bencil mi olmak lazım

bambambamm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
50
0
16
Antalya
hiç uzatmadan konuya gireyim direk. 20yaşındayım bi markette çalışıyorum ve dershaneye gidiyorum . işten bu ay sonunda çıkmayı düşünüyorum . 2 ay kadar önce x adında birisi işe başladı markette(erkek) . marketteki arkadaslarımdan birisi ile yakınlaşmışlar galiba mesajlaşmalar konusmalar fln olmuş sanırım . ama bitmiş . ve o x suan bnmle ilgileniyo birisine söylemiş ağzını ara sevgilisi var mı yok mu diye . bana rusça prenses diyor vs. vs. arada o arkadasım olmamış olsaydı sanırım isterdim x ile bi ilişkiye baslamalı ama suan çok ikilemdeyim fikrinize ihtiyacım var:/

madem dershaneye gideceksin bir hedefin var bu tarz işlerden uzak dur şimdilik derim
aşk, ilgilenilmek, değer verilmek insanın hoşuna gider ancak amaçtan uzaklaştırır.
ihtiyacın olan bu değil şu an için

haklısın ama ben öyle bi erkeğe kapılıp gidicek birisi değilim ki sınırını bilirim

karyatid'e katılıyorum. Canım ne kadar sınırını bilirim desem de aşk sevgi güzel şeyler tamam ama pembe bulutlar uçup seni birtakım şeylerden de alıkoyabiliyor.Aşkla iş pek aynı kefede yürümüyor.Ben kendimden örnek vereyim sana hiç değmeyecek birisi yüzünden bir yılımı heba ettim üniversite sınavını kazanamadım ders notlarım düşmüştü.Sonra ise onu uunutunca kazandım derserimde düzeldi.Cidden çok fark ediyor o yüzden hedefine odaklan sonra zaten aşk konusundan imkanın çok olacak.

O olmadı şimdide bu olsun diyen erkekten uzak durmalı bence hele ki tüm bunlar 300m'2 bir markette yaşanıyorsa...

Ayrıca şunu da ekleyim belli ki aşkta belli bir ciddiyeti yok işe başlar başlamaz arkadaşınla çıkmış o bitmiş sana gelmiş.Birisi olsun da kim olsun der gibi bir hava veriyor uzaktan insana.Bu bile bence uzak durmana sebep olsun canım.

evet aslında haklısınız işe başlar başlamaz bu durumlara girmesi o olmazsa o olsun der gibi davranısı beni tedirginliğe iten sebeplerden bir tanesi . derslerime etki edeceğini hiç düşünmemiştim açıkçası sorun yapmamıştım daha dogrusu ama onda da haklı olabilirsiniz bir yılımı daha heba edemem hele ki bi erkek için

İlla ki bir şeyler yaşamak istiyorsan o zaman sana çok basit bir gerçek amacı anlama testi : Sana iltifatlarına, yakınlaşma girişimlerine kesinlikle yüz verme. Bu işin olmayacağı izlenimini yarat. Eğer seninle bir şeyler yaşamasının çok düşük bir ihtimal olduğunu bile bile yine de ilgili devam ediyorsa o zaman otur düşün ve yine istiyorsa bi ilişkiye başla, ama senden umudu kestiği anda markette çalışan başka bir kıza yöneliyorsa o zaman bu arkadaş kısıtlı kaynakları en verimli şekilde kullanmaya çalışan bir ekonomistten başka bir şey değildir, risk almaya değmez.

Dip not : Tabii ki tutup 2 gün yüz vermedim, ah ne güzel peşimden ayrılmadı diye mevzuya dalma. Bu deneme süresini biraz uzun tut.

haklısın ama ben öyle bi erkeğe kapılıp gidicek birisi değilim ki sınırını bilirim

o senin çizdiğin bir sınır ama karşındaki için sınır nedir bilemezsin ki, şans deneme mantığıyla yaklaştığını vurgulamışsın biri vardı olmadı şimdi ben gibi, demek ki sen de olmaz isen başka birisi muhakkak girecek.
alternatif olma hedefin daha mühim.

dediğim gibi 1 2 gün sonra işten ayrılıyorum zaten hiç bu riske girmeye kendimi üzüp yıpratmama olanak sağlayacak işlere kalkışmama gerek yok . ama sunları sizlerden duymadan önce atlayabilirdim belki ondan bi teklif gelse idi .

2 ayda bir kızla yakınlaşabiliyor sonra onla olmuyor, gönlü hemen sana mı kayıyor:44:
Hiç duygusal bi'şey olmadan biri olsun da Ayşe, Fatma farketmez mantığı, kaç kaç kaç

daldan dala konan erkeklerden uzak durmak gerek.

gerçekten düzgün biri olsa
aynı iş yerinde çalışan arkadaşlarına bu gözle bakmaz ( 1 değil , 2 değil)

demek ki
orada 10 kız olsa
hepsinde şansını deneyecek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…