Aşılama Bende artik bebis istiyorumm🥰😓😓

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hiç umudumu kaybetmedim yolun cok basindayim farkındayım canım hayırlısı Allahtan diyorum

Canımin içi bak. Bebek bizim evliliğimizi taçlandırır. Doğurmak için evlenmeyiz. Daha tadını çıkaramadan stresine düşmüşsün ve bu her şeyi olumsuz etkiler. 10 yıllık sevgilimle evlendim. 26 yaşında diyodu ki ilk 5 yıl bebek yapmayız gezeriz tozarız. Birbirimize doyarız. Neyse ben yaşim geciyo belki 2. 3. Isterim diye 1.5 sene sonra işi düzene girdiğinde ikna ettim. Şu an neden bu kadar sana yükleniyorum bilmiyorum ama içimden böyle geliyo şu an.

Anliyorum seni canım yasim gecken olsun bi tane yumurtlama sorunu olunca ikinciyi bende istiyorum erkenden olsun dedim napim

Başladın mı aşılama için işlemlere? Bence bekle biraz daha evliliğin keyfini çıkar o streslere girmeden önce.

bende çok istiyorum ama olmuyor canım benim Allah dilerse olur dün test yaptım tek çizgiyi görünce gözlerim şişene kadar ağladım deli gibi

Başladın mı aşılama için işlemlere? Bence bekle biraz daha evliliğin keyfini çıkar o streslere girmeden önce.
Bende 1,5 yıllık evliyim 8_9 ayım vajınusmusla gecti iki ayın sonunda kimyasal gebelik yasadım..sonra düzenim bozuldu.yada bozuktuda biz farketmedik yanı söyle benim de yumurta büyüyor çatlamadan kayboluyordu..kimyasal da catlayan bizamana denk geldi Dr mda söyle 3_4ay deneyin dedi 1_2 ay denedik baktı gercekten catlamıyor hem yumurtalık takibi hem progestron takibi yapıyordu.kendisi de bu ay klomenle baslayıp sonra çatlama iğnesi yapacak..Arkadasımız 4aylık evliymş bu stresleri yasaması erken tabi ama istiyorsa ve Boyle bi sorunu varsa gercekten tedavi yapılsın benim nacizane kendi fikrim tabi...

Beni biliyor nimet ben de 4.klomen ayima başlıyorum. 2.5 yıllik evliyim 1 yildir filan istiyorum ama bu kadar erken boyle tedavilere baslanmasi bence psikolojik olarak cok dogru degil.

Tesekkue ederim canim yaşım gecken ve yumurtlama problemi varken tedaviye mecburum ❤

Beni biliyor nimet ben de 4.klomen ayima başlıyorum. 2.5 yıllik evliyim 1 yildir filan istiyorum ama bu kadar erken boyle tedavilere baslanmasi bence psikolojik olarak cok dogru degil.
Onda kesinlikle haklısın.4aylık kısa bi süre .1yıl denenip olmazsa tedaviye geciyor drlar...bende psikolojik olarak cok yıprandım cevremde aynı zamanda evlendigimm benden sonra evlenen cok yakınım gebe kaldı.insan ister istemez kötü oluyor.vajınusmus illetim olmasaydı da keske bende erken farketseydım durumumu diyorum simdi.neyse nasip kısmet böyle olacağı varmış..7aylık denememiz sonucunda yarın baslıcam bende klomene..

Hepimiz yıpranmis durumdayız. Allah hepimin yardımcısi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…