Bencil ve narsist bir koca ile ne yapılır?

Çok güzel ifade etmişsiniz. İnsanlar oğullarını kral gibi büyüttükleri EGO’larını şişirdikleri için böyle evlilikler oluyor. Kız çocuklarınıda böyle ezik alttan al görmezden gel evine bakıyor ya daha ne istersin lafları ile büyütüyorlar. Sonuç ise bu ! Kendimi psikolojimi güçlü tutmak zorundayım. Üzülmemeyi öğrendiğim sürece benim içinde artık sorun değil. Ben sevgisizde yaşayabilirim neticede bana bu çok sunulmadı. Ama ona verdiğim sevgiyi kıstığım an o bozguna uğrayacak.

Böyle tipler gerçekten. En yakınında kim varsa ona oynarlar onları üzmeye kırmaya aşialamaya çalişirlar. Adamlar bundan besleniyor. Mutluluk anlayışları bu. Aslında acınacak haldeler. Asıl üzülmemiz gereken kişiler onlar. Çünkü ömürleri boyunca gerçek sevgi ve aşkı yaşayamayacaklar.

Boyle bi tiple cok ugrastım ben de...Zamanla daha da kötüye gitti..Ben bişeyler düzelsin diye sürekli çaba harcadıkça, bana karşı saygısızlığı bununla doğru orantılı olarak arttı...Ayrıca onun da annesi beni çok beğenirdi ve o da bunu kıskandı, kaldıramadı hatta annesiyle aramız bozdu düşün...

Kendi yaşadıklarımdan biliyorum.
Yazdıklarından anlaşılıyor ki sen okuyan, kültürlü, akıllı bir kadına benziyorsun ve bu adam zaten senin dengin değil o yüzden de seni anlayıp sevgine karşılık vermek yerine seni kıskanıyor, düşmanlık yapıyor...İnsani değerlerinde sorun var çünkü...Narsist...Sen o kadar akıllıca şeyler söylüyorsundur ki adam seni çekemiyor...Ve gittikçe daha da sana kıl kapıyor..Sen a desen hata olur artık...Tabi başlarda sen onun tavırlarını kabullenemedin, inanamadın hep düzelsin diye alttan aldın, 1 yudum sevgi,ilgi alacağım diye 40 takla atıp, elinden gelen her fedakarlığı yaptın...Ama adam bunu gördükçe ona muhtaçsın olarak değerlendirip seni almasaydım evde kalmıştın diyebildi...

Meslek ve maaş farkınız var mı bilmiyorum, hele ki maaşın ondan fazlaysa veya pozisyon olarak daha iyiysen içten içe düşmandır sana..

Keşke bunları gördüğün halde çocuk yapmasaydın ondan ama keşkelerin faydası yok...
Sonuç olarak ayrılmayı düşünmüyorsun anladığım o ama ne yaparsan yap değişmiyor bu tipler...Evlenmeden önce maskeliydi sonradan değişmedi yani...
Ama bu şekilde sevgi kıtlığı içinde de bir evlilik yürümeyecek er geç.bitecektir

tam olarak öylemi bilmiyorum- bazende evlenmek ve yuva kurmak icin uygun olmayan insanlar toplum baskisina dayanamayip evleniyorlar.

senin esin evliligi oyuncak sanan tarafda galiba. yani bir yuva kurmanin- es olmanin, baba olmanin zorluklarini anlamamis. bu tür insanlar gercekden kral olarak yetismiyorlar aslinda- tam tersine sevgisiz ve ilgisiz büyüyorlar.
zaten sevgi, ilgi, aile olmanin ne oldugu bilse asla bu tür davranislari sergilemez.

Bin nasihat bir musibet yeğdir. Bu tiplere de bir musibet gerek ki akılları başlarına gelsin.

anlatımınızdan anladığım eşiniz aynı benim kp .Ben sadece şunu söylemek istiyorum ben kp i düğün den sonra tanıma şansım oldu siz evlenirken hiç mi fark etmediniz eşinizin bu özelliklerini. Neden evlendiniz

İnanın bana sonsuza dek beraber yaşayacağım kişi gözüyle bakmıyorum artık. Gittiği yere kadar. Fedakarlık beklenti ilgi aramayacağım beklemeyeceğim bundan böyle. İnsanlar hata yapar bende erkenden evlenerek yaptım bu hatayı..

