bende aldatildim.piskolojim alt ust

bu şüpheyle yaşanmaz..
keşke msjı görünce biraz daha bekleseydiniz olayın ne boyutta olduğunu anlamak için.
maddi durumunuz varsa o adama mecbur değilseniz çekin gidin bence.

Kovdum evden ama gitmedi.
Kadin profiline resim koymus

Yasama bir sans ver diye bi siir yaziyor ustunde.
Googleden aratin gorursunuz.
Yuzdeyuz aldatildim biliyorummmm

Inan bana tipsiz sekilsiz dirdirci biri degilim yemin ederim.
Ama neden yapdi bunu bana anlamiyorum.

bunu ispatlamanın bir yolu var,
bence birlikte hattının dökümanını alın, madem sizi afedersiniz aptal yerine koyuyor
alın dökümanı ne zaman konuşmuş bilirsiniz
gerçi adam yapmamış olsa zaten size yalvarmazdı yapmadım diye...suçluluk psikolojisi...
hatta artık operatörünüzden şifre alıp netten bakabiliyorsunuz son 6 aya..bence bunu yapabilirsiniz

senin iyi vey kötü biri olman ile aldatılmanın ne alakası var kendini suçlama suçlular belli . iyi kocası kötü olan tüm kadınlar aldatsın herkes namusunu kendisi için taşıyor karakterimiz ve doğrularımız karşımızdakine göre değişecekse vay insanlığın haline....

Hatayi kendinizde aramayin. Adamin kendi karaktersizligi. Telefon dokumlerini inceleyin emin olmak istiyosaniz. Bir de kadinin kocasina soylemeyin gelip sizin kocanizi öldürse ne yapacaksiniz? Namus meselesi sonucta

şiiri okudum ve yuuh diyorum ilanı aşk kadın kafayı yemiş bence bunalımda senin kocana takmış kafayı kendi evliliğinde kocası sallamıyor kadını sanırım kadın da bunalımda başkasının yuvasını dağıtıyor. gerizekalı senin kocanda. ayrılmayacaksan unut. ayrılacaksan at eşyalarını kov evden sen bunu unutamazsın çocuk için evlilik devam etmez. inan evli kadınla fingirdeyen babasını hergün görmesede olur çocuğun

Hatayi kendinizde aramayin. Adamin kendi karaktersizligi. Telefon dokumlerini inceleyin emin olmak istiyosaniz. Bir de kadinin kocasina soylemeyin gelip sizin kocanizi öldürse ne yapacaksiniz? Namus meselesi sonucta

Zaten bu yuzden tutuyorum.kendimi.
Onun icin tut,bunun ic tut. Sonum belli degill

Canım benim rabbim sabır versin.çok zor bir durum.ayrıl demek kolay ya o küçük yavru ne olucak,birde bekle bakalım daha fazla kanıt geçicekmi eline,daha fazla birşey görürsen ayrılma kararını verebilirsin.ama hemen affetme süründür onu.allahım neden bu erkekler bu kadar zalimleşti.hanımlarının ahından hiçmi korkmuyorlar.

Beklixorum ama cok zor gercekden.
Isten geliyor bisey olmamis gibi davraniyor.
Kiziyla oynuyo. Kizimda deliriyo onu gorunce babacim diye .
Iste ozaman daha cok yikiliyorum.
Cok piskolojim bozuk uyuyamiyorum oturamiyorum.
Karisdi butun duygularim

anlıyorum canım seni. Rabbime sığın inşallah hakkında hayırlısı olur.senin durumunda olan okadar çok kişi tanıyorumki,çok zor şüpheyle yaşamak öldürür insanı.ailen senin yanındamı,her halükarda yanında olurlarmı.

Aminnnn
Evet olurlar allaha cok sukur bi sorun yok onlarla.

Ama babam hasta doktor ne yasadi o kar diyor.
Onada kiyamadigimdan soyleyemiyorum kimseye.

Ben zaten aldattigindan eminim.o.inkar etse bile. Dokumani alsamda gorcem almasamda biliyorum eminim

Hala burda durdugum icin asil kendimi affedemiyorum.

en azından olayın boyutunu öğrenirdin ne seviyedeler diye. ama bence sen affedeceğin için olayı daha fazla kurcalamak istemiyorsun.bu olayı konuşup kendini daha fazla yıpratma bence iyi düşün iyi olsun ne diyeyim. burda senaryo yazmanın manası yok.yanlış bir şey yapmış umarım bi daha olmaz ama bunlar aynı iş yerinde o nasıl olacak.

ilk öğrendiğiniz zaman ayrılmadıysanız ayrılmıyacaksınız demek oluyor mağlesef oyüzden unutmaya çalışın kendinize böyle daha çok zarar verirsiniz böyle

sanırım yaşadığın şok yüzünden düzgün düşünemiyorsun şu an kafan çok karışık umarım kısa sürede kendine gelir ve kendin ve çocuğun için en hayırlı kararı verirsin. yalnız aldatılmanın affı olmaz ben olsam asla affetmezdim çünkü sürekli yine mi yaptı düşüncesi içimi kemirirdi.

Kamu kurumundalar.
Bu kadin birinci katta esim 5inci katta.
2bin kisi calisiyolar.
Demekki is geregi cok gorusuyolardiki yakinlasip aldatildim boyle. Oldurmek istiyorum ikisinide resmen.

Neden inkar ediyo anlamiyorum hersey ortada.
Bende aptal gibi zaten evi bekliyorum bulunmaz hint kumsiya esim.

benim arkadaş otelde bastı kocası aşağı indi kız kaçtı, kocası iş için geldim dedi daha sonra arkadaşım kızı aradı kuruntu yapıyorsunuz yok öyle bir şey dedi.... yani sonuna kadar inkar çok komik ama. resmen 1 yıldır ilişkileri var adam kızın faturasını ödüyor saatler alıyor hediyeler alıyor herşey ortada adam seni doktora götürücem neler uyduruyorsun böyle diyor. bu olayı gördükten sonra bence aldatılan herkes boşanmalı çünkü gün geçtikçe arakdaşım aklını oynatmaya başladı şuan gülüyor eğleniyor ama her an bir yerde sinir krizi geçirebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…