Öyle sert bir giriş yapınca gülüyor hemen. Yok olmaz oğlumuz var artık diyor. Bizi bağlayan sadece oğlumuzsa bağlamasın diyorum ardından odayı terk edip bende pişmanım bu evliliği yaptığım için dedim. Bir kaç gün süt dökmüş kedi gibi dolanıyor etraftaAnladığım kadarıyla eğitimsiz insanlar değilsiniz. Ama eşiniz burdan bakınca tarihi eser niteliği taşıyor.
Sürekli eleştiren,küçümseyen bir insanlar yaşamak en basitinden stres yükler insana.
Erkekler ne tuhaf değil mi?
Hayati zorlaştırmak için ne gerekiyorsa yapıyorlar.
Bu arada katolik nikahı kıymadık,boşanmak haktır deyince ne diyor. Onu merak ediyorum.
Çok zor canım Allah yardımdın olsun ve kocana akıl fikir versin. Ben olsam çocuk yapmadan terkederim onu. Sen ilk günden herşeyine her huyuna her suyuna okey demişsin müdahele etmemişsin adamda öyle kalmış3 senelik evliyiz ama eşim gerçekten artık beni çok bunalttı. Kendisi belirttiğim gibi bencil sürekli eleştiren küçümseyen hiç bir şeyi beğenmeyen çoğu zaman gergin sinirli biri. Ortak noktamız yok. Akşamları şu meşhur Online savaş oyunu oynar tüm gece kulaklığını takıp. Ben ise aktif sosyal bir insanım. İnsan ilişkilerini gezmeyi yeni yerler keşfetmeyi sohbet etmeyi kitap okumaya dizi/film seyretmeyi seven bir insanım. Bunların hiçbirini sevmez iş dışında evde oturmayı tercih eder. Beraber alişverişe gidelim mi derim beni sürükleme avm ye der geçer köşesine oturur. Sinemaya gideriz dışarıda 10 km ötemde yürür asla elimi tutmaz. Özel günlere karşı alerjisi var. Doğumgünüm hep bir sorun olmuştur. Ağzının kenarı ile kutlar başka bişi yok. En son anneler gününde ilk anneler günüm bu sene kutlamadı bile. Çok bozuldum birazda kırıldım. Bir çiçek alabilirdi evladımız için teşekkür edebilirdi. Doğum yaptım bir çiçek bşr kutlama bile olmadı. Doğum sonrası çekim yapalım dedik zorla katıldı zorla girdi karelere. Beraber hiç foto çekilmek istemez. Hep ben yakalarım bir kare evladımız ile beraber. Oğlumuz ile olan fotosunu koydu hesabında paylaştı. Ama aile olarak olan fotomuzu görmedi bile. Ben artık istenmediğimi düşünüyorum. Tavır aldığımda ise gelip gönlümü alıyor öpüyor. Sürekli kadınları aşşağılıyor. Trafikte evde her yerde. Bende o zaman patlıyorum o zaman evlenmeseydin benimle katolik nikahı kıymadık. Ayrılabilirsin benden kapı orada diyorum. Yol canım şaka yapıyorum diyor gelip öpüyor falan. Ama ben artık çok sıkıldım. Psikolojim bozulmaya başladı. Bir yardım alabilirim. Ne önerirsiniz?
Sizi bilerek kırmıyor ama öküzlük var ruhunda sanırım. Mizacı bu. Doğuştan getirmiş.Öyle sert bir giriş yapınca gülüyor hemen. Yok olmaz oğlumuz var artık diyor. Bizi bağlayan sadece oğlumuzsa bağlamasın diyorum ardından odayı terk edip bende pişmanım bu evliliği yaptığım için dedim. Bir kaç gün süt dökmüş kedi gibi dolanıyor etrafta
Düzelmez. Uzmanlar bile düzelmez beklemeyin diyorlar.Sizi bilerek kırmıyor ama öküzlük var ruhunda sanırım. Mizacı bu. Doğuştan getirmiş.
