kızlar bana da bi yardım edin.. kime yazcam kime anlatıcam düşündüm bulamadım. çok büyük bi problem değil ama beni çok rahatsız ediyor. 38 haftalık hamileyim. doktor her an doğum olabilir dedi. eşim de annesini aradı haftaya gelin babamla dedi. şimdi bizim ev çok küçük 2+1, 90 metrekare. evdeki çıt sesi her yerden çok rahat duyulur. malum hamileliğin son zamanları sürekli banyo vs.oluyor, ee kp evde ben nasıl rahat edicem. tabi onlar bizde kalınca annem de gelip kalamayacak. bunu eşime söyledim ama kimse anlayışlı olmuyor, ailesinin burda olmasını istiyormuş. bir de sancılandığımda herkesi hastaneye toplamayalım, kendi annem bile son aşamasında gelsin istiyorum dedim. benim ailem ne olacak diyor hala. ben mi anlatamıyorum derdimi, bi yardım edin lütfen.
Bencilsin. Kocan ani bir durum olursa yalnız kalma istiyor. Sense annem gelemeyecek diye düşünüyorsun.kızlar bana da bi yardım edin.. kime yazcam kime anlatıcam düşündüm bulamadım. çok büyük bi problem değil ama beni çok rahatsız ediyor. 38 haftalık hamileyim. doktor her an doğum olabilir dedi. eşim de annesini aradı haftaya gelin babamla dedi. şimdi bizim ev çok küçük 2+1, 90 metrekare. evdeki çıt sesi her yerden çok rahat duyulur. malum hamileliğin son zamanları sürekli banyo vs.oluyor, ee kp evde ben nasıl rahat edicem. tabi onlar bizde kalınca annem de gelip kalamayacak. bunu eşime söyledim ama kimse anlayışlı olmuyor, ailesinin burda olmasını istiyormuş. bir de sancılandığımda herkesi hastaneye toplamayalım, kendi annem bile son aşamasında gelsin istiyorum dedim. benim ailem ne olacak diyor hala. ben mi anlatamıyorum derdimi, bi yardım edin lütfen.
ya kocanız mı doğum yapacak siz mi yapacaksınız?
nolur bilim adamları bunu açıklasın. kadın doğum yapacağı zaman damat ne diye anasını babasını çağırıyo? cidden bunun mantıklı açıklaması nedir yani.
görüşleriniz için teşekkür ederim, bizi bizden başka anlayan yok. bugün beni rahat bırakın kimseyi istemiyorum dedim eşime ama ne fayda. daha önce de bu durumu açıklamıştım ona, evdeki her ses duyuluyo ben nasıl rahat edicem diye ama ısrarla böyle davranıyor. zaten bi aile ve büyüdüğü şehir takıntısı var ki o konuya hiç girmeyim. biz üni.den beri birliktyiz o dönemlerde asla böyle takıntıları yoktu, zaten sık sık söylerim kendisine. böyle takıntıların olacağını bilsseydim seninle evlenmeyi bi kere daha düşünürdüm diye. kp gelmesin desem diye düşünüyorum, kv denin zaten bana faydası olmaz, çenesi de durursa zararı da olmaz. bende de bu hamilelikte birlikte bi sakinlik oldu eskiden çat çat konuşurdum herşeyi
tahmin edebiliyorum bi arkadaşım kp gelmesin demiş çok büyük sorun yaşadılarkp gelmesin açık açık söyle.. kv döneceğine 2 gün kala gelsin..
gözünü korkutmak istemem ama lohusalıkta evde erkek çok daha zor..
tahmin edebiliyorum bi arkadaşım kp gelmesin demiş çok büyük sorun yaşadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?