Bencilce bir istek mi bu

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Arkadaslar benim bir tane kiz kuzenim var ve cevrelerindeki tanidik bir sulalenin ogluna asik oldu. Ama yengem buna cok karsi neden derseniz mesela yengemler uc kiz kardesler ve gencliklerinde iki kiz kardes olarak o ailedeki iki tane adama asik olmuslar, diger kiz kardes de diger bir adamla benzer bir durum yasamis ve adamlarin hepsi bunlari aldatip terketmis. O yuzden o aileyle kavgali olmasalar da ozellikle o ailenin erkeklerine karsi bir kin gibi duygulari var. Ama biz de dusunuyoruz ki gecmiste kalmis gitmis olaylar, hem ailenin gencleri farklidir belki, herkes ayni olacak diye bir sey yok sonucta.. Yani lafin kisasi sizce yengemler hakli mi yoksa yaptiklari bencillik mi? Oyle aklima geldi sormak istedim

Genlerinde çapkınlık varsa oğullarıda aynıdır yengeler haklı nokta

Bencillik değil , temkinli bir bakış açısı . Tabi kii kimseyi çevresindekilerle yargılamak doğru değil , ama ben olsam ben de yengeler gibi düşünebilirdim sanırım

Çok çok nadir istisnalar olmadığı sürecekişi kendi ailesinin toplamıdır. Akraba olduğu kişileri aldatacak kadar rahatlık beni de bir düşündürürdü, temkinli olurdum. Birde yaş gençken böyle şeyler çok görülemiyor ama ileride çok önemli oluyor. Karakter önemli bir husus.

Reactions: Cac
Aile çok önemli kuzenin kendini yakmasin

Bence haklı kadın

Sıkıntı gen değil bence, hoş bir durum değil yapılan. Ön yargı var. Aynı zamanda yüz yüze bakma mecburiyeti. Bu tür durumlar malesef sonu pek iyi bitmiyor. Akraba evliliği uzak veya yakın iyi bir karar değil.

Bencillikten daha çok tedbir gibi geldi. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş :)

Valla ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim heralde. Sonuçta onların elinde onların terbiyesiyle büyüdü. Ne bilim ön yargılı olmamak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…