bencil miyim :(

almilacemre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
235
40
28
35
Kızlar gerçekten artık cok bunaldim bana akil verin nisanlim her kavgamizda bencil ve fesat oldugumu soyluyo normal sevgililerin yaptiklari adama zor geldiginden ben hediye sürpriz falan istedigimde yapmiyo ben bi istedigini yapinca baska sey cikariyosun bencillik ediyosun simariyosun yapmicam diyo daha farkli bir suru sorunumuz var her erkek boyle mi bu supriz konularinda ya evlilik teklifi bile etmedi salaklik bende ki teklifi beklemeden nisanlandim:KK61:

Nişanlın san fesat mı diyo
Ne ayıp
Sürpriz yapsa ne olur yapmasa ne
Bir fesatla nişanlı kalam o zaman deseydin

İkinizde tuhafsınız, siparişle sürpriz yaptırıyosun kendine
Fesat demesi normal gibi davranıyosun

fesatlıkla ne alakası var çözemedim ama birinden sürekli hediye ve süpriz beklemek de saçma değil mi?

Kızlar gerçekten artık cok bunaldim bana akil verin nisanlim her kavgamizda bencil ve fesat oldugumu soyluyo normal sevgililerin yaptiklari adama zor geldiginden ben hediye sürpriz falan istedigimde yapmiyo ben bi istedigini yapinca baska sey cikariyosun bencillik ediyosun simariyosun yapmicam diyo daha farkli bir suru sorunumuz var her erkek boyle mi bu supriz konularinda ya evlilik teklifi bile etmedi salaklik bende ki teklifi beklemeden nisanlandim:KK61:
Evet bazi erkekler öyle Canim, yani sadece erkekler degil, bazi insanlar karsindakini simarmasin diye fazla ilgi göstermezler. Ölcülü davranip , karsindakine ayar verdiklerini düsünürler.

Neden surekli kavga ediyorsunuz ? Sen ona hediye alıp sürpriz yapıyor musun ? Daha farklı bir sürü sorunumuz var derken ? Bir de hediye ve sürprizler istemek sence ne kadar mantıklı aynı şeyi nişanlın istese ?

Hediye,sürpriz istemek abes değil mi sizce? Yani siz söyleyince alınsa sevinecek misiniz? Belli ki adamın içinde yok.Başkalarına özenmek de çok yanlış ayrıca.
Özel günlerde,doğum gününde filan durum nasıl peki?
+1.
Süpriz dediğin şey istenmezki. Herkeste yoktur boule davranışlar zaten. Eğer çok hevesliyseniz bu gibi konulara nişanlılık dediginiz tanıma sürecidir. Bana göre değilmiş dersiniz olur biter.

Bir de fesat demesi için başka bir şey olmalı, bence eksikte var anlattıklarınızda

Nasıl yakıştırıyorsun kendine bu sözleri?
Fesat,bencil!
Ne ayıp!
Niye çekiyorsun bu terbiyesizi!

Bekledigim suprizler hediyeler özel gunler icin zaten onun disinda yapmasa da olur bekleyince yapmiyo zaten o yuzden soyluyorum dogum gunum falan diye hemen ne alayim sana diyo bende kendi dusunup bisey alsin istiyorum ama dusunmuyo hicbir sey doogum gunumu gecen sene kutlamadi bile yildonumu deseniz hep ben mesaj atardim bu sene ondan bekledim bekledigim hatirlamasiydi sadece ama yogun oldugu icin unutmus beyefendi

Haklisiniz eksik olmus o fesatlik kismi eltimin bana yaptiklarini ve nisanlimi kullandigini ona anlatmaya calisiyorum ama o beni fesatlikla sucluyo onlar saka yapiyomus da ben ciddiye aliyomusum falan surekli bencil fesat lafi gectiginden ikisini bir yazmisim ama asil konu bencil oldugumu dusunmesi o fesatlik apayri olay o konuda nasil gorucek gercekleri bilmiyorum bencil oldugumu soyleme sebebi de ozel gunleri kutlamasini istemem iste

Şimdi böyle olan bi adam evlenince daha beter olur.
Henüz nişanlısın hala şansın var.

Şimdi böyle olan bi adam evlenince daha beter olur.
Henüz nişanlısın hala şansın var.
Evlenince daha kotu olmasindan korkuyorum zaten bende biraz yanlis anlasildim yazdiklarim yuzunden detayli yazmayinca boyle oldu tabi dogum gunum icin biseyler yapmasini beklemek cok mu sizce ayrica karsimdaki adam soylemeden yapmayan biri ve ben soylememe ragmen sevmiyorum iste kutlasam ne kutlamasam ne diyen biri ayrica bunun disinda mesela baska sehre gidip gezelim diyorum bulundugunuz yer kucuk bi sehir useniyo gitmeye burda bile ben bi yere gitmek istedigimde uzak geliyo ama arkadaslari isteyince hemen gidiliyo bide uzun yillardir beraberiz sinemaya bi kere gittik sadece o da zorla oldu yani bunlari istedigim bekledigim icinde bencilsin diyo

Benim eşim hiç öyle değil, bana kötü söz söylemez, pamuklara sarar, sürprizlere boğar, el üstünde tutar... Şaka şaka :KK53:

Sürpriz istenmez güzelim. İçinden gelirse yapar insan. Ne hediye alayım diye soruyormuş işte, ne var bunda? Benim eşim de sorar bana ne hediye alayım diye. Sorsun da zaten, kafasına göre alınca absürd bişey geliyor kesin. Erkeklerin çoğu becerikli değil bu konuda. Hem sen ona sürpriz yaptın mı şimdiye kadar hiç?

