• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende aldatildim.piskolojim alt ust

derderya8

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
17
0
6
35
Yozgat
Evet kizlar aldatildim. Adimi gizliyorum yeni isim aldm.
Cok zor bi durum.allah kimseye yasatmasin.
Is yerinden pislik bir bayandan gelen msjla ogrendim. Bu bayan evli 3yasinda kizi var ve gordugum biri.
Kendimden nefret ediyorum.

Mesajda soyle yaziyordu. "Biliyorum.sonu yok ama ben.neyim" bizimki tabi sonuna kaadar inkar modunda.
Resim ckdim mesaji. Nosunu almak icin o pisligin.
Ekledim rehberime. Whatsappi varmis. Hemen saydim sayisdirdim tabi. Sadece yazdigi sey"ozur dilerm yanlis oldu"

Esim hala.inkar.ediyor.
Ben seni aldatmadim seni cokseviyorum anlamiyosun beni. Nelerrr nelerrrr.
Bitsin dedim tiksiniyorum.senden dedim
Yataklarimizi ayirdim. Ailem yok burda.kucuk cocum var.
Kendimden nefret etmemin nedenide ne yazikki hala bu adamla ayni evde olmam.
Haftalar gecti hergun sevdigini soLuyor opuyor sarilmak istiyor. Yuz bulamadigi halde devam ediyor.

Diyeceksinizki ayril.
Bu soruyu cok kez sordum kendime "ayrilmalimiyim" evet! Ama ayrilmadim hala burdayim. Cocugum.icinmi bilmiyorum. Kafayi yemek uzereyim.

Resmen piskolojim bozuldu. Whatsappde arastiriyorum acaba ayni saatte online oluyolarmi yazisiyolarmi diye. Bi saat haber alamayim yazip duruyorum.ne yapiyon.nerdesin diye.

Kafayi yedim rssmen. Yuzune.karsi dedim. Beni kendinden soguttun guvenmiyorum sana dedim.

Ben inanki aldatmadim seni.diyor.

Burayada icimi dokmek.icin yazdim
Hickimseye anlatamiyorum.
Iyi kotu yorumlara acigim.

Cunku hala bu evde kalmamin iyi olmadigini bildigim halde burdayim. Ve sonumuzu gormuyorum.
Hakkimda hayirlisi.

Öncelikle Allah sabır versin diyorum. Çocuğun için devam etmek bana anlamsız geliyor. Sonuçta mutsuz bir ortamda büyümesinden se ayrı anne babada büyümesi daha iyidir diye düşünüyorum.

Ancak tabi dışardan söylemesi kolay. Bence biraz zaman geçtikten sonra kararınızı verin. Olay henüz çok sıcak.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

canim benim..rabbim yardimcin olsun bol bol dua et rabbim bi yol gostericektir elbet... ayril demesi gercekten dile kolay, soylendigi kadar basit olmuyor.. :(

Unutabileceksen devam et ama unutamayacak ve sürekli şüpheyle yaşayacaksan ayrılmalısın.
Allah yardımcın olsun.

bir erkeğe beni aldattın mı deyince onun aklına gelen şey cinsel ilişki, mesajlaşma kikirdeme fingirdeme yemeğe çıkma kahve içme cilve yapma vs vs....... bunlar aldatma değil erkeklere göre. yani kafaları bizim ki gibi çalışmıyor maalesef. benim sana diyeceğim şey kadınlara veya erkeklere göre bir şey değil evrensel olarak bence sen aldatılmışsınn!!!! eğer bu evliliğe devam edersen psikolojin hergün daha kötüye gidicek atlatırım diyorsan allah yardımcın olsun devam ediceksen bu olayı bir daha eşinle konuşma

yalnız o fahişede ben senin için neyim diyor yani kocandan karımı boşayıp seni alıcam diye elektrik alsa kadın gemileri yakıcak. valla senin konunun %99,9 aynısını elmayra yaşadı gelsin o konuşsun bence insanlık dersi verdi yaptıkları ile

Böyle bir mesaj yanlışlıkla nasıl gönderilir aklım almadı.. Bence ayrılmalısınız..Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama kendi hayatınızı düzene sokmak için ayrılın. Ayrıca böyle bir ortamda çocuk yetiştirmekte zor.. Ne kadar sağlıklı bir birey olarak yetişir. Burdan ahkam kesmek belki kolay ama o yavrucağa da yazık. Huzursuz güvensiz bir ortamda büyümesi onun geleceği içinde pek hayırlı görünmüyor. Allah yardımcınız olsun.. Size bir çıkış yolu göstersin. :31::31:

Evet aldatildim buna eminim hemde adim.kadar.
Neden hala burda durdugumuda bilmiyorum. Cok yipratiyo beni bu dusunceler.
O buyuk kavgamizdan sonra bida olayi dile getirmedim. Ama oda farkinda zaten iyi olmadigimin.

