Bencil ve narsist bir koca ile ne yapılır?

Öyle sert bir giriş yapınca gülüyor hemen. Yok olmaz oğlumuz var artık diyor. Bizi bağlayan sadece oğlumuzsa bağlamasın diyorum ardından odayı terk edip bende pişmanım bu evliliği yaptığım için dedim. Bir kaç gün süt dökmüş kedi gibi dolanıyor etrafta

Çok zor canım Allah yardımdın olsun ve kocana akıl fikir versin. Ben olsam çocuk yapmadan terkederim onu. Sen ilk günden herşeyine her huyuna her suyuna okey demişsin müdahele etmemişsin adamda öyle kalmış

Sizi bilerek kırmıyor ama öküzlük var ruhunda sanırım. Mizacı bu. Doğuştan getirmiş.

Düzelir gibi gelmedi bana

cok uzuldum adina. ben kaldiramadim o narsist modelinden kocayi. anne baba tarafindan sisirdikce sisirilmis ama ici karakteri bozuk bi herifi bosadim. yasadigin derin uzuntuyu inan anlayabiliyorum ben.
hakkinda hayirlisi insallah dibe vurmadan caresini bul, onunla yada onsuz ama kendine eziyet etme, etmesine de izin verme.

Yani özellikle yanında yürümemek nedir ya
Adamın eş olarak hiç bir artısı yok

Kızlara tavsiyene bayıldım:)ama kızlarımız imzayı atana kadar ne yazıkki gercegi görmüyorlar
Ya da bazi adamlar evlenene kadar insan taklidi yapmakta çok başarılı.surpriz yumurta gibiler.

Hangi sehirdesiniz? Kel alaka olacak ama

Ben boyle asiri ozguvenli insanlarin icinde icten ice hep kendini begenmeme,asagilik duygusu oldugunu dusunuyorum.Ozellikle kendinden ustun gordukleri kisileri asagiya cekmeye calisirlar..Hak ettiginden fazla deger vermeyin.

Ona onun gibi davranacaksiniz. Totosunu cok kaldirmissiniz. Keske bastan taviz vermeseydiniz

Bu kütüğü koca diye sizin yerinize başkası mı seçti? Yoksa bir gün önce dünyanın en tatlı, romantik erkeği iken, kafasına darbe aldı da bir anda mı böyle oldu? Kızacaksınız belki ama zaten anlattığınız kadarıyla adam hep böyleymiş. Değişir diye mi umdunuz? Allah çocuğunuza sağlıklı, mutlu ömürler versin, lakin bu adamla çocuk yapmak niye ki? Beni ve tüm hemcinslerimi aşağılayacak, bana zaman ayırmayacak, özel hissettirmeyecek, dışarıda yanımda yürümeye bile tenezzül etmeyecek... Eeee ne anladım öyle eşten? İnsanın sevişesi bile gelmez yav böyle bir odunla. Terapi görsün desek, muhtemelen kendini o kadar kusursuz görüyordur ki, yanaşmaz. Umarım işiniz gücünüz vardır da, hayatınızı bu odunla heba etmezsiniz.

Onun size yaptığının aynısını yapın. Bazen misilleme gerekir.
Size ne hissettirdiğini anlaması gerekiyor. Sonrasında da terapi teklif edin..

Evet kendimi üzmemem onada bunu yapmasına izin vermeyeceğim. Ben kendi hayatıma bakacağım Bebeğim ile beraber güzel hayallerim var Allah’ın izniyle onları gerçekleştireceğim. Elimde olan imkanlar ile hayatımı bşr güzel yaşayacağım.

Ben boyle asiri ozguvenli insanlarin icinde icten ice hep kendini begenmeme,asagilik duygusu oldugunu dusunuyorum.Ozellikle kendinden ustun gordukleri kisileri asagiya cekmeye calisirlar..Hak ettiginden fazla deger vermeyin.
İnsan psikolojisindede bu vardır zaten. Bir çok okuduğum kaynak makale böyle. Mesela beni annesi/teyzesi en Yakınları çok beğenir ve takdir ederler. Annesi özellikle beni sever över korur herkesin içinde. Bu ise sadece durur ve bakar. İçten içe kendinden üstün görür sanırım.

terapiye gerek yok.
sen adamin totosunu kaldirmissin simdide tepeden basina miciyor.
cözüm basit; adam yerine koyma.
niye bukadar caba veriyorsun?
adami don juan yapacak degilsin.
ELimden geleni yapmak istiyorum. Çaba elbette vermeliyim vermeliydim. Herhangi bir şey yapma niyetinde değilim artık ondan umudumu kestim. Böyle hödük bir adamı hayatıma aldığım için kendimede kızıyorum.

Onun size yaptığının aynısını yapın. Bazen misilleme gerekir.
Size ne hissettirdiğini anlaması gerekiyor. Sonrasında da terapi teklif edin..
Öyle yapacağım. Ünlü psikiyatrs Engin Geçtan kitabında bir insana bağırabilirsiniz hakaret edebilirsiniz hatta şiddete bile başvurabilirsiniz ama ona en büyük acıyı ona hiçlik yaşatarak yaparsınız der. Hiçlik görmezden gelmek. İnsanı bitiren mahveden bir şey.

ELimden geleni yapmak istiyorum. Çaba elbette vermeliyim vermeliydim. Herhangi bir şey yapma niyetinde değilim artık ondan umudumu kestim. Böyle hödük bir adamı hayatıma aldığım için kendimede kızıyorum.

hayir canim- caba vermeden bazi seylerin tik diye yerine oturmasi lazim. bir iliskide esler arasi uyum olmasi gerekli. eger uyum yoksa o evlilik asla yürümez- yürüse bile hep asiri taviz veren ve mutsuz olan bir taraf olur.
evlilige caba sarfetmek senin ilk zamanlar yaptigin degil- yanlis ögretmisler bize iste.
bir insanin kicini kaldirmak caba vermek degil- sizi degersiz gören bir insanin suyuna gitmek caba vermek degil. her konuda isteklerini bastirmak zaten caba vermek degil.

romatizm vs. ben sahsen bunlara takilmiyorum, cicek böcege önem veren bir kisi degilim mesela . sanirim seninde isteklerin bunlar degil. mutlu, huzurlu bir yuva istiyorsun ama karsidaki adam senin isteklerinin farkinda bile degil
gercekden üzülüyorum böyle konulara denk gelince.

neyse- sorunu anlamissin ve cözmek icin cabaliyorsun zaten.
vermeyi kestigin an zaten cogu sorunun cözülecek. kendine kizmana gerek- insan yasamadan bilemiyor.

Bu adamla değişmeden hayatınızı geçirebilir misiniz? Şöyle karşınıza alıp adam akıllı konuşun ve hatta şikayetçi olduğunuz konuları yazıya döküp önüne koyun. Değişmediği takdirde boşanma kozunuzu oynayın. Değişmezse zaten boşanın bu adamdan baksanıza hayatı size resmen zehir ediyor.

Bir de hiç ortak noktanız olmayan bu adamla nasıl evlenmeye karar verdiniz ?

Bir insan eşini aşağılayınca mutlu olacağını nasıl düşünür anlamıyorum. Bırak dibe batırmayı göklere çıkarması, bu benim eşim deyip gurur duyması lazım. Sen kötü, evde kalmış, karakter olarak iyi değilsen ( özür diliyorum kusura bakma) kocan da böyle karakteri kötü bir kadının kocası o zaman. Azıcık akıllı olsalar hayat da evlilik de çok güzel gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…