BENDE ANNE OLMAK İSTİYORUM

Cnm valla bn kaynamış suyun buharına durdum bu ay 2 kere bidemilişkiden sonra 2 saat yattım ilişkilerde özellikle sabah olursan spermler daha canlı daha hızlı oluyormuş bide sperm hızlıgı için eşin trental hap kullansn bnde klomen kullanmiştm doktra gt snde klomn kullan

ben araniza daha yeni katildim :) selam kizlar

bende yedi ay önce düsük yaptim ve her ay hamile olmam icin dua ediyorum, sakin isyan etme vardir bunda da bir hayir. dün kahverengi lekem geldi ama bugün birsey yok sadece belim agriyor, insALLAH bu sefer tutmustur, bana da dua edermisiniz?

Allah isteyen herkese evlat sevgisini tattirsin, cok zor beklemesi baskalarini hamile yada cocuklu görmek.

Canm bnm inş hamilsndr gt bi test yaptr hayrlsyla bnde hamlyim pazartesi keseyi görmeye gdcm

benim adetim hep asil kanamadan önce lekelenme oldugu icin iki takvim kullaniyorum birine göre yarin digerine göre pazar günü, ama pazar günü olsa bel agrilarim dört gün öncesinden baslamazdi ve lekelenmelerimde hep kirmizi tonunda ve araliksiz adet kanamasina dönüsürdü, bu sefer kahverengi hafif lekelenme oldu ve simdlik bel agrisida baska birsey yok

Arkadaşlar öncelikle Allahm herşeyi gönlünüzce nasip etsin... benim sorum olacak size ben regl dönemime 16 gün kala hemen hemen hamilelik belirtilern hepsni yaşadm özellikle gögüs sisligi agrısı kasık bel ve kalcamda agri batma karın sislgi ve kilo aldm baş dönmesi sık idrara çıkma vs. Adetime 6 gün var ve ben dayanamayp kan tahlili verdim deger düşük cikti 0.6 ama doktor henuz yerlesmemsdr adet dönemine de var şüpheli o yüzdn 2 hafta snra tekrar gel dedi ve not düşülmüş kagida 1 hafta snra tekrarı uygundur diye sizce umut var mı ama nerdeyse eminim var oldgna ama nolur düşüncenzi söyleyn...

Olabilir cnm ne çok ümitlen nede umutsuz kal sen kendnden emnsen 4 gn snra falan tkrar yaptr

Olabilir cnm ne çok ümitlen nede umutsuz kal sen kendnden emnsen 4 gn snra falan tkrar yaptr
Olma ihtimali vardr dimi çünku ben adetime 3 4 gün kala sancı gögüş agrisi cekerdm ama benim bu ay 16 gün öncdn başladi tas gibi sert gögüslrm çok acıyo ve kasıklarmda sert gibi elleynce dolgun şiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…