- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
Umarım hersey gönlünüzce olsın cnmhayır tam olarak değil morfoloji sıfırdı ameliyattan sonra 5 oldu. ama hareketlilik yok şimdi de. sperm genetik yapısında anormallik var. ama bir kısmıda iyi durumdaymış ilaçla bir tedavisi yok bunun ama hareketlilik için dönemsel olabilir falan dediler. şansımıza iyinin gelmesini bekliycez deneyerek.
Doktor ne diyor yani tedavi gördünüz müMerhaba kizlar bir an ole bunaldimki icimi kimseye dokemedigim icin buraya yazim dedim ben 5 yillik evliyim ve cocugum yok :ev di arabaydi giris katta oturutodum rutubet fln simdi rabbimin izniyle evime ciktim sukurler olsun bazen oyle bir an geliyorki cevremde yakinimdaki insanlara siz benim ne yasadigimi ne biliyosunz diye bagirasim geliyor inanirmisiniz hani diyorlar ya hayatimi yazsam roman olur ole bir durum cocugum olmuyon diye cokk uzuluyorum ama yinede isyan etmiyorum vardir rabbimin bir bildigi bende o sevinci yasamak istiyorumm icimi buraya dokebldim kusura bakmayin basinizida agrittim ama kendimi rahat hissediyorum buraya yazinca sizinde akillariniz verdiginz cvplar hosuma gidiyor acaba birgun bende -anne -olurmuyum
Vardır güzel Rabbimin belirlediği bir vakit. İnsaallah olacak. Güzel düşünün. Streste yapmayın olur mu. Hayırlısıyla sizinde, benim kizkardesiminde ve bekleyenlerinde olur insaallah. Kizkardesimde çok muzdarip soranlardan. Zevzeklik parayla mi? Enişte beyin ananesi bile adetin duzene girdı mi diye soruyomuş her aramasinda
Doktor ne diyor yani tedavi gördünüz mü
eşin de sen de doktora gidin, hanginizde ne sıkıntı varsa tedavi olun, hatta bi doktor umutsuz konuşursa başka bi doktor deneyin. sürekli dua edin. ve kimseye de bişey söylemeyin..
inşallah rabbim, bebeği olduğu halde annelik duygusu olmayanların yerine, doğurup doğurup yetimhanelere bırakanların yerine, sizin gibi bebek hasreti çeken insanlara nasip eder..
benim annemin de 5 sene olmamış çocuğu, uzun bi tedavi süreci sonrasında doğmuşum ben. umudunuzu kaybetmeyin.
hadi diyelim ki senelerce uğraştınız olmadı, ki bu düşük bi ihtimal ama hadi diyelim ki olmadı, sizin çocuk hasreti çektiğiniz gibi anne hasreti çeken ne kadar sahipsiz yavru var biliyor musunuz? son çözüm olarak birini evlat edinirsiniz, siz ona merhem olursunuz o size..
Beklemektense tup bebek yapin.
