bende aldatildim.piskolojim alt ust

sureklı whatsapp tan cevrim içi durumlarını takıp etmek, face den takıp etmek ve içteki bu süphe ile yasamak gercekten cok zor ...Allah yardım etsın sıze...

Esınız ınkar edıyor madem bırkac arkadasın da dedıgı gıbı telefon dokumanlarını cıkarın bırlıkte...
Ama zaten sız hala evde oldugunuz ıcın durumu kabullenmıs vazıyetındesınız maalesef...
Sadece bıraz surundurmek ıstıyorsunuz ve bu da esınızın ısıne gelır...

telefon dokumanlarını internetten de gorebilirsiniz. ozel olarak operatorden istemenize gerek yok.
sadece mesajla gelen sifreyi girmeniz gerek . ve incelediginizde tele uyarı mesajı gelecek onu silerseniz eşinizin haberi bile olmaz.

aslında ne yapacagını bilip de yapamamak sizinki...
fakat hem devam etme hem de affedememe... bunun ortası yok gibi.
eminim deseniz bile ne kadar gorusup gorusmediklerini bilmek belki kararınızı daha iyi netlestirmenizi saglar.

biraz sakinlestiginizde cok daha kalıcı bir karar vereceginizi dusunuyorum.
fakat surekli whatsappa girip kontrol etmek vs sizi daha cok yoran sinirlerinizi altust eden birsey. ne kadar mumkun bilmiyorum ama bu konudan biraz uzaklasıp kendinizi dinleyip kararınızı oyle verseniz?

Kizlar aksam geldi.dedimki ben.unutamiyorum yapdigini. Daha kotu seyler olmadan gel bitirelim dedim. Affedemiyorum dedim.

Diyoki ben bisey yapmadimki affedesin.
Tamam belki bir anlik kaymisindir ona. Neden itiraf etmiyosun dedim. Tel. Dokumanlarina bakipda zate ortaya cikaririm. Ben senin agzindan duymak istiyorm dedim. Benim sana karsi bi yanlisim olmadi. Bitirmeyelim ben seni cok seviyom falan filan saydi durdu.

Ben evimde duruyorum . Boyle biseyi yapdigin halde bida konuyu acmicam. Ama nezaman affederim seni bilmiyorum dedim. Hicbisey demedi. Zaten uzun zamAndir kizimla yatiyorum.
Gorundugu gibi aldatilmis biri olarak evini terketmeyen bi bayan.konumundayim. yuvami kurtarcamya hani.
Nekadar dogruysa tabii.

E heralde inkar edicek hangi erkek kabul eder hangi erkek duzenini bi cirpida kaybetmek ister bunu sorarim sana.affet yada affetme senin bilecegin is.ama ben olsam bidaha guvenmezdim bu adama.yatagima bile alamazdim heralde.bu tur davranislari affedemiyorum ben.buyuk konusmayayim allah korusun ama bi erkek kendine sahip cikamiyorsa o erkekten hayir gelmez.yillarimi paronoyak bicimde acabalarla geciremezdim heralde.o kadina pislik diyorsun ama asil pislik koynuna aldigin her gece.sonucta o kadin olur başka bi kadın olur.elin kadını sana acir mi kocan acimadiktan sonra.

Off! ne desem bilemedim.. çok zor.gerçi gün gibi ortada ama.. ben olsam itiraf ettirmeden duramazdım.dünyayı dar ederdim,dürüstlükten,ahlaktan,namustan vururdum..yaptım da..

Boşanma kararı sana kalmış,sindirebilirsen devam et...Hakkında hayırlısı olsun.

Affedecekseniz daha fazla araştırma yapıp sorgulamayın bence.

ben esime evlenirken sunu soyledim ; " her zorluga birliktegogus gericez. Anlasamadigimiz her konuyu cozmek icin caba sarfedicez. O eve gelinlikle girip kefenle cikmak istiyorum amaaaaa, iki sebep olrsa asla affetmem, direk bosarim. Birincisi siddet, bi tokat da siddettir, tekme tokatta. Ikincisi ise aldatilmak. " cunku aldatildiginda affedersen kesinlikle bir daha aldatilrsin. Dayagi affedersen bir daha dyak yersin unutma bunu. Bence daha fazla iskence cekme.

Evet kizlar hepiniz haklisiniz dogru soyluyorsunuz.

Bnde hep oyle derdim beni aldatirsan.bitersin
Bida kesinlikle yaninda olmam derdim.