Annesi küçükken çok sert davranmış sonrasında çok şımartmış. Şu an bile hala şımartıyor. Böyle tiplerin inşaasını yine anne kadın yapıyor

İyi de ben de onu diyorum...İlgi sevgi alaka cinsellik bunlar evliliğin bacakları...Bunlar olmadan yürümez..

Böyle değildi daha doğrusu maske vardı yüzünde. Böyle insanların özellikleri mükemmel oynarlsr.

Ya böylelerini tarlaya süreceksin ancak kendinegelir yüz verme kavgamı ettiniz alttan alma ben almasaydım Evde mi kalırdın diyor asıl ben seni almasaydım sen evde kalırdın de başkası olda şimdiye boşanırdı sende gibisinden laflar söyle önemseme arama biraz kendi haline bırak özel günlere takılma o kendıne bir dünyamı yaratmış sende kendıne bir dünya yarat çocukla canı isteyen gelir gelmeyende kendi bilir

Yorumları okumadım, ama benim eşim bu kadar aşırı olmasa da bu tarz bir insandı. Biz bir süre ayrıldık biraz bu iyi geldi... ama ben de bazı yönlerimi törpüledim.. mesela eşim sevmez özel günleri ama normal zamanlarda bir pasta alır illaki kutlamadığımız birşey vardır diye. Buna alınmıyorum artık, ama Güler yüzlüyüm anlayışlıyım ve bu enerjimi de değiştiriyor.. yani o bana birşey dediğinde dalga geçebiliyorum, mesela yağ şişesini açamadım. Hiç mi hayatında açmadın dedi ben de evet dedim biz okumuşuz.. biraz daha okusaydım keşke yağın ne olduğunu bile bilemeyecektim derim geçerim.. eskiden olsa alınır günlerce konuşmazdım. Ama şimdi beklemiyorum, varlığı yetiyor gülüyoruz eğleniyoruz dalga geçiyoruz.. ama benim eşim oğluma çok bağlı 3 müz birlikte oyunlar oynuyoruz evde dans ediyoruz. Demem o ki kasma, evet insan bekliyor, sevgiyi sorguluyor özel günlerle sorgulama. Benim eşimde potansiyel var ama üstelediğim için yapmıyor. İçinden gelsin. Başka çok büyük sorunlarınız yoksa. Mesela anneler günümü ağzıyla kutladı , takılmadım çünkü haftaiçi arkadaşlarla iftar yemeğine gidecektik güzel bir mekana. Pahalıydı. Birlikte buraya gidip oradaki bana bakışı tavrı bile yetti.

bu ne demek ya kurtardım filan çok tuhaf, ömür boyu bu adamı çekmek zorunda değilsiniz

bu ne demek ya kurtardım filan çok tuhaf, ömür boyu bu adamı çekmek zorunda değilsiniz
Bilmiyorum anlamda veremedim bu cümlesine neyi ispatlamaya çalişıyor anlamış değilim. Aşağılık komplekse sahip biri beni kendinden üste görüyor ezmeye çalişiyor aklınca yada benden nefret ediyor.

Çokta takılmıyorum özel günlere ama bu kadar basit bşr olayı ( kutlama bşr demer çiçek alma) neden devlet meselesi yapıyorlar nedir yanı bu fobi yaratmışlar kendilerince. Mesela 2 gün sonra evlilik yıldönümümüz ama umrumda değil istemiyorum kutlama vs. Son cümlenizi anlayamadım. Gittiğiniz mekanda mutlu mu oldunuz yoksa oraya gittiği için sinirlendi mi?

Bilmiyorum anlamda veremedim bu cümlesine neyi ispatlamaya çalişıyor anlamış değilim. Aşağılık komplekse sahip biri beni kendinden üste görüyor ezmeye çalişiyor aklınca yada benden nefret ediyor.
narsistler kendilerinden başka herkesi ezik görürler, hiçbir meziyetleri olmasa da kendileri herkesten üstün gibidir.

Yok yok bende direk lafımı yapiştırıyorum. E sen niye evlenemedin bunca sene, anca beni kafaladın gibi laflar ediyorum. Asla ezik kalmıyorum yanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…