Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim bende anne olmak istiyorum dualarım tüm isteyenlere ve kendime.yoruldum artık bu eziklikten
Canim onecelikle rabbim sifani gonlundekini versin. Hic isyan etme ben 2 tup bebek yaptim
Ikisi tutmadu ve suan kendiligimden kaldim . Yemedigim igne kalmamisti. Sakin ol ve ara ver. Ben dokter i aradim ve dedim ki bana seker hapi yaz anlattim boyle boyle iyimis dediler gecmisten biliyorum adetimin gununde atmaya basladim gunde bir tane iki hafta attim ve cok soda ictim suan 2 aylik hamileyim. Lutfen deneyin hic birsey kayip etmezdiniz. Allah cook buyuk
İnsallah canım Rabbim dualarımızı duysun inşallah...hayirli zamanda hayirli evlatlar versin ...[/QUOTE]İnşallahrabia8184, post: 36432572, member: 355927"]Rabbim bende anne olmak istiyorum dualarım tüm isteyenlere ve kendime.yoruldum artık bu eziklikten
İnsallah canım Rabbim dualarımızı duysun inşallah...hayirli zamanda hayirli evlatlar versin ...[/QUOTE]İnşallahrabia8184, post: 36432572, member: 355927"]Rabbim bende anne olmak istiyorum dualarım tüm isteyenlere ve kendime.yoruldum artık bu eziklikten
öncelikle merhaba canım bu şeker hapını daha öncede duymuştum nasıl alıyoruz adı falan bide zararı varmı