Tukurdugumu yaladim ve gidemedim
Nedir beni ceken anlamiyorumki
Bukadarmu acizsin diyorum kendime.
Valla inanmazsiniz anneme bile.soylemedin.
Hicc kimseye anlatmadim. Sadece buraya yazdim.
Sokdamiyim isimemis gelmedi utaniyomuyum bilmiyorum.
Biseyleri duzeltmek icin bile ugras gostermiyorum. Ama gitmiyorumda

Ne yapcami bilemedim ,bilmiyorum.
Saf saf bakiniyorum eviminn duvarlarina. B.k var sanki

işyeri yakınlaşmalarını duyunca tüylerim diken diken oluyor. benim de kapanmayan bir yaram var çünkü hala hazmedemediğim. sen evlisin üstelik çocuğun var, belki bu yüzden ikinci bir şans verdin ama ya huzurun ya mutluluğun? sürekli acabalarla nasıl yaşayacaksın öyle zor ki..hayatta bir insanın başına gelebilecek en ağır şeylerden biri ihanet. rabbim yardımcın olsun inşallah.

belki bu kadar yakınında değil ama yurtdışından yabancı kadınlarla aşkım karıcığım sözleriyle dolu yazışmalarına şahit olarak aldatılmış biriyim ve maalesef bende çocuklarım ve maddi sebeplerden dolayı hala aynı evdeyim...

içinde bulunduğunuz ruh halini çok iyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun...eğer ayrılmayı düşünmüyorsanız tekrarı halinde asla affetmeyeceğinizi hissettirin en azından...söylediği gibi hiç bir yanlışı olmamışmı hır gür çıkarmadan biraz daha üstüne gidin dökümanı isteyin...

psikolojinizin ne kadar alt üst olduğunu o mesajın sizin için nelere mal olduğunu anlaması için birlikte bir uzmandan yardım alın ki aldatılmanın o kadar basit bir şey olmadığını anlasın inşallah...

yani diyecek bir şey yok ayrılsan da mutlu olabilirmisin bilmiyorum çocuk baba derken,benim da ablam ayrıldı aldatıldım diye ama hiç mutlu olamıyor haftada gelip oğlunu alıyor babası her zaman görmek zorunda olmasada adını işitmek zorunda kalıyor ablam yine o aldatan adamın.yeğenim geldiğinde anlatmaya başlıyor babamla şunu yaptık babamla böyle oldu ,ablam çocuğu anlayacak yaşta olmadığı için ses çıkarmıyor ama hiç iyi olmadı bence çok fazla üzüldüğünü görüyorum ablamın çok iyi düşünmek lazım bu konuları.

ailene söyleme yüz göz olma çünkü boşanmayacaksın, eşinin kendini affettirmesine müsade et, adamın aldatma gibi daha doğrusu kronik çapkınlık gibi bir durumu yok evine bana bağlı bunu yaşayınca şoka girdim diyorsun bu bence önemli ben sana gerçekten şunu inanarak yazıyorum eşin bu kadınla iş yeri flirtü yaşadı bakıştı gülüştü kikirdedi, bir erkek için bunlar arkasını döndüğünde unutulur ama kadın eşine aşık olmuş besbelli eşinin birşey yapmadım diye diretmesinin sebebi de bu çünkü o o kadınla yatmadı cinsel ilişki yoksa aldatmada yoktur erkekler böyle düşünüyor. bak ölsen de unutmayacaksın ama zamanla geçicek eşin çok suçlu ama bir anne olan karşıdaki kadın da çok suçlu. sen eşine beni aldattın affettim deme diyeceğin şey beni aldatırsan kesinlikle boşanırım giderim de. tam olarak aranızda ne geçtiğini bilemiyorum ama eğer beni aldattığına emin olursam kovarım seni bu evden ömür boyu bana ve çocuğuna nafaka öçdersin bakarsın de. eğer aldattın eminim bi daha yapma dersen adamın korkacağı birşey kalmayacak.. tek diyeceğin emin olursam biter... çocuğun için iyi ol

aldattıysa ve ayrılmayacaksan unutacaksın yada unutmuş gibi yapacaksın başka oluru yok. hem ayrılma hem kendine eşine hayatı zindan et. bunun sonu tekrar aldatılma tartışmasız..

eminim sen inkar ettiği şeye de inanmak istiyosundur.... unutacaksın yada boşanacaksın

arkadaşım seni çok iyi anlıyorum çok benzerini ben yaşıyorum sürekli wats updan takip ediyorum görüşüyormu diye ama tek fark benimki artık inkar edemiyor o kadar acı bir şey ki o mesajları görünce insanın başından aşağı kaynar sular dökülüyor

ben ne yapıyorum şu an bekliyorum çünkü iki oğlum var ve onlarıda kendimle rezil edemem çünkü evden gitmiyor sakin ol ama inan bu ilk olmayacak tekrarlayacaktır nitekim benimki öyle yaptı ama asla affetmedim asla affetmeyeceğim ve bu evliliği bitireceğim ama zamanı var sonrasını sakın düşünme senden sonra ne yaparsa yapsın evleniyomu birbirlerinin mi oluyolar üzülme demek isterdim ama insan hergün ölüyor demi ben öyleyim

Son düzenleme:
affetmekte zor affetmemekte.aslında affedicekseniz eğer görmezden gelmek en iyisi.hiç bilmiyomuş gibi davranmak en azından kaybetme korkusu devam eder ve siz onun gözünde grurlu kalırsınız.ama bunu içinde tutmakta çok zor tabi.
öncelikle inkar etmesine izin vermeyin.dökümanı alın koyun önüne.daha sonra kararınızı verirsiniz.ama bence ayrılmak daha iyi.bundan sonra affetsenizde asla güvenemiycek mutlu olamıycaksınız çünkü.

asla güvenilmiyor zaten sil baştan yeni bir hayat ama bunun için imkanların varmı ve geçmişini unutabillecekmisin zor bie süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…