Burda asıl sorun sana kullandığı sözcükler. Şimdi tolere edebildiğin şeyler ilerki zamanlarda ağırlaşaacak. O zaman ne yapacaksın?

Evlenince daha kotu olmasindan korkuyorum zaten bende biraz yanlis anlasildim yazdiklarim yuzunden detayli yazmayinca boyle oldu tabi dogum gunum icin biseyler yapmasini beklemek cok mu sizce ayrica karsimdaki adam soylemeden yapmayan biri ve ben soylememe ragmen sevmiyorum iste kutlasam ne kutlamasam ne diyen biri ayrica bunun disinda mesela baska sehre gidip gezelim diyorum bulundugunuz yer kucuk bi sehir useniyo gitmeye burda bile ben bi yere gitmek istedigimde uzak geliyo ama arkadaslari isteyince hemen gidiliyo bide uzun yillardir beraberiz sinemaya bi kere gittik sadece o da zorla oldu yani bunlari istedigim bekledigim icinde bencilsin diyo
Bakın şimdi, her kadın özel günlerin unutulmamasını ister, özellikle doğum gününün. Siz bu adamla evlenseniz iyice salacak kendini. Siz hadi belki düzelir diye beklemişsiniz süpriz yapmıyorsun demişsiniz bu hata bence söylememeniz gerekirdi ama adam o kadar süprizden uzak ki mecbur söylemişsiniz.
Ben mesela özel günleri hatırlayan, herhangi bi gün elinde çiçekle gelip şaşırtan, öylesine bi gün en sevdiğim çikolatayla eve gelen "sen seversin hayatım" deyip beni küçücük bi çikolatayla bile mutlu eden ince düşünen bir eş isterim, sizde istersiniz eminim, kim istemez ki? O yüzden evlenince düzelmez canım kararını iyi ver. Hep dürterek birşeyler yaptırmak ne kadar kötü.

Evlilik teklifi almadan mı nişanlandın ? Zaten başından belli olmuş olayınız...Sürpriz tabiki istenmez hoşlandığını belli edersin belki ama zaten onun anlayıp yapması gerekir doğum gününü bile kutlamamış bu ne ilgisizlik

Benim eşim hiç öyle değil, bana kötü söz söylemez, pamuklara sarar, sürprizlere boğar, el üstünde tutar... Şaka şaka :KK53:

Sürpriz istenmez güzelim. İçinden gelirse yapar insan. Ne hediye alayım diye soruyormuş işte, ne var bunda? Benim eşim de sorar bana ne hediye alayım diye. Sorsun da zaten, kafasına göre alınca absürd bişey geliyor kesin. Erkeklerin çoğu becerikli değil bu konuda. Hem sen ona sürpriz yaptın mı şimdiye kadar hiç?

Burda asıl sorun sana kullandığı sözcükler. Şimdi tolere edebildiğin şeyler ilerki zamanlarda ağırlaşaacak. O zaman ne yapacaksın?
Haklisin belki sormasi guzel ama insan aklina bi cicek almayida mi getiremez bu benim sinirimi bozuyo evet ben ona her dogum gunu icin surpriz yapiyorum hediye falan aliyorum hatta mutlu da oluyo ama o beni mutlu etmek icin ugrasmiyo gibime geliyo zaten son zamanlarda ikimizde birbirimizi yiprattik fazlasiyla duzelirsek de bu sorunlar tamamen kapanmis olsun istiyorum onceden de boyle tartistik ve bana ben bu islerden anlamam bana ogret dedi bende cogu zaman anlattim bak boyle boyle seyler alabilirsin ben senden pabali bisey beklemiyorum beni dusundugunu bileyim yeter diye bazen arkadaslarima sevgililerinin yaptiklarini ve aldigi hediyeleri anlattim daha ne yapabilirim bilmiyorum ki

Bakın şimdi, her kadın özel günlerin unutulmamasını ister, özellikle doğum gününün. Siz bu adamla evlenseniz iyice salacak kendini. Siz hadi belki düzelir diye beklemişsiniz süpriz yapmıyorsun demişsiniz bu hata bence söylememeniz gerekirdi ama adam o kadar süprizden uzak ki mecbur söylemişsiniz.
Ben mesela özel günleri hatırlayan, herhangi bi gün elinde çiçekle gelip şaşırtan, öylesine bi gün en sevdiğim çikolatayla eve gelen "sen seversin hayatım" deyip beni küçücük bi çikolatayla bile mutlu eden ince düşünen bir eş isterim, sizde istersiniz eminim, kim istemez ki? O yüzden evlenince düzelmez canım kararını iyi ver. Hep dürterek birşeyler yaptırmak ne kadar kötü.
Iste bende yeni farkina vardim gec oldu biraz ama isler ciddiye binince omur boyu boyle adamla yapabilirmiyim diye dusunuyorum hep gercekten kendimi anlatamamaktan yoruldum yani dediginiz gibi soylemeye mecbur kaldim cunku umursamiyodu ben hani hep konusmalarda aralarda da soyluyodum sunu alicam buyum eksik akil edemiyosa hediye en azindan fikir olsun diye ama onlari da anlamiyo hani bunlar olmasi gereken seyler bence ufak yad a buyuk biseyler yapmasini istiyorum ama ona cokanormal geliyo bunlar

Back
X