Düzelir gibi gelmedi bana
cok uzuldum adina. ben kaldiramadim o narsist modelinden kocayi. anne baba tarafindan sisirdikce sisirilmis ama ici karakteri bozuk bi herifi bosadim. yasadigin derin uzuntuyu inan anlayabiliyorum ben.Anne fazlasıyla egolu büyütmüş kendisini. Çok şımartılmış. Bense çok severek evlendim kendisi ile başlarda inanılmaz büyük aşkla bağlandım kendisine. İlgi sevgi aşk fazla gelmiş olabilir diyorum. Çok taviz verdim sanırım. Bir çok kez ben olmasaydım evde kalırdın sen dedi gelmişin kaç yaşına ben aldım kurtardım seni diyebilecek kadar özgüvenli. Dibe batırmaya çalişiyor beni
Ya da bazi adamlar evlenene kadar insan taklidi yapmakta çok başarılı.surpriz yumurta gibiler.Yani özellikle yanında yürümemek nedir ya
Adamın eş olarak hiç bir artısı yok
Kızlara tavsiyene bayıldım:)ama kızlarımız imzayı atana kadar ne yazıkki gercegi görmüyorlar
Hangi sehirdesiniz? Kel alaka olacak amaÖyle sert bir giriş yapınca gülüyor hemen. Yok olmaz oğlumuz var artık diyor. Bizi bağlayan sadece oğlumuzsa bağlamasın diyorum ardından odayı terk edip bende pişmanım bu evliliği yaptığım için dedim. Bir kaç gün süt dökmüş kedi gibi dolanıyor etrafta
Ben boyle asiri ozguvenli insanlarin icinde icten ice hep kendini begenmeme,asagilik duygusu oldugunu dusunuyorum.Ozellikle kendinden ustun gordukleri kisileri asagiya cekmeye calisirlar..Hak ettiginden fazla deger vermeyin.Anne fazlasıyla egolu büyütmüş kendisini. Çok şımartılmış. Bense çok severek evlendim kendisi ile başlarda inanılmaz büyük aşkla bağlandım kendisine. İlgi sevgi aşk fazla gelmiş olabilir diyorum. Çok taviz verdim sanırım. Bir çok kez ben olmasaydım evde kalırdın sen dedi gelmişin kaç yaşına ben aldım kurtardım seni diyebilecek kadar özgüvenli. Dibe batırmaya çalişiyor beni
Evet kendimi üzmemem onada bunu yapmasına izin vermeyeceğim. Ben kendi hayatıma bakacağım Bebeğim ile beraber güzel hayallerim var Allah’ın izniyle onları gerçekleştireceğim. Elimde olan imkanlar ile hayatımı bşr güzel yaşayacağım.cok uzuldum adina. ben kaldiramadim o narsist modelinden kocayi. anne baba tarafindan sisirdikce sisirilmis ama ici karakteri bozuk bi herifi bosadim. yasadigin derin uzuntuyu inan anlayabiliyorum ben.
hakkinda hayirlisi insallah ♥ dibe vurmadan caresini bul, onunla yada onsuz ama kendine eziyet etme, etmesine de izin verme.
İnsan psikolojisindede bu vardır zaten. Bir çok okuduğum kaynak makale böyle. Mesela beni annesi/teyzesi en Yakınları çok beğenir ve takdir ederler. Annesi özellikle beni sever över korur herkesin içinde. Bu ise sadece durur ve bakar. İçten içe kendinden üstün görür sanırım.Ben boyle asiri ozguvenli insanlarin icinde icten ice hep kendini begenmeme,asagilik duygusu oldugunu dusunuyorum.Ozellikle kendinden ustun gordukleri kisileri asagiya cekmeye calisirlar..Hak ettiginden fazla deger vermeyin.
Çok haklısınız çok şımarttım. Uzmanlar derki şayet bir insanı gereğinden fazla fazla sever önem gösterirseniz o bundan hoşnut olmaz ağır gelir o ilgi sevgi ve böyle size kötü davranır.Ona onun gibi davranacaksiniz. Totosunu cok kaldirmissiniz. Keske bastan taviz vermeseydiniz
ELimden geleni yapmak istiyorum. Çaba elbette vermeliyim vermeliydim. Herhangi bir şey yapma niyetinde değilim artık ondan umudumu kestim. Böyle hödük bir adamı hayatıma aldığım için kendimede kızıyorum.terapiye gerek yok.
sen adamin totosunu kaldirmissin simdide tepeden basina miciyor.
cözüm basit; adam yerine koyma.
niye bukadar caba veriyorsun?
adami don juan yapacak degilsin.