Birde sabah telinde bir kac altin kolye fotolari gordum. Arkadasi yollamis.

O pislik kadinami alcak banami bilmiyorum.
Gordugumude cakdirmadim napcam ben hicbisey dusunemiyorum.

Istemiyorum ondan hicbisey almasin. Ama o kadinami alcak acaba diye icim icimi yiyor.
Beklemedeyim. Galiba dayanamicam surdurmeye.
On senemi verdigim adam. 6yillik evliyim. Zoruma gidiyor.
O pislik kadinin kocasini bulup o cekdigim fotoyu gostermek istiyorum numarasida yaziyor. Bak kocama ben neyinim diye mesajlar atiyor diyesim geliyor.
Off anlatamiyorum duygularimi kizlar. Nasil desem hangi cumleleri kursam bilemiyorum suan.
Bebegim agladigim icin mutfakdan bulasik sungeri getirmis anne sus sus diyor. Canim aciyor

Evet aldatildim buna eminim hemde adim.kadar.
Neden hala burda durdugumuda bilmiyorum. Cok yipratiyo beni bu dusunceler.
O buyuk kavgamizdan sonra bida olayi dile getirmedim. Ama oda farkinda zaten iyi olmadigimin.

Birde sabah telinde bir kac altin kolye fotolari gordum. Arkadasi yollamis.

O pislik kadinami alcak banami bilmiyorum.
Gordugumude cakdirmadim napcam ben hicbisey dusunemiyorum.

Istemiyorum ondan hicbisey almasin. Ama o kadinami alcak acaba diye icim icimi yiyor.
Beklemedeyim. Galiba dayanamicam surdurmeye.
On senemi verdigim adam. 6yillik evliyim. Zoruma gidiyor.
O pislik kadinin kocasini bulup o cekdigim fotoyu gostermek istiyorum numarasida yaziyor. Bak kocama ben neyinim diye mesajlar atiyor diyesim geliyor.
Off anlatamiyorum duygularimi kizlar. Nasil desem hangi cumleleri kursam bilemiyorum suan.
Bebegim agladigim icin mutfakdan bulasik sungeri getirmis anne sus sus diyor. Canim aciyor

ah canım sana sarılmak istedim bak çok kötü bir durumdasın ama bebeğin var sen önce annesin bunu düşün daha güçlü olursun. o altın kolyeyi sana alıcak affet beni diyecek. peki sen sordun mu bu kadınla ne konuşmuş kadın bunu neden söylemiş bu mesaj nedir? yani aralarında ne geçtiğini öğrenmen çok zor kadını aramayı düşündün mü? büyük ihtimalle eşin flirt etti ayak üstü kadın duygusal olarak bunu büyüttü eşin yatmadığı için bunu aldatma saymıyor kadın nerdeyse boşanıp kocanla kaçma hayali kuruyor bile olabilir. salak bu kadın yaa. bak bu önemsiz de olabilir erkekler eğlencesine ayaküstü espri sohbet muhabbet etmiştir belki bilemiyorum ki sen şüphelenmedin mi hiç?

ah canım sana sarılmak istedim bak çok kötü bir durumdasın ama bebeğin var sen önce annesin bunu düşün daha güçlü olursun. o altın kolyeyi sana alıcak affet beni diyecek. peki sen sordun mu bu kadınla ne konuşmuş kadın bunu neden söylemiş bu mesaj nedir? yani aralarında ne geçtiğini öğrenmen çok zor kadını aramayı düşündün mü? büyük ihtimalle eşin flirt etti ayak üstü kadın duygusal olarak bunu büyüttü eşin yatmadığı için bunu aldatma saymıyor kadın nerdeyse boşanıp kocanla kaçma hayali kuruyor bile olabilir. salak bu kadın yaa. bak bu önemsiz de olabilir erkekler eğlencesine ayaküstü espri sohbet muhabbet etmiştir belki bilemiyorum ki sen şüphelenmedin mi hiç?

