiyormu? Kendiniz gidip güçleneceksiniz. Eşinizin derdi sizi ezmek, ve gayetde başarılı. Ezdirmiceksiniz! Özgüveninizi geliştireceksiniz.
Çocuğun ayağında çorap yok diye mi bağırıyor? Kalk giydir madem diyebilecek güce varmalısınız. Siz arkadaşlarınızla buluşacaksınız ama o evde otur yemek yapmı dedi? Hani az önce annene gidicektin, sen hala gidebilirsin, annen yapar yemeğini diyip çıkacaksınız evden arkadaşlarınıza.
Ben ne kadar narsizm kitabı varsa okudum, iki terapiye gittim. Ve hepsinin temel uğraşısı şu: kendini koruyup güçleneceksin. Başka çaresi yok. Zaman alıyor bu duruma alışmaları, müthiş kavgalarda kopacak. Ama dik durucaksınız, asla kararınızdan geri dönmeyeceksiniz. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş. Aynende öyle
karsimdakine narsist diyebilirmiyiz tüm bunlardan sonra ?Konunuzu okudum. Ayrilmak istemiyorsaniz birtek çareniz var: kendinizi güçlendireceksiniz. Çift terapisini kabul etmiyormu? Kendiniz gidip güçleneceksiniz. Eşinizin derdi sizi ezmek, ve gayetde başarılı. Ezdirmiceksiniz! Özgüveninizi geliştireceksiniz.
Çocuğun ayağında çorap yok diye mi bağırıyor? Kalk giydir madem diyebilecek güce varmalısınız. Siz arkadaşlarınızla buluşacaksınız ama o evde otur yemek yapmı dedi? Hani az önce annene gidicektin, sen hala gidebilirsin, annen yapar yemeğini diyip çıkacaksınız evden arkadaşlarınıza.
Ben ne kadar narsizm kitabı varsa okudum, iki terapiye gittim. Ve hepsinin temel uğraşısı şu: kendini koruyup güçleneceksin. Başka çaresi yok. Zaman alıyor bu duruma alışmaları, müthiş kavgalarda kopacak. Ama dik durucaksınız, asla kararınızdan geri dönmeyeceksiniz. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş. Aynende öyle
Ne düzeltmesi yahu, öğretmeni misiniz siz bu adamın?ben sadece onu düzeltmeye çalışıyorum
Çok teşekkür ederimYok teşekkür ederim anlaşıldım yeterli benim için siz saygılı birisiniz son derece ve duygusal da. Tüm sinir oluşum eşinize yönelik vallahi. Garezim falan ona.. Genç bir 3 bebek annesi olarak bunları hak ettiğinizi düşünmüyorum. Önceden nasıldı ilişkiniz? Hep mi böyleydi? İnsan eşinden destek ve ilgi görmeyecekse neden kocamız ki? Ne işe yarıyor? Bir evin tüm ihtiyaçlarını karşılasa dahi maneviyat ve ruh bambaşka şeyler.
Elinizden gelen herşeyi yapmışsınız artık son kez karşılıklı konuşun böyle olmaz gidemez diye önünüzü bir görün diye. Dünyaya birkere geliyoruz değmez yani.
Neymiş sevmeyi bilmiyormuş peki çabalıyor mu öğrenmek için. Böyle saçma bir bahane de duymadım. Ayrıca sana hakarette de bulunamaz başlı başına bir sürü üslup , sorumluluk , sevgi, saygı sorunlarınız var.
Bence yokluğunuzu yaşamamış hiç korkusu da yok rahatı bozulsun istemez birde bu tipler. Bomboş evde kalsında görsün hırt.
Konunuzu okudum. Ayrilmak istemiyorsaniz birtek çareniz var: kendinizi güçlendireceksiniz. Çift terapisini kabul etmiyormu? Kendiniz gidip güçleneceksiniz. Eşinizin derdi sizi ezmek, ve gayetde başarılı. Ezdirmiceksiniz! Özgüveninizi geliştireceksiniz.
hayir tabikide cehennem etsin diye değil ama kalabilirim boş bekleyip duzelsin diye dua mı edim bir caba arıyorum kestirip atmak gelmiyor mu bazen de geliyor içimden ama yapamıyorum bir çıkmaz da kaldımNe düzeltmesi yahu, öğretmeni misiniz siz bu adamın?
Terapisti misiniz, anası mısınız?
Siz bu adamla "eşit hayat ortağı" olarak mı evlendiniz;
Yoksa sizi aşağılasın, küçük görsün, her allahın günü hayatınızı cehennem etsin diye mi...
