Agzinizdan bal damliyorr:)ya tesekkur ederim gercekten okadar guzel seyler yaziyosunu ki morelim superr:)hepinizden Allah razi olsunnnnnnAllah cabalarinizi bosa cikarmayacaktir. Tedavinizi olun, duanizi da eksik etmeyin zamani gelince olacaktir insallah. Ben cok gordum 10-15 sene bebegi olmayip da sonradan bebek sahibi olanlari. Tevekkul edin. Rabbim gonlunuze gore versin insallah. Kimseye de kulak asmayin. Moralinizi yuksek tutun. Bir sonraki konunuz "dunyama hos geldin bebeğim" olur inşallah
Allahtan umut kesilmez vardır bir bildiği vardır bir zamanı bi tanıdık uzun zaman tedavi gördü olmadı tedaviyi bıraktı hamile kaldı şimdi çok. Güzel evladı var inşallah Size de nasip eder bide çok kafaya takmayın biraz psikolojik te olabiliyor..Doktor olur diyor bakalim bu ay adetimde gidicem ragim agzi flm mi cekicek hayirlisi Allahtan
Merhaba kizlar bir an ole bunaldimki icimi kimseye dokemedigim icin buraya yazim dedim ben 5 yillik evliyim ve cocugum yok :ev di arabaydi giris katta oturutodum rutubet fln simdi rabbimin izniyle evime ciktim sukurler olsun bazen oyle bir an geliyorki cevremde yakinimdaki insanlara siz benim ne yasadigimi ne biliyosunz diye bagirasim geliyor inanirmisiniz hani diyorlar ya hayatimi yazsam roman olur ole bir durum cocugum olmuyon diye cokk uzuluyorum ama yinede isyan etmiyorum vardir rabbimin bir bildigi bende o sevinci yasamak istiyorumm icimi buraya dokebldim kusura bakmayin basinizida agrittim ama kendimi rahat hissediyorum buraya yazinca sizinde akillariniz verdiginz cvplar hosuma gidiyor acaba birgun bende -anne -olurmuyum
Kesinlikle haklisin ole yapmaya calisiyorum piskolojimi iyi tutuyorum ama bazen bole oluyor isteAllahtan umut kesilmez vardır bir bildiği vardır bir zamanı bi tanıdık uzun zaman tedavi gördü olmadı tedaviyi bıraktı hamile kaldı şimdi çok. Güzel evladı var inşallah Size de nasip eder bide çok kafaya takmayın biraz psikolojik te olabiliyor..
Oncelikle kimseye olmuyor falan deme. Istemiyorum de geç. Bu arada doktora git tabii ki. Tedavi gerekiyorsa tedavini ol. Hiç üzülme endiselenme olur tabii ki bebeğin. Ama demekki zamanı var annesi ;-)
Ya cok saol oluyorum basladim insallh bakalim ne guzel konusuyosunuz annesi felan cok duygulaniyoumm:)Oncelikle kimseye olmuyor falan deme. Istemiyorum de geç. Bu arada doktora git tabii ki. Tedavi gerekiyorsa tedavini ol. Hiç üzülme endiselenme olur tabii ki bebeğin. Ama demekki zamanı var annesi ;-)
Aminnn tesekkurlerr:)İnş. olucaksın Allah kullarını sınar bol bol şükret elinde sonunda hayırlı bir zamanda anne olucaksın.
