bencillikler

humanistmira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
2.913
4.393
83
en nefret edilesi insan türü tarafımdan: "kendine beklediği şeyleri başkalarına yapmaktan gocunanlar." Kendi özel gunlerinde aranmayı beklerler, güzel gunlerinde yanlarında olunsun isterler, aranıp sorulmak... kendileri yapmadığında normal, süt liman herşey; siz yapılana karşılık verdiğiniz halde şikayet, trip vs. gırla. hiçbirşey kendimizden değerli deģil. burda da kesin var bu tiplerden hissediyorum :)) önce ben ne yaptım da karşıdan ne bekliyorum diye düşünüp öyle hareket edin bi zahmet.
Diğerlerine sevgilerimle:)

Çok da umursama, boşver... Her önüne geleni umursamaya başlarsan, evin yolunu bulamazsın..
Hadi derler ya; bir gözün kör, bir kulağın sağır olacak. İşte o hesap..

Çok da umursama, boşver... Her önüne geleni umursamaya başlarsan, evin yolunu bulamazsın..
Hadi derler ya; bir gözün kör, bir kulağın sağır olacak. İşte o hesap..
evet canım sadece mantık hatalarıyla dolu bazıları. saskinlik benim ki. yoksa kimi ne denli onemsedigim bellidir=)

tobe estagfirulla. bu cumleyi soylemek icin belli bi yerde hale hazirda bekleyen bi grup kesin var. biri konu acsa da derdi kucuk diye bunumu dert ettin diyim die bekleyen.
İyi de derdin buraya özel degilse çevrenden dolayı olan sıkıntıları yazıp dertleşirsiniz.
Hadi derdimi yazayım derken burada da var bu tipler hissediyorum diyerek buraya da giydireyim der gibi yazmak garip açıkçası

buraya degil bu tiplere. spesifik bir konudan bahsetmek zorundasiniz diye bir madde okumadim ben bdv kurallarinda. benim neyi dert gorup gormedigimi sen nasi yargilayabilirsin pardon??? ya da kendimce bir sorun olarak gordugum bir konuyu bu sekilde anlatma istegimin neyini tartisiyorsun benimle?

Tartışmak mı

ben bu tariflediğin insanın zıttıyım doğum günümü unutan arkadaşıma umursamadım gittim hediye aldım kutladım vs ama

benim gibi olununca da kıymet bilinilmiyor. belki de o tipler gibi olmak lazım bilemiyorum

yapmazsa yapmam:)
önce deger verip ilgi gösteririm,baktım karşı taraf oralı değil,sonrasınnda ipini salarım gider

Bencil insan çok maalesef..
Herkese hakettiği gibi davranmak lazım ama olmuyor ya da enayilik sonucu patlayinca olunuyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…