Bende 19 mayista ameliyat oluyorum Dr. Yakup Avsar'a

Zuhalcim ben cok tsk ederim o guzel yorumlarin icin:)) Bende cok dogal gorunmesini istiyordum ama Yakup Avsarin yaptigi burunlar hep dogal gorunuyor o yuzden bende onu tercih ettim. Evet ozellikle delikler ve yan kanatlari benim de cok onem verdigim sey kendisine de soylemistim kucuk delikler olsun diye:)) Insallah saglikli ve dayanikli bir burun olur tek temmenim o simdi:)) Allah herkesin gonlune gore verir insallah

Tsk ederim cnm, ne guzel yorumlamissin oyle:))) opuyorumnanaktan

Yakinda onden resimlerimi de yuklerim:)))

Arkadaslar boyle guzel yorumlar oldukca benim icimde kipir kipir oluyor valla hepinize teker teker tsk ederim opuyorumnanaktan

:enbuyukkk:

Arkadaslar, yuzumdeki sisliklerin daha tez inmesi icin onere bileceginiz birsey var mi? Sanki daha cok sis gibi geliyor yuzum bana(

daha cok yeni canim...ama galiba kizlar bi krem sürüyorlar ismini bilmiyorum...

ve buz uyguluyorlar sürekli vakitleri oldugunda......
ve ananas yiyorlar, ananas ödemleri azaltiyormus.....pink öyle diyordu.....

ama en iyisi doktoru ara ve sor....

Tsk ederim filizcim, o dedigin krem arnica herhalde ben onu kullaniyorum zaten.
Buz uygulamasi yapmiyorum artik 10 gun oldu daha faydasi olmaz diye dusunmustum, ama ananas dogru pink soylemisti, yarin sabah ilk isim ananas alip yemek olucak:))

cok tsk canim:))

Merhaba melidecim,

Mesaj sayım yeterli olmadığı için mesajlarına buradan yanıt verebiliyorum. Öncelikle duaların ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. ıyileşme süreci fena gitmiyor. Hatta bugün 5. gün ben işe geldim. Çalışıyorum. Ama ilk iki gün biraz zordu tabi. Benimde yüzüm özellikle yanaklarım baya şişti. Ama cildim çok ince imiş . Sanırım cilt yapısıyla ilgili bir durum. 2 gün sonrada Yakup Beye atelin çıkartılması için gideceğim. Bunu yaptığıma inanamoyorum. Ben 42 yaşımdayım. Ve kendimi bildim bileli bu ameliyatı olmak istiyordum. Eminimki bir ay sonra falan keşke bu ameliyatı niye daha önce olmadım diye pişman olacağım. Çünkü benim burun deliklerinden biri tamamen kemikle kapalı imiş diğer tarafdada et varmış. Burundan nefes almak nasıl bir şey göreceğiz inşallah. Estetik
açıdan ise aslında bir gün bile beklememem gerekirdi ama ne yapalım kısmet bu güne imiş. ınşallah iyileşme döneminde kazasız belasız biran evvel geçiriri ve sağlıklı olarak hayatımıza devam edebiliriz.
BUradan burnunu yaptırmak isteyenlere, daha fazla beklemeyin ve do it. diyorum.

Melidecim sanada eşin ve çocuklarınla sağlıklı ve mutluluk dolu günler diliyorum. Tekrar görüşmek üzere,

Nisa

Ayyyy cnm ya beni cok meraklandirdin cok sevindim herseyin yolunda olmasina, cok sukur:)) Nisacim gercekten mi sen 42 yasindasin cok saskinim simdi valla guzelim acaip hic gostermiyorsun daha seni klinikte gormemis olsam olabilir diycem ama valla cok sasirdim:))) O kadar sevindim ki seni klinkte gormekten, ne tesaduf ama degil mi burda tanisip orda gorusebilmek kisa olsa bile:) Sakinlestirici iyi geliyor degil mi verdikleri:)

Seninde baya bir sorunun varmis burnunlan iyki olmusun bak, bende oyle diyorum simdi hep iyki olmusum diye ben 33 yasindayim ve ben bugune kadar korkumdan olmadim daha dogrusu ama doktorumuzun uyguladigi system agrisiz oldugunu ogrenince karar verdim olmaya iykide olmusum ve bitti cok sukur:))

Su iylesme sureci de iyi gecerse kazasiz belasis, ohhh gel keyfim gel degil mi:)))

Aletin alindigi gun sana oyle iyi gelecek ki, sanki bir an nefes alabiliyorsun gibi gelicek ooooh beeee waauuw demistim ben:))) Ama alindiktan hemen hemen 2 saat sonra baya belirgin bir sekilde sisicek o guzel burnusun, ama gun gectikce de inecek hic canini sikma o konuda. Banada olan bir arkadas boyle anlatmisti:)

Benim burnum simdi gunden gune degisiyor ne guzel:))) Benim sadece yanaklarim ve goz altimda sislikler var suan onlarda goz alti dolgusundandir diye dusunuyorum hep dua ediyorum allahim tez vakit insallah iner diye:))

Bak ne guzel sen isine bile baslamissin masallah ama fazla yormamaya bak kendini:)

Burdan yazisalim cnm, kendine cooook iyi bak.

