Bencil miyim

Kızlar yarın eşim bırakacak geri ailesinin yanına dönecekmiş, kendisi kurban için ailesine yardım edecek .

Sizce aileme ayıp olur mu? Ben kendim kalacağım ertesi gün akşam eşim gelecek

Bu arada ona kalsa 3. Günü gidelim diyor.
Çünkü ben onlara evlenmişim. Onun hevesleri varmış akrabalarını göremiyormuş. Beni tatile götürmüş o kadar niye onun dediğini yapmıyormuşum

Eşime de her zaman söylerim, herkes olmak istediği yerde olmalı. Tatiller kısacık oluyor zaten. Diğer zamanlarda eşlerle dip dibeyiz hep. Herkes kendi ailesine giderse sorun ortadan kalkar. Gerçi bizde de tatil başlar başlamaz eşim benden önce koşar benim ailemin evine. Benden çok o gitmek ister. Bayılır bizimkilere.

Ben valla bu bayram cooook öfkeli,yorgun,kırgın ve rahatsızım kimse kusra bakmasın..
Esim gitti memleketine kurbanini kesti döndü
Kaynanam orda yatiya kaldi.
Banane ya
Benimde halam geldi. Babam sabahtan beri kıvranıyor kocami aramalar gittinizmi memlekete demeler. Istiyor ki biz gidelim babamin yanina halamlar orda ya hani.... onlarda 20 sene sonra gelmeyi akıl ettiler..
Bu arada biz,benim ailem anam babam,kocamin anasi hepimiz ayni yerde yaşıyoruz.

Ben cok rahatim sabah uyandim,kahvemi ictim:kk77: kopegimi gezdirdim eve geldim yemek yedim bulasik yikadim tek başıma ha camasirlar vardi topladim.. dusa girdim.. kendimi teselli ettim:KK50:

Balkonda sigara ictim:halay:

Insan kendi kendine mutlu olsun yeter artık hicbiseeeey hickimse umrumda değil beni sayani sayarım seveni severim gelene giderim arayani ararim o kadar

Canin ne istiyorsa onu yap su dunyaya bir kez geliyoruz anneni mi gormek istiyorsun bosver git gör esin bencil mi birak bencil olsun sen kendini bil o kendi yaptığıyla kalsin

Beni sormuslar bugun esimin akrabalari nerede neden gelmedi diye esim demis tiksiniyor koyun etinden gelmedi demişler ki

Alışacak... sen yiyorsun et

Alışacak yalniz emir kipine bak. Sana yemin ederim orta parmağımı çıkardım bakk aşkım bak buuu dedim

Ben et yiyorum koyun yemiyorum alismicam da gayet dedim hic ses yok oturduk bira ictik:KK50:

Insan kendi kendine mutlu olda yeter tek dogduk tek.olcez

Benden bu kadaaar ben defalarca esimin memleketine gittim giderkende hediye de götürdüm yanlış anlaşılma olmasin söylemek amacli degil bil diye
Evlendik el opmeye gittik
Kuzeni askere gitti asker dugunune gittik
Dayisinin karisi yemege aldi gittik
Ramazan bayraminda gittik
E bana gelen giden yok hayirdir ?
Benden bu kadar...
8 aylik evlilikte 4 kez gittim daha da gitmeyi düşünmüyorum... ugrasamam

Bu arada ona kalsa 3. Günü gidelim diyor.
Çünkü ben onlara evlenmişim. Onun hevesleri varmış akrabalarını göremiyormuş. Beni tatile götürmüş o kadar niye onun dediğini yapmıyormuşum
Dogru soyluyor bence..
1 . gun etle kurbanla ugrasılıyor kımse kımseye gıtmez 2. Gun gezmeler baslanır bugun onların akrabalarıyla gorusursubuz
Yarın sabahtan sızınkılerın yanına gecersınız mantıklı olan bu bencede

ee 3.günü sabahtan gidersiniz tüm gün bir de 4. gün iki gün kalırsınız. Sonraki gün yola çıkacıkmışsınız zaten. Kurban kesileceği gün telaşe olur zaten kesmesi ayırması falan

Eşinizin ailesinden 2. günü akşam çıkıp, bayram sonu kendi ailenizden evinize geçin. Adam akrabalarını görmek istiyorsa görsün. Ben ayrı ayrı olmayı da sevmiyorum. Eşinizle anlayışlı olup beraber hareket edin. Kaldi ki 3. gün de gitseniz bayram ertesine kadar ailenizle olacaksınız. Ben neden şikayet ediyorsunuz anlamadım. Sizi haksız buldum biraz.

Back
X