Aşılama Bende artik bebis istiyorumm🥰😓😓

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ah ah bizdde sperm var da noluyor akip gidiyor bosa

Canım tedavin hayırlı olsun. Belli olmuyor ilk tedavi de tutan da oluyor ikinci aşılama da tutan da . İnşallah gerek kalmaz ben de aşılamaya başlayacağım

Canım tedavin hayırlı olsun. Belli olmuyor ilk tedavi de tutan da oluyor ikinci aşılama da tutan da . İnşallah gerek kalmaz ben de aşılamaya başlayacağım
Tesekkur edrim canim ınsallah

Bende istiyorum 2 yıl olcak herşeyi denedik tüpteyiz şuan, çok zor
Olsun tüpte olsan bile zor deme canım inan, inancını yitirme dua et bol bol.ben bu ay kaldım hala rüya gibi geliyor inanamıyorum.ilk klomen catlatma tedavim oldu tuttuda..hele bu ay hiç olmaz dedim ailemizden birinde kötü hastalık cıktı hep üzüldük cünkü nasip bu zaman mış demekki

Hayırlı olsun, bilmiyorum ya nasip olmicakmış gibi bir his bekarken bile vardı o günleri göremicekmişim gibi korkuğum herşey başıma geldi hala da yaşıyorum, değil rüya imkansız gibi geliyo bana nedense kanullendim artık

Bende tüpe baslicam virüs yuzunden baslayamadim siz basladinizmi
Bizim bitti tedavi dondurduk 3 embriyomuz var ama transfer olamıyorum histeroskopi olmam lazım onu da olamıyorum virüsten dolayı çok canım sıkılıyo, soğala çıkma yasağı gelcek diyolar bide

Bizim bitti tedavi dondurduk 3 embriyomuz var ama transfer olamıyorum histeroskopi olmam lazım onu da olamıyorum virüsten dolayı çok canım sıkılıyo, soğala çıkma yasağı gelcek diyolar bide
Aynen bende o yüzden suan birsey yapamıyorum siz rapor felan cikartmismiydiniz acaba

Aynen bende o yüzden suan birsey yapamıyorum siz rapor felan cikartmismiydiniz acaba
Yok yaptırdığımız yerde rapor geçmiyordu canım diyarbakır bahçeci, ama fiyatı diğerlerine göre uygun 14-15 bin kadar tuttu herşeyiyle

Rabbim İnşaALLAH hepimize nasip eder fitre hakkında bilgin var mı canım ben internette çok baktım bulmadım

Rabbim İnşaALLAH hepimize nasip eder fitre hakkında bilgin var mı canım ben internette çok baktım bulmadım
Tüp bebek fiyatı yazacaktım yanlış olmuş ama zaten diğer sayfaya baktım fiyatı 14 ile 15 yazıyor çok muş insan Bilse Rabbim ilk deneme de vericek çok değil ama nasip bazen 5 deneme de bile olmuyor

Tüp bebek fiyatı yazacaktım yanlış olmuş ama zaten diğer sayfaya baktım fiyatı 14 ile 15 yazıyor çok muş insan Bilse Rabbim ilk deneme de vericek çok değil ama nasip bazen 5 deneme de bile olmuyor
Canım ilaçlarla beraber ortalama 15 bin .Tabi merkezden merkeze ilden ile değişiyor .Ama bizim tüp bebekten başka çaremiz yok malesef .Olana kadar deneyeceğim , vazgeçmeden .Rabbim maddi güç de versin tabi parasız olmuyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…