Kendini iyi hissetiginde resimlerinide yukle bakalim coook meraktayim o guzel burnuna emin yakup bey sanada guzel bir burun cikartmistir yuzune gore:))opuyorumnanaktan

Melide

Melidecim,

Nasılsın. Şişlerin biraz olsun inmiştir herhalde. Burnundan memnunsundur umarım. Benim dün atel çıkartıldı. Ama bana çok tuhaf geldi. Sanki Benim yüzüme başka birinin burnunu koymuşlar gibi hissettim. Ama bu çok doğal tabi. Bir kez bende acayip radikal bir değişiklik yapıldı. Burnum çok kemerli idi. Şu an baya bir şiş. Sanırım bu süreçte en önemli şey sabrederek beklemek. Bir müddet sonra resimlerimi koyacağım.

Sen nasıl hissediyorsun??

Nisacim, demek seninde atelinde cikti, yazdiklarinin sonuna kadar katiliyorum bende ayni seyleri hissettim:) Bana da o gun cok tuhaf gelmisti burnum ama aynaya baktikca alistim hatta ayyy ben ne yaptirdim diye bile dusunmustum icimden Ama bu his cok dogalmis gercekten simdi cok alistim burnuma cunku sislikler yavas da olsa iniyor gun gectikce ve burnun gercek sekli belli oluyor. Iyki yaptirmisim diyorum simdi:)) Atelden sonraki 2 gun cok sis oluyor ondan sonra yavas yavas iniyor ben arnica almistim onun baya bi faydasi oluyor sislikler ve morluklar icin dahada kullaniyorum. Birde burun icine bepanten kremi suruyorum kulak pamugu yardimiylan o da burun icinin nemli kalmasini sagliyor surmedigim zaman ici geriliyor sanki. Sabrin sonu selamettir derler ya oyle valla bu burun ameliyatin sonrasi sabir etmek iste
Ben suan kendimi iyi hissediyorum sadece esnerken sanki burnum yerinden oynuyor gibi oluyorum o da normal herhalde ha birde gulusum cok tuhaf oldu eski gulusum yok o da dudak ustu daha sis diye herhalde. Guldugum zaman burun kanatlarimdan cekme oluyor o da gulusumu degistiriyor insallah degisir ve eski gulusume kavusurum:))

Ben artik yavas yavas nefes aliyorum burnumdan:) darisi sana cnm ins yakin zamanda:)
Bende yeni resimler yuklerim bir kac gun icinde:)

canim oncelikle cok gecmis olsun ben kisa bir tatildeyidim de sana yazamadim ama hebrini aldim melideciyimden ameliyat olmussun ve cok guzel gecmis ben de senin gibi bu ameliyati kendimi bildim bilele isterdm , keske daha once olsaymisim dediyim de oldu ,ama kismet cnm benim bu gune imis, ki allahim karismiza yakup bey gibi basarili bir doktor cikardi ben kendimi cok sansli hissediyorum sende kesinkle oyle sin benim aldigim en dogru karar di tam bir amcanin bana muhaenanede dedyi gibi bir kez daha gecmis olsun guzel burunlar kervanina hos geldin resimlerini bekliyoruz en kisa zamanda

ben yine vazgecmek üzereyim....
korku basti beni....ya daha kötü olursa....zaten sansiz bi insanim.., ya iyi olmazsa eskisini ararsam diye...üfff ya...

ben yine vazgecmek üzereyim....
korku basti beni....ya daha kötü olursa....zaten sansiz bi insanim.., ya iyi olmazsa eskisini ararsam diye...üfff ya...

Ayyy cnm ya seni cooook iyi anliyorum bende de oyle oldu ama inanki sonradan bosuna hep oyle dusunmusum diyeceksin sende kendine insallah:))) ben hep soyle dusundum "bundan daha kotu bir burun olmaz herhalde" soylenip durdum kendime:))
Az kaldi senin gitmene 10/06 degil miydi hatirladigim kadariylan?? Hic korkma cnm hep guzel seyler dusunmeye bak, guzel dusun ki guzel olsun. Kendine haksizlik ediyorsun sansiz bir insanim demekle bak sen o kadar sanslisin ki boyle bir ameliyat yaptiracak guctesin ya yaptiramiyan insanlar onlar yazik ne dusunsun??? Artik sans benim yanimda diye dusun cnm:)) opuyorumnanaktan guclubacismile

merhaba cance,

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Aslında ameliyat öncesinde seni ve mesajlarını hep takip ettim. Sen ve güzel burnun beni gerçekten çok yüreklendirdi. Ayrıca ameliyat sonrası mutluluğun fotoğraflarından o kadar belli oluyordu ki, ben de bunu yaşamayı çok istedim. Resimlerimi inşallah becerebilirsem en kısa zamanda yükleyeceğim.

Melidecim Nasılsın,
Umarım her şey yolundadır.
Ben burnuma yavaş yavaş alışıyorm. Tabi en güzeli burnumdan nefes alabilmek. Bugün 12. gün ve burnum açıldı gibi. Hatta ameliyat öncesine göre çok daha rahat efes alabiliyorum. Görünüm olarak da kendimi iyi hissetmeye başladım. Ben de senin gibi bundan daha kötüsü olamaz diye düşündüğüm için şu an gayet mutlu hissediyorum. Darısı ameliyat olmayı düşünenlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…