Anladim cnm belirtilerin bunlardi yani,, hayirlisi artikEvet canm kasık ağrısı vardı çük üşüyodum bugünlerdede gögüslermde acma olyo
Ayyy ciddi misin çok sevindim allah analı babalı büyütsün. Bana önerebileceğin şeyler var mı bu konuda çok çaresizim bendeKızlaaaaaar hamileyiiiiim
Çok sıkıldım artık bu durumdan ugraşmskdan bile sıkıldım bir kere düşük yaptım ikinciye hamile kalabilmek için herşeyi yaptım ama 7 ay oldu hala hamile kalamadım. Bir yerde hamile görünce aglayasım geliyo artık canım burnuma geliyo rabbim benimde sesimi duysun artık bende bebegime kavuşmak istiyorum
Olma ihtimali vardr dimi çünku ben adetime 3 4 gün kala sancı gögüş agrisi cekerdm ama benim bu ay 16 gün öncdn başladi tas gibi sert gögüslrm çok acıyo ve kasıklarmda sert gibi elleynce dolgun şiş gibiOlabilir cnm ne çok ümitlen nede umutsuz kal sen kendnden emnsen 4 gn snra falan tkrar yaptr
Olabilir cnm ne çok ümitlen nede umutsuz kal sen kendnden emnsen 4 gn snra falan tkrar yaptr[/QUOTE Ve kahverengi cizgimde hafif belli göbekteki akintm da peynir gibi katı beyaz
Tşk edrm umut verdin biraz canım inşallah sende saglıcakla al bebegni kucgna inşallahOlablr cnm sen 4 gn snra test yaptr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?