Evet kizlar aldatildim. Adimi gizliyorum yeni isim aldm.
Cok zor bi durum.allah kimseye yasatmasin.
Is yerinden pislik bir bayandan gelen msjla ogrendim. Bu bayan evli 3yasinda kizi var ve gordugum biri.
Kendimden nefret ediyorum.
Mesajda soyle yaziyordu. "Biliyorum.sonu yok ama ben.neyim" bizimki tabi sonuna kaadar inkar modunda.
Resim ckdim mesaji. Nosunu almak icin o pisligin.
Ekledim rehberime. Whatsappi varmis. Hemen saydim sayisdirdim tabi. Sadece yazdigi sey"ozur dilerm yanlis oldu"
Esim hala.inkar.ediyor.
Ben seni aldatmadim seni cokseviyorum anlamiyosun beni. Nelerrr nelerrrr.
Bitsin dedim tiksiniyorum.senden dedim
Yataklarimizi ayirdim. Ailem yok burda.kucuk cocum var.
Kendimden nefret etmemin nedenide ne yazikki hala bu adamla ayni evde olmam.
Haftalar gecti hergun sevdigini soLuyor opuyor sarilmak istiyor. Yuz bulamadigi halde devam ediyor.
Diyeceksinizki ayril.
Bu soruyu cok kez sordum kendime "ayrilmalimiyim" evet! Ama ayrilmadim hala burdayim. Cocugum.icinmi bilmiyorum. Kafayi yemek uzereyim.
Resmen piskolojim bozuldu. Whatsappde arastiriyorum acaba ayni saatte online oluyolarmi yazisiyolarmi diye. Bi saat haber alamayim yazip duruyorum.ne yapiyon.nerdesin diye.
Kafayi yedim rssmen. Yuzune.karsi dedim. Beni kendinden soguttun guvenmiyorum sana dedim.
Ben inanki aldatmadim seni.diyor.
Burayada icimi dokmek.icin yazdim
Hickimseye anlatamiyorum.
Iyi kotu yorumlara acigim.
Cunku hala bu evde kalmamin iyi olmadigini bildigim halde burdayim. Ve sonumuzu gormuyorum.
Hakkimda hayirlisi.
Cok zor bi durum.allah kimseye yasatmasin.
Is yerinden pislik bir bayandan gelen msjla ogrendim. Bu bayan evli 3yasinda kizi var ve gordugum biri.
Kendimden nefret ediyorum.
Mesajda soyle yaziyordu. "Biliyorum.sonu yok ama ben.neyim" bizimki tabi sonuna kaadar inkar modunda.
Resim ckdim mesaji. Nosunu almak icin o pisligin.
Ekledim rehberime. Whatsappi varmis. Hemen saydim sayisdirdim tabi. Sadece yazdigi sey"ozur dilerm yanlis oldu"
Esim hala.inkar.ediyor.
Ben seni aldatmadim seni cokseviyorum anlamiyosun beni. Nelerrr nelerrrr.
Bitsin dedim tiksiniyorum.senden dedim
Yataklarimizi ayirdim. Ailem yok burda.kucuk cocum var.
Kendimden nefret etmemin nedenide ne yazikki hala bu adamla ayni evde olmam.
Haftalar gecti hergun sevdigini soLuyor opuyor sarilmak istiyor. Yuz bulamadigi halde devam ediyor.
Diyeceksinizki ayril.
Bu soruyu cok kez sordum kendime "ayrilmalimiyim" evet! Ama ayrilmadim hala burdayim. Cocugum.icinmi bilmiyorum. Kafayi yemek uzereyim.
Resmen piskolojim bozuldu. Whatsappde arastiriyorum acaba ayni saatte online oluyolarmi yazisiyolarmi diye. Bi saat haber alamayim yazip duruyorum.ne yapiyon.nerdesin diye.
Kafayi yedim rssmen. Yuzune.karsi dedim. Beni kendinden soguttun guvenmiyorum sana dedim.
Ben inanki aldatmadim seni.diyor.
Burayada icimi dokmek.icin yazdim
Hickimseye anlatamiyorum.
Iyi kotu yorumlara acigim.
Cunku hala bu evde kalmamin iyi olmadigini bildigim halde burdayim. Ve sonumuzu gormuyorum.
Hakkimda hayirlisi.