Bende boyle dusunuyorum isde.
Bikez aldatti yine yapcak yine mahvedecek beni kesin diyorum.
Cunku guven duygum kalmadi hic
Evet kizlar aldatildim. Adimi gizliyorum yeni isim aldm.
Cok zor bi durum.allah kimseye yasatmasin.
Is yerinden pislik bir bayandan gelen msjla ogrendim. Bu bayan evli 3yasinda kizi var ve gordugum biri.
Kendimden nefret ediyorum.
Mesajda soyle yaziyordu. "Biliyorum.sonu yok ama ben.neyim" bizimki tabi sonuna kaadar inkar modunda.
Resim ckdim mesaji. Nosunu almak icin o pisligin.
Ekledim rehberime. Whatsappi varmis. Hemen saydim sayisdirdim tabi. Sadece yazdigi sey"ozur dilerm yanlis oldu"
Esim hala.inkar.ediyor.
Ben seni aldatmadim seni cokseviyorum anlamiyosun beni. Nelerrr nelerrrr.
Bitsin dedim tiksiniyorum.senden dedim
Yataklarimizi ayirdim. Ailem yok burda.kucuk cocum var.
Kendimden nefret etmemin nedenide ne yazikki hala bu adamla ayni evde olmam.
Haftalar gecti hergun sevdigini soLuyor opuyor sarilmak istiyor. Yuz bulamadigi halde devam ediyor.
Diyeceksinizki ayril.
Bu soruyu cok kez sordum kendime "ayrilmalimiyim" evet! Ama ayrilmadim hala burdayim. Cocugum.icinmi bilmiyorum. Kafayi yemek uzereyim.
Resmen piskolojim bozuldu. Whatsappde arastiriyorum acaba ayni saatte online oluyolarmi yazisiyolarmi diye. Bi saat haber alamayim yazip duruyorum.ne yapiyon.nerdesin diye.
Kafayi yedim rssmen. Yuzune.karsi dedim. Beni kendinden soguttun guvenmiyorum sana dedim.
Ben inanki aldatmadim seni.diyor.
Burayada icimi dokmek.icin yazdim
Hickimseye anlatamiyorum.
Iyi kotu yorumlara acigim.
Cunku hala bu evde kalmamin iyi olmadigini bildigim halde burdayim. Ve sonumuzu gormuyorum.
Hakkimda hayirlisi.
Kizlar aksam geldi.dedimki ben.unutamiyorum yapdigini. Daha kotu seyler olmadan gel bitirelim dedim. Affedemiyorum dedim.
Diyoki ben bisey yapmadimki affedesin.
Tamam belki bir anlik kaymisindir ona. Neden itiraf etmiyosun dedim. Tel. Dokumanlarina bakipda zate ortaya cikaririm. Ben senin agzindan duymak istiyorm dedim. Benim sana karsi bi yanlisim olmadi. Bitirmeyelim ben seni cok seviyom falan filan saydi durdu.
Ben evimde duruyorum . Boyle biseyi yapdigin halde bida konuyu acmicam. Ama nezaman affederim seni bilmiyorum dedim. Hicbisey demedi. Zaten uzun zamAndir kizimla yatiyorum.
Gorundugu gibi aldatilmis biri olarak evini terketmeyen bi bayan.konumundayim. yuvami kurtarcamya hani.
Nekadar dogruysa tabii.
Is yerinden pislik bir bayandan gelen msjla ogrendim. Bu bayan evli 3yasinda kizi var ve gordugum biri.
Mesajda soyle yaziyordu. "Biliyorum.sonu yok ama ben.neyim" bizimki tabi sonuna kaadar inkar modunda.
Ekledim rehberime. Whatsappi varmis. Hemen saydim sayisdirdim tabi. Sadece yazdigi sey"ozur dilerm yanlis oldu"
Esim hala.inkar.ediyor.
Haftalar gecti hergun sevdigini soLuyor opuyor sarilmak istiyor. Yuz bulamadigi halde devam ediyor.
Diyeceksinizki ayril.
Bu soruyu cok kez sordum kendime "ayrilmalimiyim" evet! Ama ayrilmadim hala burdayim. Cocugum.icinmi bilmiyorum. Kafayi yemek uzereyim.
Resmen piskolojim bozuldu. Whatsappde arastiriyorum acaba ayni saatte online oluyolarmi yazisiyolarmi diye. Bi saat haber alamayim yazip duruyorum.ne yapiyon.nerdesin diye.
Kafayi yedim rssmen. Yuzune.karsi dedim. Beni kendinden soguttun guvenmiyorum sana dedim.
Cunku hala bu evde kalmamin iyi olmadigini bildigim halde burdayim. Ve sonumuzu gormuyorum.
Hakkimda hayirlisi.
Evet kizlar hepiniz haklisiniz dogru soyluyorsunuz.
Bnde hep oyle derdim beni aldatirsan.bitersin
Bida kesinlikle yaninda olmam derdim.
Tukurdugumu yaladim ve gidemedim
Nedir beni ceken anlamiyorumki
Bukadarmu acizsin diyorum kendime.
Valla inanmazsiniz anneme bile.soylemedin.
Hicc kimseye anlatmadim. Sadece buraya yazdim.
Sokdamiyim isimemis gelmedi utaniyomuyum bilmiyorum.
Biseyleri duzeltmek icin bile ugras gostermiyorum. Ama gitmiyorumda
Ne yapcami bilemedim ,bilmiyorum.
Saf saf bakiniyorum eviminn duvarlarina. B.k var sanki
Esim hala.inkar.ediyor.
Diyeceksinizki ayril.
Hakkimda hayirlisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?