Annemlere gitsem niye geldin bebekler nolacak der bir çözüm yolu bulup gitsem fena olmaz sanirimElinizde 3 tene bebeğiniz var. Bir haftalığına ona terk edin gidin bakalım ilgisizlikten eser kalıyor mu? Paşa paşa peşinizden gelir bebeklere bakamam için. Yoksa boşanmak dışında bu kocanıza hiç bir şey fayda etmeyecek.
Ben böyle baş edebildim. Konuşmalar, ağlamalar, yalvarmalar, itaatkar davranmalar hiçbir sonuç vermedi. Kaybetmektende asla korkmicaksın. Kaybetsen nolurki zaten böyle adamı. Lutfetsin gitsin, anca kurtuluşun olur. Böyle bakıcaksın olaya ve bu bakış açınıda bilsin, o korksun seni kaybetmekten. Ben iki kere avukatdan döndüm.Siz bu durumla basedebildiniz mi?
Narsistler islerine gelmeyen noktada terk ediyor benim gordugum kadarıyla. Kisisel merakim yuzunden soruyorum bunu
O kavgayı etseniz bile bir işe yaramicaktır. Kendinize başka bir yol bulmalısınız deşarj olmak için. Üç çocukla napılır bilmiyorum. Mesela parka çıkıp peşlerinden koşup enerji atabilirsiniz. Ben yastığımı alıp içine bağırdığımı bilirim. Arabama atlayıp hırsımı arabamdan aldığımı bilirim. Ama benim çocuğum yok.karsimdakine narsist diyebilirmiyiz tüm bunlardan sonra ?
Haklısınız çoğu zaman da yapıyorum bu bana dediği zaman kalk yap modundayim
ha dışarı çıkabilirdim evet kendim cikmadim çünkü bu olaydan sonra çıkarsam oturur ağlarım arkadaslarimin yanında dayanamam diye korktum
simdi annesigilde mesela aramamak veya mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimi gelsin kavga edelim en azından içim soğusun o bu kadar rahatken benim kendi Kendimi yemem daha da yoruyor beni
Doğru kavga ediyorum ne fayda yırtınsam bile anlamıyor o beniO kavgayı etseniz bile bir işe yaramicaktır. Kendinize başka bir yol bulmalısınız deşarj olmak için. Üç çocukla napılır bilmiyorum. Mesela parka çıkıp peşlerinden koşup enerji atabilirsiniz. Ben yastığımı alıp içine bağırdığımı bilirim. Arabama atlayıp hırsımı arabamdan aldığımı bilirim. Ama benim çocuğum yok.
Benim terapistim bana “ister narsist de, ister manyak” sana yapılanlar değişecekmi demişti. Değişimi anca kendini güçlendirerek elde edersin demişti
Ben böyle baş edebildim. Konuşmalar, ağlamalar, yalvarmalar, itaatkar davranmalar hiçbir sonuç vermedi. Kaybetmektende asla korkmicaksın. Kaybetsen nolurki zaten böyle adamı. Lutfetsin gitsin, anca kurtuluşun olur. Böyle bakıcaksın olaya ve bu bakış açınıda bilsin, o korksun seni kaybetmekten. Ben iki kere avukatdan döndüm.
Bazı huyları değişmiyor, mesela ölür ama asla özür dilemez. Beklemiyorum artık. Dilese nolcak? Ama bende dilemiyorum. Ne bilim, kişiyi kendi sikahlarıyla yenmek gibi bişi. Hala eleştirir mesela. Hiiiiç istifimi bozup savunman kendimi, başlarda yaptığım gibi. Okeydir, o iş sende o zaman sen daha iyi biliyorsan derim. Anında susar mesela. Veya çocuk azarlar gibi birşey için azarlardımı? Bende sesimi yükseltirim ama cevabımı veririm. Artık susuyor. Önceden kıyamet kopardı
Ya dediğim gibi ben narsist mi onu da bilmiyorum ki biz boyle yazdan sonra olduk daha cok evliliğimizin başında böyle olsa narsist demek daha doğru olmaz mıydı aklim almiyor hiç biriniBu narsistler cok ilginc geliyor bana. Cevap vermesen, vermeb icin daha cok ugrasiyolar. Baska odaya gitsen peşinden gelip konusarak kiskirtmaya calisiyolar. Ancak anladigim kadariyla o narsiszimi besleyen aile buyukleri sorunlari gormesini engelliyor(genelde erkek anneleri). Ayni zamanda bu kisilerin kendileriyle sorunlari var.
Kendinizi guclendirmenize sevindim. Yalniz sunu soylemeden edemeyecegim zayif kaldigin noktada içindeki canavari tekrar cikarip hakimiyet kurmaya calisiyorlar. Hastalik, doğum, issizlik gibi. Allah sabir versin size