Ben valla bu bayram cooook öfkeli,yorgun,kırgın ve rahatsızım kimse kusra bakmasın..
Esim gitti memleketine kurbanini kesti döndü
Kaynanam orda yatiya kaldi.
Banane ya
Benimde halam geldi. Babam sabahtan beri kıvranıyor kocami aramalar gittinizmi memlekete demeler. Istiyor ki biz gidelim babamin yanina halamlar orda ya hani.... onlarda 20 sene sonra gelmeyi akıl ettiler..
Bu arada biz,benim ailem anam babam,kocamin anasi hepimiz ayni yerde yaşıyoruz.
Ben cok rahatim sabah uyandim,kahvemi ictim

kopegimi gezdirdim eve geldim yemek yedim bulasik yikadim tek başıma ha camasirlar vardi topladim.. dusa girdim.. kendimi teselli ettim
Balkonda sigara ictim
Insan kendi kendine mutlu olsun yeter artık hicbiseeeey hickimse umrumda değil beni sayani sayarım seveni severim gelene giderim arayani ararim o kadar
Canin ne istiyorsa onu yap su dunyaya bir kez geliyoruz anneni mi gormek istiyorsun bosver git gör esin bencil mi birak bencil olsun sen kendini bil o kendi yaptığıyla kalsin
Beni sormuslar bugun esimin akrabalari nerede neden gelmedi diye esim demis tiksiniyor koyun etinden gelmedi demişler ki
Alışacak... sen yiyorsun et
Alışacak yalniz emir kipine bak. Sana yemin ederim orta parmağımı çıkardım bakk aşkım bak buuu dedim
Ben et yiyorum koyun yemiyorum alismicam da gayet dedim hic ses yok oturduk bira ictik
Insan kendi kendine mutlu olda yeter tek dogduk tek.olcez