Bencil ve narsist bir koca ile ne yapılır?

Evet eşimde bir sefer bir arkadaşı ile konuşurken böyle dedi. AğIndan kaçırdı sanırım. Mantık; sevgimi gösterirsem şımarır hep ister bekler. Beklenti içine girer. Beklenti istemektir. Onların mantığı böyle işliyor.

Uzmanlarda aynı şeyi söylüyorlar. Değişmezler böyle kabul edin diye.
Degismeyeceklerini kabul edip yol vermek lazım.ben de bir çiçek almadım doğum yaptigimda 2.anneler günümdu bu yıl çok afedersin ağzıyla değil kıciyla kutladı ben serzenişte bulununca.ama Allah kıymet bilenle karsilastirsin senden umudu kestim ben deyince bir dondu kaldı.tum iyi yönleri siliniyor gözümde böyle günlerde.

Evet insan en azından bazı günlerde özel hissetmek istiyor güzel bir kaç söz duymak gibi. Beklentiye giriyoruz olmayıncada ters tepiyor sinirlenip üzülüyoruz. Aslında üzülmemek için beklentiyi sıfıra indirmek gerekir. Madem öyle tüm sevgimizi evlatlarımıza çevremize vermeliyiz. Onlarda kendi dünyalarında nasıl yaşamak istiyorlarsa öyle yaşasınlar.

Ki bizler ne zor yollardan geçtik anne olabilmek için.hatirliyorum sizi...5 aşılama 2 tüp bebek sonucu oldu oğlum.isimden oldum ben.yiginla hormon muayene....söylediğim zaman o süreç benim için de zordu diyor:) sozun tükendiği yer

Zor günlerdi evet... bunun için bile el üstünde tutulmamız lazım ama nerdee!

Bir öküzle evlenmişsin direkt. Flört döneminde de mi böyleydi yahu ?
Evet gerçekten tam bir hödük...kısa bir flört dönemimiz oldu. 7. Ayda evlendik. Bu kadar hödük değildi. Evet 4/4 lük değildi ama bu kadar olacağını gerçekten düşünemedim.

Sizi sevdigine inanıyor musunuz

Sizi sevdigine inanıyor musunuz
Tam olarak ben de bu soruyu soracaktim. Benden once davranmissin
Ozel gunleri kutlamak falan bir kosede dursun bazi insanlar gercekten sevmiyor bu tarz seyleri. Benim bir arkadasim kendisi kadin olmasina ragmen ne gereksiz seyler, birinin dogdugu gunu kutlamanin ne gibi bir mantigi var ki diyor mesela.
Ancak D _Depply_ sizin esiniz size cok da agir seyler soylemis. Mesela benim esim ben evlenmeseydim evde kalirdin falan gibi sacma salak seyler dese hic acimam direkt hayatindan cikar bekar yasamasini saglardim. Adam resmen sizin ozguveninizi yerle bir etmeye calisiyor. Elinizi tutmamak yaninizdan yurumemek fotograf cekinmekten bile kacmak. Bunlar ozel gunlerden daha onemli sorunlar bence.
Size nacizane tavsiyem kendinizi sevin, deger verin. O adami da bosar misiniz bilmem ama artik bence umursamayin. Kendi haline birakin. Hayir yani neden siz doktora gidiyorsunuz da o gitmiyor? Sorunlu olan o.
Ve son olarak bekar kizlara tavsiyem; Bu tarz okuzleri evlenip koca da baba da yapmayin.

Böyle tipler asla ve kata doktora gitmezler. Çünkü her zaman sorunlu insanların karşılarındaki kişiler olduğunu zannederler. Kendimi seviyorum ve daha çok seveceğim çünkü bu Evren’de benden bir tane daha yok. En değerlim canım bebeğim oğlum olacak. Kendi haline bıraktım artık bende daha fazla uğraşmak üzülmek istemiyorum...

Onu çıktığı Kaf dağından ani bir şokla indirin eğer her şeyi göze aldıysanız.
Sana sevgim saygım bitti. Zaten sen de beni sevmiyordun deyip anlaşmalı boşanma protokolünü önüne koyup imzalamasını isteyin.
Ancak bunu blöf değil gerçekten ayrılık kararı aldığınızda uygulayın.

Ya da ona hizmet etmeyin. Yemeği tek kişilik yapın yiyin. Onun çamaşırlarını yıkamayın ütülemeyin. Evden ondan önce çıkıp ondan sonra girin. Annenizi kardeşlerinize gidin kalın gününüzü gün edin. Özetle aynı evde olsanız da yokluğunuzu yaşatın.
Belki dank eder.

Yani özellikle yanında yürümemek nedir ya
Adamın eş olarak hiç bir artısı yok

Kızlara tavsiyene bayıldım:)ama kızlarımız imzayı atana kadar ne yazıkki gercegi görmüyorlar

Hemen bu gece boşanma kararı almak istemiyorum. Kararlarımı alırken her zaman ağır ve sessiz davranırım. Diğerlerini uygulayabilirim. Sessizce uzaklaşma yoluna gideceğim. Hiç tartişma kavga gürültü istemiyorum. Oğlumla hayatıma kaldığı yerden devam ederim. Taki içimde hiç bir şey kalmayana kadar ve onsuz hayatımı her konuda iyi güzel idare edeceğime inanana kadar.

Beraber aile danışmanı derseniz hayatta kabul etmez. Kendim için gitmelimiyim ilaç kullanamam sanırım emziriyorum.
Düzeltmeyelim ben tahammülümü artırmaliyım diyorsunuz o zaman. Bence paşa torunu değilim, böyle gidersem tekmeyi yiyebilirimi idrak etmesi lazımki, silkelenip toparlansın.

Kusura bakma da senşn eşin tam bir öküz
Bu ne ya böyle
Elini tutmuyor falan
Ne sanıyor kendini
Sende ilgilenme
Sen üstüne gittikçe şımarmış
Çek kendini o oyun mu oynuyor hiç sallama sende başka şeylerle uğraş
Yanına gelince de onun yaptığını yap
Bu erkekler kısasa kısastan anlıyor oturup konuşmaktan değil....

Çok hatalıyım biliyormusunuz. Ben babasız büyümenin tam bir aile olamamanın acısını hep içimde yaşadım. İstedimki bir ailem yuvam olsun evladım babasıyla mutlu yaşasın. Bir aile fotoğrafım hiç bir zaman olmadı benim annem babam. Belkide bunu istedim ben bu adamda. Bir kare fotoğrafımız olsun çerçeve yapayım ben eşim evladımız. Olmadı ama işte olamadı... çok sevdim olmadı olamadı..

Anladığım kadarıyla eğitimsiz insanlar değilsiniz. Ama eşiniz burdan bakınca tarihi eser niteliği taşıyor.

Sürekli eleştiren,küçümseyen bir insanlar yaşamak en basitinden stres yükler insana.

Erkekler ne tuhaf değil mi?

Hayati zorlaştırmak için ne gerekiyorsa yapıyorlar.

Bu arada katolik nikahı kıymadık,boşanmak haktır deyince ne diyor. Onu merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…