Öyle yapacağım. Ünlü psikiyatrs Engin Geçtan kitabında bir insana bağırabilirsiniz hakaret edebilirsiniz hatta şiddete bile başvurabilirsiniz ama ona en büyük acıyı ona hiçlik yaşatarak yaparsınız der. Hiçlik görmezden gelmek. İnsanı bitiren mahveden bir şey.Onun size yaptığının aynısını yapın. Bazen misilleme gerekir.
Size ne hissettirdiğini anlaması gerekiyor. Sonrasında da terapi teklif edin..
ELimden geleni yapmak istiyorum. Çaba elbette vermeliyim vermeliydim. Herhangi bir şey yapma niyetinde değilim artık ondan umudumu kestim. Böyle hödük bir adamı hayatıma aldığım için kendimede kızıyorum.
3 senelik evliyiz ama eşim gerçekten artık beni çok bunalttı. Kendisi belirttiğim gibi bencil sürekli eleştiren küçümseyen hiç bir şeyi beğenmeyen çoğu zaman gergin sinirli biri. Ortak noktamız yok. Akşamları şu meşhur Online savaş oyunu oynar tüm gece kulaklığını takıp. Ben ise aktif sosyal bir insanım. İnsan ilişkilerini gezmeyi yeni yerler keşfetmeyi sohbet etmeyi kitap okumaya dizi/film seyretmeyi seven bir insanım. Bunların hiçbirini sevmez iş dışında evde oturmayı tercih eder. Beraber alişverişe gidelim mi derim beni sürükleme avm ye der geçer köşesine oturur. Sinemaya gideriz dışarıda 10 km ötemde yürür asla elimi tutmaz. Özel günlere karşı alerjisi var. Doğumgünüm hep bir sorun olmuştur. Ağzının kenarı ile kutlar başka bişi yok. En son anneler gününde ilk anneler günüm bu sene kutlamadı bile. Çok bozuldum birazda kırıldım. Bir çiçek alabilirdi evladımız için teşekkür edebilirdi. Doğum yaptım bir çiçek bşr kutlama bile olmadı. Doğum sonrası çekim yapalım dedik zorla katıldı zorla girdi karelere. Beraber hiç foto çekilmek istemez. Hep ben yakalarım bir kare evladımız ile beraber. Oğlumuz ile olan fotosunu koydu hesabında paylaştı. Ama aile olarak olan fotomuzu görmedi bile. Ben artık istenmediğimi düşünüyorum. Tavır aldığımda ise gelip gönlümü alıyor öpüyor. Sürekli kadınları aşşağılıyor. Trafikte evde her yerde. Bende o zaman patlıyorum o zaman evlenmeseydin benimle katolik nikahı kıymadık. Ayrılabilirsin benden kapı orada diyorum. Yol canım şaka yapıyorum diyor gelip öpüyor falan. Ama ben artık çok sıkıldım. Psikolojim bozulmaya başladı. Bir yardım alabilirim. Ne önerirsiniz?
Bir insan eşini aşağılayınca mutlu olacağını nasıl düşünür anlamıyorum. Bırak dibe batırmayı göklere çıkarması, bu benim eşim deyip gurur duyması lazım. Sen kötü, evde kalmış, karakter olarak iyi değilsen ( özür diliyorum kusura bakma) kocan da böyle karakteri kötü bir kadının kocası o zaman. Azıcık akıllı olsalar hayat da evlilik de çok güzel gerçekten.Anne fazlasıyla egolu büyütmüş kendisini. Çok şımartılmış. Bense çok severek evlendim kendisi ile başlarda inanılmaz büyük aşkla bağlandım kendisine. İlgi sevgi aşk fazla gelmiş olabilir diyorum. Çok taviz verdim sanırım. Bir çok kez ben olmasaydım evde kalırdın sen dedi gelmişin kaç yaşına ben aldım kurtardım seni diyebilecek kadar özgüvenli. Dibe batırmaya çalişiyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?