Bence o çevrendeki insanlara bağlı neredeyse herkes duyacak şekilde soyledim çünkü bana göre birşey inkar etmek daha zor ayrıca bunu kusur falan olarak görüp gizlemeye ayrıca yük. . Ben söyledim inan daha rahatim hatta 2. Tüp bebeğe ne zaman başlayacağımı falan soruyorlar anlatıyorum süreci (tabiki bu anlattıklarım kendi çevrem ve ailem ) mesela babaannem sürekli dua ediyor ve bunlarda hoşuma gidiyor bence etraf düzgün olunca paylaşmak daha güzel oluyor.. Arkadaşlarımda biliyor ama hiç birinden sizinki gibi imalat duymadım hep yanımda oldular şükür etrafındaki insanları iyi seçmek lazım
Ee dış kapının dış mandalina neden üzülüyor bosversene ne zaten iyi olsa herşey yine kulp takarlar.. insanları susturamadigimiza göre siz duymaması öğrenmelisiniz ve bu durumun herkesin başına gelebileceğini belkide hiç kendi kapınızdan çocuğunuz olamayacağını hayatın içindeki gerçekler olarak kabul ederseniz daha fazla üzülmezsin ben öyle yapıyorum en azından zamanında çok uzuldum hiç birşey değişmedi şimdi yaptığım şey düşünmüyorum sadece dua edip hayatımı kaliteli yaşamaya çalışıyorum umarım hepimiz kavuşuruz bebeklerimizeSimdi bazen bazi insanlarin gereksiz konusmalari can sikiyor disardakiler aile icindekiler ve tanidim cevrem Allah razi olsun hep dua ederler ve onlara soluyorum olmuyor sunu sole yapiyorum fln diye onlarda her seferinde diyoki sana hep dua ediyoruz diye saolsun lar ben sadece bezen cok bunaliyorum cocuk fln gorunce ole iste ama herzamn bunada sukur ama bazen bazi dostlarim var anlatrigim icimi doktugum hep beni motive ederler saolsunlar
Ee dış kapının dış mandalina neden üzülüyor bosversene ne zaten iyi olsa herşey yine kulp takarlar.. insanları susturamadigimiza göre siz duymaması öğrenmelisiniz ve bu durumun herkesin başına gelebileceğini belkide hiç kendi kapınızdan çocuğunuz olamayacağını hayatın içindeki gerçekler olarak kabul ederseniz daha fazla üzülmezsin ben öyle yapıyorum en azından zamanında çok uzuldum hiç birşey değişmedi şimdi yaptığım şey düşünmüyorum sadece dua edip hayatımı kaliteli yaşamaya çalışıyorum umarım hepimiz kavuşuruz bebeklerimize
Benim eşimde öyledir bana sen lazım sin der bak bu bile büyük nimet herkes öyle değil benim arkadaşımın eşi 8 ay olmadı diye kız her adet olduğunda küsüyordu böyle b.K tan adamlarda var. . Benim 4. Yılımı giricem tüplerim kapalı ve en son gittiğimde yumurtada zayıflık olduğunu söyledi kısmetse haziranda tüp bebeğe tekrar başlıyorum inşallah hayırla sonuçlanır sende üzme kendini Rabbim evlatlarımıza sınav etmesin ..Ggecen gun kadin doguma gittim bakti birsey yok dedi adetin ikinci gunu gel dedi
Amin canim insallh dogru soluyorsun eskiden daha takintiliydim simdi iyiyim sukurler olsun esim hep sey der vardir bir hayir rabbim hayirli evlat versin zamana birak gezemlim dolasim hayirlisi ne zamnsa o zama olur der uzulme der bana sen yetiyosun der rabbim nasip etmessede yapcak birsey yok der Allah seni basimdan eksik etmesin diyo hep Rabbim herkezin gonlune gore versin sizin kacsenedir yok
Kesinlikle katılıyorum bu mesaja.olmasa benim olmazdı.tek tüpüm var bide.pes etmeden isyan etmeden dua ettim.Rabbimin kapısını çalmadığım bir gün olmadı.kayıplar yaşadım ameliyat oldum,kürtaj oldum...benle bir hamile kalanların bebekleri 2-3yaşlarına girdi hiç sitem etmedim.mucizem Rabbim artık pes ediyorum sen herşeyin en doğrusunu bilirsin dediğim anda geldi.selametle tez zamanda bebeğinize kavuşun dilerimRabbim ol der ve oluverir..
Simdilik sizin icin ol demedi demekki belkide sizi siniyor belli olnaz hic beklemeigin anda ol deyiverir duayi eksik etme
5 yildir olmamis ama. E sen bilirsin canim. Allah gonlune gore versin.Bende diyorumki once bir tedavi olim en son tup bebege kalsin normal yollarla olsun istiyorum olmazsa en son ole olsun iatiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?