- 17 Nisan 2020
- 1.200
- 1.462
- 63
- Konu Sahibi HaklisinHocam
-
Haklısınız normalde zaten bir çok işimi ben hallederim mevzu kendim olsa kalkar giderdim ama arabayı yeni değiştirdik ve ben otomatik vites kullanmayı bilmiyorum öğrenmedim ambulansı arayacağımı söyledim gidelim o zaman dedi ama çocuk kendini yerlere attı öyle olunca sakinleşmesi için beklemek zorunda kaldımKarılarına karşı ilgisiz erkekleri görüyoruz artık çok sık ama insan evladına karşı da bu kadar umursamaz olamaz olmamalı ya :/
Biz kadınlar mı bu erkekleri bu kadar şımarttık bilmiyorum
Keşke kalkıp keyfi gelecek de çocuğa bakacak diye beklemek yerine kızınızı kapıp hasteneye götürseydiniz. Her anne gibi çocuğum benim kırmızı çizgim, çocuğum hastayken hala dana gibi yatmayı düşünen bir adamla sanırım ömrümü geçirmek istemezdim:/
Aynen habire yemek yedirmiş konu sahibi ki ben de takildim buna.Çocuğu hastaneye götürmeniz gerekiyor, anahtarı bırak demek yerine kendiniz alsaydınız, gece defalarca küsmüş çocuğa patates kızartmaya ne gerek var? Gece de yine yemek yedirmişsiniz zaten.
Sizi geçtim evladına merhamet etmeyen bir insana diyecek birşey bulamadım ben.
Çocuğum hastayken en son yapacağım şey dedikodudur anlatıp boşalmak istedim5 yillik evlisiniz ve 2 cocugunuz var. Esiniz bu kadar bencilse, bu kadar sikayetciyseniz onu zamaninda dusunecektiniz. Burada simdi biz ne desek esinizi savunacaksiniz ve mutlu mesut hayatiniza devam edeceksiniz. Bizler kotu olacagiz. Onun icin gecer cok takilmayin. Esinizden cok sikayetciyseniz ona gore bir yol cizin. Yok amac dedikodu ise onu aile bireyleri ile yapin Ki biz kotu olmayalim.
çok sevindim gerçekten.Çok şükür durabiliyorum öğretmenim ama şu an çocuktan dolayı ücretsiz izne ayrıldım
Şimdi nasıl kızınız gittiniz mi doktora?Çocuğum hastayken en son yapacağım şey dedikodudur anlatıp boşalmak istedim
Çocuğum hastayken en son yapacağım şey dedikodudur anlatıp boşalmak istedim
Yemekten kastım bir lokma ekmek o da ilaç midesini ağrıtmasın die zaten hasta çocuk ben dayatsam bile tabak dolusu yemek yiyebilir mi sizceAynen habire yemek yedirmiş konu sahibi ki ben de takildim buna.
Gittik test yaptılar röntgen çektiler serum takmak istediler ama kızım yerlere attı taktırtmadı bizde geldik ilaçta evde vardı vermediler uyudu sonra işteŞimdi nasıl kızınız gittiniz mi doktora?
Yiyemez tabiki. İlacı ne maksatla verdiniz? Yani sebebini bilmeden ilaç vermek de sıkıntı burda. Mide almıyor zaten gıdayı üstüne bir de ilaç.Yemekten kastım bir lokma ekmek o da ilaç midesini ağrıtmasın die zaten hasta çocuk ben dayatsam bile tabak dolusu yemek yiyebilir mi sizce
Ne olmuş peki üşütmüş mü? Anlayamadım. GGeçmiş olsun ne diyelim.Gittik test yaptılar röntgen çektiler serum takmak istediler ama kızım yerlere attı taktırtmadı bizde geldik ilaçta evde vardı vermediler uyudu sonra işte
ilgisizliği sevgisizliği için bana attığı mesaj şu keşke seni mutlu edecek biriyle evlenseydin
nie seyrediyorsunuz oğlanı uzattım tut die
oğlumu yatağa bıraktım ister bak ister bakma dedim
kapısına vurdum kalktı kızla ilgilen çocuğu emziriyprum ben dedim
beyfendiyi çağırdım tekrar kalk acile gidelim
ağzıma geleni saydım senden yardım bekleyenden kabahat ben görürürüm dedim
dedim ki çocuğa bak ağlıyor
Öncelikle kızınızın inşallah ciddi bişeyi yoktur ama bir hastaneye götürseniz iyi olur bence..arabanın anahtarını bırak hastaneye gidicem dedim
heee bide öğretmensinizÇok şükür durabiliyorum öğretmenim ama şu an çocuktan dolayı ücretsiz izne ayrıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?