- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 38
- Konu Sahibi Nimet yardim
-
ah ah bizdde sperm var da noluyor akip gidiyor bosaValla tüp bebekle tutacaksa ona da razıyım ama tutmazsa bide o var keşke garanti olsa tüp bebek bide pahalı yaZaten ne kıskanıyorum hemen hamile kalanları bide korundukları halde hamile kalıyorlar bizim yapmadığımız şey kalmadı tık yok gerçi sperm yok bizde
Valla tüp bebekle tutacaksa ona da razıyım ama tutmazsa bide o var keşke garanti olsa tüp bebek bide pahalı yaZaten ne kıskanıyorum hemen hamile kalanları bide korundukları halde hamile kalıyorlar bizim yapmadığımız şey kalmadı tık yok gerçi sperm yok bizde
[/QUO
Tesekkur edrim canim ınsallahCanım tedavin hayırlı olsun. Belli olmuyor ilk tedavi de tutan da oluyor ikinci aşılama da tutan da . İnşallah gerek kalmaz ben de aşılamaya başlayacağım
Çok sevindim.
Amin Allah tüm isteyenlere nasip etsin dualarımdasınızÇok sevindim.Allag sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Hayırlı evlat olsun.
Canım hayırlı olsun cok sevindim 1 ay ara verdim virüs yuzunden benim bu ay olmadi❤
Hayırlısı olsun canım tez vakitte saglıcakla inşaallahCanım hayırlı olsun cok sevindim 1 ay ara verdim virüs yuzunden benim bu ay olmadi❤
Olsun tüpte olsan bile zor deme canım inan, inancını yitirme dua et bol bol.ben bu ay kaldım hala rüya gibi geliyor inanamıyorum.ilk klomen catlatma tedavim oldu tuttuda..hele bu ay hiç olmaz dedim ailemizden birinde kötü hastalık cıktı hep üzüldük cünkü nasip bu zaman mış demekkiBende istiyorum 2 yıl olcak herşeyi denedik tüpteyiz şuan, çok zor
Bende tüpe baslicam virüs yuzunden baslayamadim siz basladinizmiBende istiyorum 2 yıl olcak herşeyi denedik tüpteyiz şuan, çok zor
Hayırlı olsun, bilmiyorum ya nasip olmicakmış gibi bir his bekarken bile vardı o günleri göremicekmişim gibi korkuğum herşey başıma geldi hala da yaşıyorum, değil rüya imkansız gibi geliyo bana nedense kanullendim artıkOlsun tüpte olsan bile zor deme canım inan, inancını yitirme dua et bol bol.ben bu ay kaldım hala rüya gibi geliyor inanamıyorum.ilk klomen catlatma tedavim oldu tuttuda..hele bu ay hiç olmaz dedim ailemizden birinde kötü hastalık cıktı hep üzüldük cünkü nasip bu zaman mış demekki
Bizim bitti tedavi dondurduk 3 embriyomuz var ama transfer olamıyorum histeroskopi olmam lazım onu da olamıyorum virüsten dolayı çok canım sıkılıyo, soğala çıkma yasağı gelcek diyolar bideBende tüpe baslicam virüs yuzunden baslayamadim siz basladinizmi
Aynen bende o yüzden suan birsey yapamıyorum siz rapor felan cikartmismiydiniz acabaBizim bitti tedavi dondurduk 3 embriyomuz var ama transfer olamıyorum histeroskopi olmam lazım onu da olamıyorum virüsten dolayı çok canım sıkılıyo, soğala çıkma yasağı gelcek diyolar bide
Yok yaptırdığımız yerde rapor geçmiyordu canım diyarbakır bahçeci, ama fiyatı diğerlerine göre uygun 14-15 bin kadar tuttu herşeyiyleAynen bende o yüzden suan birsey yapamıyorum siz rapor felan cikartmismiydiniz acaba
Tamam canım tesekur edrimYok yaptırdığımız yerde rapor geçmiyordu canım diyarbakır bahçeci, ama fiyatı diğerlerine göre uygun 14-15 bin kadar tuttu herşeyiyle
Rabbim İnşaALLAH hepimize nasip eder fitre hakkında bilgin var mı canım ben internette çok baktım bulmadımValla tüp bebekle tutacaksa ona da razıyım ama tutmazsa bide o var keşke garanti olsa tüp bebek bide pahalı yaZaten ne kıskanıyorum hemen hamile kalanları bide korundukları halde hamile kalıyorlar bizim yapmadığımız şey kalmadı tık yok gerçi sperm yok bizde
Canım rapor nasıl çıkartılıyorAynen bende o yüzden suan birsey yapamıyorum siz rapor felan cikartmismiydiniz acaba
Tüp bebek fiyatı yazacaktım yanlış olmuş ama zaten diğer sayfaya baktım fiyatı 14 ile 15 yazıyor çok muş insan Bilse Rabbim ilk deneme de vericek çok değil ama nasip bazen 5 deneme de bile olmuyorRabbim İnşaALLAH hepimize nasip eder fitre hakkında bilgin var mı canım ben internette çok baktım bulmadım
Canım ilaçlarla beraber ortalama 15 bin .Tabi merkezden merkeze ilden ile değişiyor .Ama bizim tüp bebekten başka çaremiz yok malesef .Olana kadar deneyeceğim , vazgeçmeden .Rabbim maddi güç de versin tabi parasız olmuyor .Tüp bebek fiyatı yazacaktım yanlış olmuş ama zaten diğer sayfaya baktım fiyatı 14 ile 15 yazıyor çok muş insan Bilse Rabbim ilk deneme de vericek çok değil ama nasip bazen 5 deneme de bile olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?