Aşılama Bende artik bebis istiyorumm🥰😓😓

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hipo hastasıyım diye konunuzun en başına bence yazın. Hala zorluyorlar ya kendiniz deneyin diye arkadaşlar hipoyla tedavisiz hamile kalmak mümkün değil.
konu sahibi umarım gebelik haberinide verirsin. Elinden geleni yaptıktan sonra gerisini Allah’a bırakmak gerek ben tüp bebek ile hamile kalabildim Mesela. Herşeyin bir zamanı var stres yapma tedaviyi etkiliyor çünkü 😇😇

Hipo hastasıyım diye konunuzun en başına bence yazın. Hala zorluyorlar ya kendiniz deneyin diye arkadaşlar hipoyla tedavisiz hamile kalmak mümkün değil.
konu sahibi umarım gebelik haberinide verirsin. Elinden geleni yaptıktan sonra gerisini Allah’a bırakmak gerek ben tüp bebek ile hamile kalabildim Mesela. Herşeyin bir zamanı var stres yapma tedaviyi etkiliyor çünkü 😇😇
Aynen öyle canim stres yapmaya çalışıyorum bakalim sende hipomusun asilama felan denedinmi

Eşimin spermi çok çok az canım şimdilik tedavi görüyoruz 2-3 aya tüp bebek olacak herhalde
hakkinizda hayırlısı olsun artik dogal yolla speem olsada kalamiuoz takmayin bende yaza tup yaptıcm
Dogal artik cok cokzor
Dogalyoldan hamilekalmak icin cok bahtli olmak laizm 🤣

hakkinizda hayırlısı olsun artik dogal yolla speem olsada kalamiuoz takmayin bende yaza tup yaptıcm
Dogal artik cok cokzor
Dogalyoldan hamilekalmak icin cok bahtli olmak laizm 🤣
Valla tüp bebekle tutacaksa ona da razıyım ama tutmazsa bide o var keşke garanti olsa tüp bebek bide pahalı ya🤦‍♀️Zaten ne kıskanıyorum hemen hamile kalanları bide korundukları halde hamile kalıyorlar bizim yapmadığımız şey kalmadı tık yok gerçi sperm yok bizde 🤣

Back
X