Aminnn tesekkurlerr:)
Annesi lafını burada bir üye baska bir uye için kullanmıştı. Cok hosuma gitmişti. Konuda böyle bir konuydu. Hiç stres olma olur mu? Insallah cok tatli bir bebisin olacakYa cok saol oluyorum basladim insallh bakalim ne guzel konusuyosunuz annesi felan cok duygulaniyoumm:)
Tabikide olursun uzulmee.. ama once guzel bi doktor bulup ne var ne yok bi baktir kendine sonrs tedavi ol baktin hala olmuyo tup bebek var her yol var yeterki iste mevla sana kapilarini acar ..benimde 4 yil olmadi sonra oldu supriz bi sekilde dert edersen olmazMerhaba kizlar bir an ole bunaldimki icimi kimseye dokemedigim icin buraya yazim dedim ben 5 yillik evliyim ve cocugum yok :ev di arabaydi giris katta oturutodum rutubet fln simdi rabbimin izniyle evime ciktim sukurler olsun bazen oyle bir an geliyorki cevremde yakinimdaki insanlara siz benim ne yasadigimi ne biliyosunz diye bagirasim geliyor inanirmisiniz hani diyorlar ya hayatimi yazsam roman olur ole bir durum cocugum olmuyon diye cokk uzuluyorum ama yinede isyan etmiyorum vardir rabbimin bir bildigi bende o sevinci yasamak istiyorumm icimi buraya dokebldim kusura bakmayin basinizida agrittim ama kendimi rahat hissediyorum buraya yazinca sizinde akillariniz verdiginz cvplar hosuma gidiyor acaba birgun bende -anne -olurmuyum
tesekkürlerrrrrrr saolunn canım ısteyen herkezın olsun ınsallahAnnesi lafını burada bir üye baska bir uye için kullanmıştı. Cok hosuma gitmişti. Konuda böyle bir konuydu. Hiç stres olma olur mu? Insallah cok tatli bir bebisin olacak
insallah canım saolun yaa dogru soluyorsun tıp cok ılerledı gercektenn olur ınsallah:)Tabikide olursun uzulmee.. ama once guzel bi doktor bulup ne var ne yok bi baktir kendine sonrs tedavi ol baktin hala olmuyo tup bebek var her yol var yeterki iste mevla sana kapilarini acar ..benimde 4 yil olmadi sonra oldu supriz bi sekilde dert edersen olmaz
insallah saolunOlursun insallah
Merhaba kizlar bir an ole bunaldimki icimi kimseye dokemedigim icin buraya yazim dedim ben 5 yillik evliyim ve cocugum yok :ev di arabaydi giris katta oturutodum rutubet fln simdi rabbimin izniyle evime ciktim sukurler olsun bazen oyle bir an geliyorki cevremde yakinimdaki insanlara siz benim ne yasadigimi ne biliyosunz diye bagirasim geliyor inanirmisiniz hani diyorlar ya hayatimi yazsam roman olur ole bir durum cocugum olmuyon diye cokk uzuluyorum ama yinede isyan etmiyorum vardir rabbimin bir bildigi bende o sevinci yasamak istiyorumm icimi buraya dokebldim kusura bakmayin basinizida agrittim ama kendimi rahat hissediyorum buraya yazinca sizinde akillariniz verdiginz cvplar hosuma gidiyor acaba birgun bende -anne -olurmuyum
saol canım ALLAH razı olsun oda ne bicim doktor ole acımasız ınsanlar var cok ıste kım derdı normal yollaolucak dımı nasıp işte cok sevındım cnm bende hıc dusuk fln yapmadım tupbebek te denemedım hıc asılama fln bakalım doktoragıdıyorum nasıp artık hayırlısı duanızı eksık etmeyın:)Olmazları olduran Rabbim istedikten sonra neden olmasın...sadece dua et sabir et ve çaresini ara..bende 5 yıllık evliyim canım..bu 5.gebeliğin...üç defa tüp bebek denedim.ikisi tuttu ama kaybettim...iki defa normal oldu yine kaybettim..ama Rabbi.e yalvarmaktan çare aramaktan bıkmadım...cook ağladım çok bunalımlı aylar hatta 4 yıl geçirdim..Rabbim muciZeyi bana normal yoldan nasip eyledi çokşükür şükür...ki bana tüp bebek dr u aynen su cümleyi kullandı..!!!!!sizin sağlıklı bebeginiz olmuyor..gidin yumurta alin sperm alin hatta evlat edin kanadaya yerleş!!!!!!ağlayarak çıktım odasından...onu Allaha havale ettim...bugünü me sonsuz şükür Rabbim nasip eyledi.tek duam sağlıkla zamanında kucağıma almak..sen de dua et canım..dilerim Rabbim gönlünden geçeni sağlıkla hayırla nasip eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?