Merhaba Melide,
Ilk önce arkadas listene kabul ettigin icin tesekkürler
Cok büyük gecmis olsun. Gercekten inanilmaz bir degisim olmus, güzel gözlerin cikmis ortaya ve burun simdiden cok dogal gözüküyor, zamanla daha da iyi olucaktir. Özellikle delikler ve yan kanatlari cok dogal buldum. Tekrar tebrik ederim.
Bende çok beğendim.Burun ucu ve delikleri harika tam benim tarzım.Burun sırtındaki şişlikler inip hafif kavis oluşunca şahane olacak ,burun ucunun dikliğide güzel olmuş.En kısa zamanda önden de fot.koyar mısın ? sevgiler...
her kezin yuzune gore burnu vardir o da o gerceyi bozmak taraftari deil en yakisani yapiyor hocam sag olsun allah ona dert keder gostermesinopuyorumnanaktan
daha cok yeni canim...ama galiba kizlar bi krem sürüyorlar ismini bilmiyorum...
ve buz uyguluyorlar sürekli vakitleri oldugunda......
ve ananas yiyorlar, ananas ödemleri azaltiyormus.....pink öyle diyordu.....
ama en iyisi doktoru ara ve sor....
Merhaba melidecim,
Mesaj sayım yeterli olmadığı için mesajlarına buradan yanıt verebiliyorum. Öncelikle duaların ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. İyileşme süreci fena gitmiyor. Hatta bugün 5. gün ben işe geldim. Çalışıyorum. Ama ilk iki gün biraz zordu tabi. Benimde yüzüm özellikle yanaklarım baya şişti. Ama cildim çok ince imiş . Sanırım cilt yapısıyla ilgili bir durum. 2 gün sonrada Yakup Beye atelin çıkartılması için gideceğim. Bunu yaptığıma inanamoyorum. Ben 42 yaşımdayım. Ve kendimi bildim bileli bu ameliyatı olmak istiyordum. Eminimki bir ay sonra falan keşke bu ameliyatı niye daha önce olmadım diye pişman olacağım. Çünkü benim burun deliklerinden biri tamamen kemikle kapalı imiş diğer tarafdada et varmış. Burundan nefes almak nasıl bir şey göreceğiz inşallah. Estetik
açıdan ise aslında bir gün bile beklememem gerekirdi ama ne yapalım kısmet bu güne imiş. İnşallah iyileşme döneminde kazasız belasız biran evvel geçiriri ve sağlıklı olarak hayatımıza devam edebiliriz.
BUradan burnunu yaptırmak isteyenlere, daha fazla beklemeyin ve do it. diyorum.
Melidecim sanada eşin ve çocuklarınla sağlıklı ve mutluluk dolu günler diliyorum. Tekrar görüşmek üzere,
Nisa
Melidecim,
Nasılsın. Şişlerin biraz olsun inmiştir herhalde. Burnundan memnunsundur umarım. Benim dün atel çıkartıldı. Ama bana çok tuhaf geldi. Sanki Benim yüzüme başka birinin burnunu koymuşlar gibi hissettim. Ama bu çok doğal tabi. Bir kez bende acayip radikal bir değişiklik yapıldı. Burnum çok kemerli idi. Şu an baya bir şiş. Sanırım bu süreçte en önemli şey sabrederek beklemek. Bir müddet sonra resimlerimi koyacağım.
Sen nasıl hissediyorsun??
ya resımlere nerden bakılıyo.bende bakabılırmıyım
canim oncelikle cok gecmis olsun ben kisa bir tatildeyidim de sana yazamadim ama hebrini aldim melideciyimden ameliyat olmussun ve cok guzel gecmis ben de senin gibi bu ameliyati kendimi bildim bilele isterdm , keske daha once olsaymisim dediyim de oldu ,ama kismet cnm benim bu gune imis, ki allahim karismiza yakup bey gibi basarili bir doktor cikardi ben kendimi cok sansli hissediyorum sende kesinkle oyle sin benim aldigim en dogru karar di tam bir amcanin bana muhaenanede dedyi gibi bir kez daha gecmis olsun guzel burunlar kervanina hos geldin resimlerini bekliyoruz en kisa zamandaMerhaba melidecim,
Mesaj sayım yeterli olmadığı için mesajlarına buradan yanıt verebiliyorum. Öncelikle duaların ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. ıyileşme süreci fena gitmiyor. Hatta bugün 5. gün ben işe geldim. Çalışıyorum. Ama ilk iki gün biraz zordu tabi. Benimde yüzüm özellikle yanaklarım baya şişti. Ama cildim çok ince imiş . Sanırım cilt yapısıyla ilgili bir durum. 2 gün sonrada Yakup Beye atelin çıkartılması için gideceğim. Bunu yaptığıma inanamoyorum. Ben 42 yaşımdayım. Ve kendimi bildim bileli bu ameliyatı olmak istiyordum. Eminimki bir ay sonra falan keşke bu ameliyatı niye daha önce olmadım diye pişman olacağım. Çünkü benim burun deliklerinden biri tamamen kemikle kapalı imiş diğer tarafdada et varmış. Burundan nefes almak nasıl bir şey göreceğiz inşallah. Estetik
açıdan ise aslında bir gün bile beklememem gerekirdi ama ne yapalım kısmet bu güne imiş. ınşallah iyileşme döneminde kazasız belasız biran evvel geçiriri ve sağlıklı olarak hayatımıza devam edebiliriz.
BUradan burnunu yaptırmak isteyenlere, daha fazla beklemeyin ve do it. diyorum.
Melidecim sanada eşin ve çocuklarınla sağlıklı ve mutluluk dolu günler diliyorum. Tekrar görüşmek üzere,
Nisa
ben yine vazgecmek üzereyim....
korku basti beni....ya daha kötü olursa....zaten sansiz bi insanim.., ya iyi olmazsa eskisini ararsam diye...üfff ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?