Merhaba kizlar bir an ole bunaldimki icimi kimseye dokemedigim icin buraya yazim dedim ben 5 yillik evliyim ve cocugum yok :ev di arabaydi giris katta oturutodum rutubet fln simdi rabbimin izniyle evime ciktim sukurler olsun bazen oyle bir an geliyorki cevremde yakinimdaki insanlara siz benim ne yasadigimi ne biliyosunz diye bagirasim geliyor inanirmisiniz hani diyorlar ya hayatimi yazsam roman olur ole bir durum cocugum olmuyon diye cokk uzuluyorum ama yinede isyan etmiyorum vardir rabbimin bir bildigi bende o sevinci yasamak istiyorumm icimi buraya dokebldim kusura bakmayin basinizida agrittim ama kendimi rahat hissediyorum buraya yazinca sizinde akillariniz verdiginz cvplar hosuma gidiyor acaba birgun bende -anne -olurmuyum
Tedaviye gitsen bile bence kimseye deme, yoksa bazı zaman gelir seni bu hassas noktandan vururlar. Ben de daha düşünmüyorum diyorum, Allahım ne zaman ol derse öyle olacaktır,gerisi boş. Umudumuzu kaybetmeyelim.Amin canim insallah ben soranlara yasim kucuk dusunmuyorum diyorum herkezin herseyi bilmesini istemiyorum aaa cocugu olmuyo fln gerci eltimin var o bir sene sonra yapti millet anliyodur olmadini ama esim birtanee destegiyle bana sen yetersin olur insallh uzlme der
Tedaviye gitsen bile bence kimseye deme, yoksa bazı zaman gelir seni bu hassas noktandan vururlar. Ben de daha düşünmüyorum diyorum, Allahım ne zaman ol derse öyle olacaktır,gerisi boş. Umudumuzu kaybetmeyelim.
Neden olmuyor bebeğiniz ?Merhaba kizlar bir an ole bunaldimki icimi kimseye dokemedigim icin buraya yazim dedim ben 5 yillik evliyim ve cocugum yok :ev di arabaydi giris katta oturutodum rutubet fln simdi rabbimin izniyle evime ciktim sukurler olsun bazen oyle bir an geliyorki cevremde yakinimdaki insanlara siz benim ne yasadigimi ne biliyosunz diye bagirasim geliyor inanirmisiniz hani diyorlar ya hayatimi yazsam roman olur ole bir durum cocugum olmuyon diye cokk uzuluyorum ama yinede isyan etmiyorum vardir rabbimin bir bildigi bende o sevinci yasamak istiyorumm icimi buraya dokebldim kusura bakmayin basinizida agrittim ama kendimi rahat hissediyorum buraya yazinca sizinde akillariniz verdiginz cvplar hosuma gidiyor acaba birgun bende -anne -olurmuyum
banada kimi zaman uzak gelen bir düşünce birgün anne olmak. bazen çok yakında gibi bazen hiç olmıycak gibi. benimde olmuyor napalım hayırlısı Allah ol derse olur hayırlısını versin bize tüm isteyenlere inşallah.Merhaba kizlar bir an ole bunaldimki icimi kimseye dokemedigim icin buraya yazim dedim ben 5 yillik evliyim ve cocugum yok :ev di arabaydi giris katta oturutodum rutubet fln simdi rabbimin izniyle evime ciktim sukurler olsun bazen oyle bir an geliyorki cevremde yakinimdaki insanlara siz benim ne yasadigimi ne biliyosunz diye bagirasim geliyor inanirmisiniz hani diyorlar ya hayatimi yazsam roman olur ole bir durum cocugum olmuyon diye cokk uzuluyorum ama yinede isyan etmiyorum vardir rabbimin bir bildigi bende o sevinci yasamak istiyorumm icimi buraya dokebldim kusura bakmayin basinizida agrittim ama kendimi rahat hissediyorum buraya yazinca sizinde akillariniz verdiginz cvplar hosuma gidiyor acaba birgun bende -anne -olurmuyum
benim eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu. üstelik şimdi hareketlilik sıfır. ve ben 4 kere gebe kaldım ama yaşamadı çünkü aynı zamanda sperm yapısında genetik bozukluk var. şimdiyse hamile kalamıyorum. hareketlilik olmadığından. ama doktorlar önemsemiyor dönemsel değişebilir falan diyorlar dene diyorlar. eger gene olmazsa gel tüp deneyelim dedi ama. kendimi hiç mi hiç hazır hissetmiyorum bu işleme.Esimde sol tarafta varikosel var spremleeri cok fazla ama hareketliliigi yuzde on bnde birsey yok ama adetimin ikinci gunu rahim agzi flmi cktrcm doktor gel dedii hayirlusi olsunn insallah
Benim eşimin de sperm sayısı cok fazlaEsimde sol tarafta varikosel var spremleeri cok fazla ama hareketliliigi yuzde on bnde birsey yok ama adetimin ikinci gunu rahim agzi flmi cktrcm doktor gel dedii hayirlusi olsunn insallah
Yasınız kaçEsimde sol tarafta varikosel var spremleeri cok fazla ama hareketliliigi yuzde on bnde birsey yok ama adetimin ikinci gunu rahim agzi flmi cktrcm doktor gel dedii hayirlusi olsunn insallah
Sperm yapısı dediğiniz morfoloji di mibenim eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu. üstelik şimdi hareketlilik sıfır. ve ben 4 kere gebe kaldım ama yaşamadı çünkü aynı zamanda sperm yapısında genetik bozukluk var. şimdiyse hamile kalamıyorum. hareketlilik olmadığından. ama doktorlar önemsemiyor dönemsel değişebilir falan diyorlar dene diyorlar. eger gene olmazsa gel tüp deneyelim dedi ama. kendimi hiç mi hiç hazır hissetmiyorum bu işleme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?