Sordum dedim.noluyo.
Ne konusdun ne yasadin.bu kadinla

Anlat bana herseyi dedim. Gonlunmu kaydi biseylermi hissettin ona karsi.bana anlat bileyim bende yoluma bakim dedim.
Ara cabuk dedim.aradi kackez mesgule atti kadin.(artik herifimi evdeydi neydi bilemicem) inanin hicbisekilde suphelenmemisdim. Teli ortadaydi hep. Nebilim sarilir oper herzamanki gibiydi. Dedimki herseyin farkindayim aldatildigiminda farkindayim bosa inkar etme. Yeterki bana dogrulari anlat dedim.

Hala inkar etti kizlar.

Sordum dedim.noluyo.
Ne konusdun ne yasadin.bu kadinla

Anlat bana herseyi dedim. Gonlunmu kaydi biseylermi hissettin ona karsi.bana anlat bileyim bende yoluma bakim dedim.
Ara cabuk dedim.aradi kackez mesgule atti kadin.(artik herifimi evdeydi neydi bilemicem) inanin hicbisekilde suphelenmemisdim. Teli ortadaydi hep. Nebilim sarilir oper herzamanki gibiydi. Dedimki herseyin farkindayim aldatildigiminda farkindayim bosa inkar etme. Yeterki bana dogrulari anlat dedim.

Hala inkar etti kizlar.

peki kadın kocana musallat olmuş olabilir mi? eşinde belki kadını net bir şekilde reddetmemiştir ama yüz de vermiş. kadını araması ilginç ama ne diyecekti kadın açsa acaba. peki eşin bu mesajı neden attığının cevabını vermiyor mu?

hala inkar edenleri de anlayamıyorum....
kendisi o kadar inanmış ki bu yalana....Allah göstermesin ama yerinde olsam heralde kadının kocasına söylerdim

Hem tanışmadığın insanların karşısında orjinal üyeliğinle gelemiyorsun
hemde bu kadar çirkin şeye eyvallah edip evde duruyorsun
karar ver aldatılmak seni ne kadar neye karşı etkiledi

peki kadın kocana musallat olmuş olabilir mi? eşinde belki kadını net bir şekilde reddetmemiştir ama yüz de vermiş. kadını araması ilginç ama ne diyecekti kadın açsa acaba. peki eşin bu mesajı neden attığının cevabını vermiyor mu?

Kadin atmis esime o mesaji canim.ben gorunce delirdim. Yanlis yollamisdir felan diyo. Ara hemen sor dedim.yanimda konuscaksin dedim. Arayim ver dedi. Aradi kackez ama cikmadi kadin tele. Ben kendi numaramdan saydim kadina. Sana dava acacam kocan ne mal oldugunu ogrensjn cocugunu elinden alsinda anyayi konyayi gor dedim.
Ozur dilerim yanlis olmus diye geri yazdi..

Tabi yemedim hicbirini ama hala evimde oturdugum icin yemis duruma dustum

Kadin atmis esime o mesaji canim.ben gorunce delirdim. Yanlis yollamisdir felan diyo. Ara hemen sor dedim.yanimda konuscaksin dedim. Arayim ver dedi. Aradi kackez ama cikmadi kadin tele. Ben kendi numaramdan saydim kadina. Sana dava acacam kocan ne mal oldugunu ogrensjn cocugunu elinden alsinda anyayi konyayi gor dedim.
Ozur dilerim yanlis olmus diye geri yazdi..

Tabi yemedim hicbirini ama hala evimde oturdugum icin yemis duruma dustum

orası senin evin elin herifleri ile sen mesajlaşmadın elin fahişesiyle mesajlaşan evi terk etsin sen neden terk edip zor duruma düşeceksin, rahatlayacaksan sen kov evden kocanı at eşyalarını kapının önüne. kadın yalan söylemiş yanlış atılmaz bu mesaj yalnız kocan eğer suçlu olmasaydı bence bu kadar alttan almazdı.suçlu psikolojisinde. bence kadını rezil et herşeyin bir bedeli olmalı

Back
X